yeterki iste, öğrenirsin...ki zaten böyl ebir istek olmasaydı buraya yazmazdın..ilk önce tebrik ediyorum..önce internette artık tariften ziyade videolarla anlatımlar var..onlarla çok kolay öğrenirsin belki ilk başlarda eksik gelebilir ama gitgide kendini geliştiririsin..önce hafif yemeklerden başla öğrenmeye sonra ağır yemeklere geç..bir kaç öneri vereyim ilk öğrnemen gerekenler::
en basiti pilav ve çorbalardan başla..az az yap sonra ana yemeklere geç sebze yemekleri daha basittir...sonra etli yemeklere geçersin..
Aaa olmaz o zaman bu iş,yemek bilmiyosan umut verme çocuğa elencez diye
şaka tabikide,ahhh ablam be kafana taktığın dert bu olsun.öğrenirsin hem öyle bi öğrenirsinki seni beni beğenmez olursun
şimdi bile misal buraya yazıp dertlenecğine gir bak kadınlar kulubumun ne güzel tarifleri var.kız bi patates kızartmasını bile bi sosisi bile ne güzel allayıp pullamış kadınlar40 yıl düşünsem aklıma gelmez kadın oturmuş kalp yapmış sosisten hem erkekler aşktan görmez ilk zamanlar yap bi çılbır misal üstüne değişik bir iki baharat at meksika mutfağından ançiyezze monzirozza de inanır ayıla bayıla yer onu
ama tariflere kapılıp gitme bir ikide anne yemeği öğren misal kuru fasulye banko ablam.pilav olmazsa olmazı mutfakların.bi mercimek çorbası hayat kurtaran.
bunları kap gerisi boğaz tokluğu değilmi tamam işte patates kızartsan karın doyar yani.amaaaaan dert ettiğin şeye bak.sen düğün derneğinin keyfini çıkar bebişim
Çok tatlı yazmışsın:)
Tarif defteri oluşturcam tarih biraz yaklaşınca öyle karar verdim, ilk zamanlar onla yaparım sonra kendim yapmaya başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?