- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
arkadaslar ne olur fikirlerinize ihtiyacım var 8-9 aydır görüştüğüm birisi var hersye yolunda kendı aramızda sorun yok anlaşıyoruz seviyoruz ama sevgilimin tarafından istemeyenler cok var hersekılde zarar veriyolar.bana bıle kufur edıyolar buda sevdıgım adamın cok zoruna gıdıyor hem o uzuluyor hem ben uzuluyorum sınır krızlerı gecırıyor kufur edıyor arkadaslarına ben o kızı haketmıyorum aılesıne layık degılım
falan demış ben onu cok sevıyorum ayrılmak ıstemıyorum ne olur akıl fıkır verın(((((
arkadaşlar kusura bakmayın tam detayları yazamadım sevdıgım adamın annesi ve babası rahmetlı kardeslerıde istiyor sorun yok ama yakın cevresı rahat vermıyor benden once gorustugu kız sureklı tehdıt edıyor eger onunla evlenırsen kendımı oldururum dıyor cok sevdıgı babası gıbı gordugu adam evlenmesını mutlu olmasını ıstemıyor cunku evlenırse sevdıgmın adamı kullanamayacak yurtdısı toplantılarına oraya buraya gönderemeyecek gorustugum kısı hem zengın hemde yakışıklı daha onceden mankenlık yapmış biri peşinde dolanan cok rahat vermiyolar ...
Sevgilisini ailesiyle görüştüren o kadar çok evli adam var ki şaşırırsınız. Bir tanesi benim de başıma gelmişti. O kadar emin olmayın.kesınlıkle hayır aılesı ıle gorusuyorum hiç evlenmemiş birisi..
Sevgilisini ailesiyle görüştüren o kadar çok evli adam var ki şaşırırsınız. Bir tanesi benim de başıma gelmişti. O kadar emin olmayın.
yolunuz açık olsun hiç kimse için birbirinizi üzmeyin BENİM SLOGANIM: o evdeki 4 duvarın içinde yanlız ikimiz varız.dışarıda kalanlar bizi hiçbir zaman ÜZEMEZ. Salla
hayat ne tuhaf vapurlar falan..
Seni terketti demek... Ozaman yapcak birsey yok..
cok garip bi konu
Sevdiğin adam gerçekten seni seviyor düşünüyor olsa bu olayların hiçbirinden haberin olmazdı seni herşeyin dışında tutardı. Bunlarla seni muhattap etmezdi kısaca. Bunlar kendi halletmesi gereken sorunlar. Evlenmek isterse de herkesi karşısına alıp evlenir. Arkasına bakmaz. Bana sevdiğin adam bahaneler üretiyor gibi geldi.
inanmiyomusun ...
yok yavrucugum karakter sahibi bir insan bu sacmalıkları sana yansıtmaz bile..ergenler gibi eski sevgili muhabbetleri..[/QUOT
napıyım ablam sevıyorum başkalrı yuzunden bıtsın ıstemıyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?