evleneceğim adamı buldum derken !!!

incicicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
101
7
38
arkadaslar ne olur fikirlerinize ihtiyacım var 8-9 aydır görüştüğüm birisi var hersye yolunda kendı aramızda sorun yok anlaşıyoruz seviyoruz ama sevgilimin tarafından istemeyenler cok var hersekılde zarar veriyolar.bana bıle kufur edıyolar buda sevdıgım adamın cok zoruna gıdıyor hem o uzuluyor hem ben uzuluyorum sınır krızlerı gecırıyor kufur edıyor arkadaslarına ben o kızı haketmıyorum aılesıne layık degılım
falan demış ben onu cok sevıyorum ayrılmak ıstemıyorum ne olur akıl fıkır verın (((((

Neden istemiyorlar seni?

Sevgilin sana layık olmadığını düşünecek hangi aşağılık kompleksine sahip ya da gerçek hayatında yüz kızartıcı bir ayıbı mı var?

çok saçma

sana küfür edecek kadar ne olmuş olabilir ki ?

Bence başka bişiler var. Durduk yere kimse kimseye bu sekilde davranmaz.

Sevgilin seni haketmediğini düşünüren ne ?

Eksik anlatımların var tatlım bu sekilde ne fikri bekliyorsun

arkadaşlar kusura bakmayın tam detayları yazamadım sevdıgım adamın annesi ve babası rahmetlı kardeslerıde istiyor sorun yok ama yakın cevresı rahat vermıyor benden once gorustugu kız sureklı tehdıt edıyor eger onunla evlenırsen kendımı oldururum dıyor cok sevdıgı babası gıbı gordugu adam evlenmesını mutlu olmasını ıstemıyor cunku evlenırse sevdıgmın adamı kullanamayacak yurtdısı toplantılarına oraya buraya gönderemeyecek gorustugum kısı hem zengın hemde yakışıklı daha onceden mankenlık yapmış biri peşinde dolanan cok rahat vermiyolar ...

Annesi babasi yok mu? Yaslariniz kac?

Küfürde neyin nesi.. sanamı küfür ediyor oğlan tarafıneymiş milletin derdi..

o zaman senden kaynaklı birsey yoksa sevgilin hadlerini bildicek

yoksa bu iş zor tatlım

sana yapılanlardan haberi var mı ? yoksa anlat kendine saygısızlık yapılmasına izin verme bastan böyle yaparsan sonrası bi felaket olur

Bunlar ne saçma sebepler.Sen bence bu yakışıklı zengin manken olan ama bir ilişkiye sahip çıkamayan,hayatı ve en önemli kararıyla ilgili gerekli gereksiz herkese söz söyleme hakkını veren,çözümü küfürleşmekte bulan,eski sevgilisinin bile eskimediği,ona buna kendini götür getirci gibi kullandıran adamı bırak gitsin.Peşinden koşanlar uğraşsın.

Koca adam kendini kullandırmasın bir zahmet..
Eski sevgili manyak galiba..
Babası gibi gördüğü adam onu kullanıyorsa... sevgilin buna neden izin veriyor..
Mutlu olmasını istemediğini oda farketmişmi.. yoksa bu senin yorumun mu sadece
Aklımda deli sorular... işin çok karışık..

adi şerefsiz insan cok benı daha dogru duzgun tanımıyolar bıle benden ayırmak ıcın babam dedıgı adam sevdıgım kısının odasına baska kadın yollamış beraber olması ıcın oda kadını tuttugu gıbı kapı dısarı etmış ben sutu bozuk degılım babam dedıgı adamada restı cektı..onlarda dusman bana

cok yardımsever cok ıyı nıyetlı hep buyuzden kaybedıyor zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…