Öncelikle içinden gelecek..Derler ya sevgini katacaksın...Ayrıca abartıldıgı kadar zor birşey değil ya yapmayın lütfen
Genellikle yemeklerin özü aynı..Yağı koy soğanı kavur uraaaa gelsin malzemeler...
Bana kimse öğretmedi, ilgi duyarım mutfaga güzel yemekler pişirmeye...Çok deneyip tutturdugum da olmuştur ( acaba tutarmı diyerek )
Yaa tek derdin bu olsun senin ya..
Ben 1 yıl daha bekleyeceğim...Sonra kaynasın tencereler
Çok kolay hiç takma...Çok çok kolayyy....
Bazen hevesim geliyo ama çoğunlukta da eve gidince canım sadece dinlenmek ister.Tembelim sanki biraz:)
Olmazsa eşim yapar ben yerim ne yapalım:))
...tembel olma cıkss....yemek için güzelce ugrasımı veririm...çok severim yemek yemeyi...
bir de o yolu denersinizolmadı birlikte yapın...biz sözlümle birlikte yapıp yediğimiz oluyor... sever yemeklerimi benim oğlan
bak acıktım oruclu oruclu dısarıdan kokular geliyor...birisi biber kızartması yapıyor
Kızlar ben yakın bi tarihte evlencem.
Ama sıkıntım şu ki yemek yapmayı bilmiyoruuuum.
Tarih o kadar yakın değil aslında önümüzdeki yıl içinde ama öğrencek durumum yok yurt dışında okuyorum ve sürekli fast food yiyorum anca evlenip kendi evime geçince öğrenebilicem.O zaman da heralde çalışıyo olurum öğrenicek çok da vaktim olmıycak evde geçiricek.
Açıkçası içimde bi çekince var yapabilir miyim, zorlanır mıyım diye.
Bana biraz tavsiye ve umut verin kızlar lütfen....
tatlım benım zamanla ögrenırsın esınde senı sevıyorsa zaten ne yapsan yıyor hatta kenın begenmesen bıle o cok güzel olmus dıyor annenden gıtmeden önce bır yemek tarıflerı defterı olustur cünkü en güzel yemeklerı anneler yapar internetle fılan da ugrasma emın ol o sana cok yardımcı olacakyemek yapmak zor bişey değil,sadece istekli olmak gerek.birkaç denemeden sonra daha rahat yaparsın.sadece o kadar emeği verip kısa sürede elinde boş ve kirli tencerelerle başbaşa kalınca biraz gücüne gidiyor o kadar :)
Kızlar ben yakın bi tarihte evlencem.
Ama sıkıntım şu ki yemek yapmayı bilmiyoruuuum.
Tarih o kadar yakın değil aslında önümüzdeki yıl içinde ama öğrencek durumum yok yurt dışında okuyorum ve sürekli fast food yiyorum anca evlenip kendi evime geçince öğrenebilicem.O zaman da heralde çalışıyo olurum öğrenicek çok da vaktim olmıycak evde geçiricek.
Açıkçası içimde bi çekince var yapabilir miyim, zorlanır mıyım diye.
Bana biraz tavsiye ve umut verin kızlar lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?