evleneceğim adamı buldum derken !!!

Eski sevgilinin intihar ederim vs demesi bi kere hiç takılmayacak bişey, yapan kendine yapan hiç vicdan azabı falanda duymayın bişey yaparsa. Ne yani her intihar ederim diyene geri dönelim o mutlu olsun diye. Herkesin aklı fikri var.
Kusura bakma ama insan yeri geliyor babasına rest çekiyor, baba dediği adama çeksin restini.
Ayrıca sevgilinin seçimlerine saygıları yoksa sevgilin güzel bi duvar örmeli ki anlasınlar.
Sevgilinde bitiyor olay

gercekten onu kaybetmek istemiyorum her zor durumunda onunla olmaya razıyım ama bunu ona nasıl anlatacam beni bıraksın istemiyorum

çevresini terkedeccek, işini bırakacak o kişilerlerle konuşmayacak bir daha.
bunu yapıyorsa kişilikli adam, sizi seviyor derim...

çevresini terkedeccek, işini bırakacak o kişilerlerle konuşmayacak bir daha.
bunu yapıyorsa kişilikli adam, sizi seviyor derim...

hollanda da 6 yıl sözleşme imzalamıştı ailem göndermiyor diye iptal etti istanbula yerleşecek şubatta benı sevdigine inanıyorum güveniyorum ona ama o bana zarar gelmesini istemediği için ayrılmak istiyor..

Adamı alıyosan Çevresindeki leri de alacaksın demekki öyle görünüyor. Adam sizi ezdiriyor. Sırf yakışıklı zengin diye biri de böyle göz göre göre istenmez ki. He pardon yüreği güzeldi bide

Eski sevgili intihar edecekse etsin, o intihar edecek diye onla mı olmak zorunda. Önce bunu sunmasın önüne, diğer kıza da ne yapıyorsan yap beni tehdit etme sen yaşa diye sevdiğim kadından vazgeçecek değilim der olur biter.
Bana da kendimi öldürürüm diyenler olmuştu vakti zamanında napıyosan yap huzurumu bozma diye defetmiştim başımdan. Takılmasın bu konuya takılıyorsa sorun vardır.
Bir de neden milletin ilişkinize karışmasına izin veriyor. Sizi ilgilendirmez tek yorum duymak istemiyorum diyemiyor mu ağız dalaşına giriyor. Gerekirse irtibatı kessin yahu.

babam dedıgı adamla ilişkini bitirdi bu yaptıgı son olaydan sonra yurtdısında sevdıgım adam suan turkıyeye gelemıyor sozlesmeyı ıptal ettıgı ıcın subata kadar bekleyecek dun arayıp yegenını araba carptgını yoğun bakımda yattıgını soylemışler sınır edıyolar rahat vermıyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…