yogunum, psikolojik sorunlarım var dedi surekli. Bende ilgisizliğinin sebebini buna yordum.
Bağırdı sorunlarım var diyorum dedi.
Sanırım öyleArkana bile bakma. iyi ki bitmiś bunu kötü bir tecrübeyle anlamışsın ama en azından erken gördün. Allah korusun ya evlenseydin ? Bence adamın aklı hala eski sevgilisinde.
Bende başlıkla konu bağdaştırmak için 5 6 kere okudumaramızda kalsın ben konuyu açan erkek sandım
Aynen!Şöyle konuşan birine diyeceğiniz şey belli zaten "Git tedavi ol o zaman".
Hiç çekilmez, iyi öğrendi millet valla "Psikolojik sorunum var ondan, ay ben hastayım çok şeyim bıdı bıdı" çok güzel kullanıyorlar ya şu hale bak. Siz böyle bir enerji vampirinden kurtulduğunuz için önce bi şükürle başlayın ki kendi kendini açık etmiş.
İlk ben de öyle sandım.aramızda kalsın ben konuyu açan erkek sandım
Ben görüşmek istemekle hata yaptım. O burada haklı.Günaydın.
Bu durumlarda erkek haklı oluyor maalesef.
İlişki bittiği halde arkadaşca da olsa aramak/görüşme talebi/konuşmak istemek aşırı itici oluyor.
Sıkıntı yok.
Tecrübe sahibi oldunuz.
ŞükrediyorumŞöyle konuşan birine diyeceğiniz şey belli zaten "Git tedavi ol o zaman".
Hiç çekilmez, iyi öğrendi millet valla "Psikolojik sorunum var ondan, ay ben hastayım çok şeyim bıdı bıdı" çok güzel kullanıyorlar ya şu hale bak. Siz böyle bir enerji vampirinden kurtulduğunuz için önce bi şükürle başlayın ki kendi kendini açık etmiş.
İyi de madem kendinizi iğrenç hissettirdi ne diye yolunuza bakmadınız?Ben görüşmek istemekle hata yaptım. O burada haklı.
Peki diğer konularda haklı mi? Bana kendimi basit iğrenç hissettirdi
Ne diye aylarca sevemedim seni demedi
Çok haklısınızİyi de madem kendinizi iğrenç hissettirdi ne diye yolunuza bakmadınız?
İlla "seni sevmiyorum" cümlesini duyunca mı rahatlıyor insan?
Bu kadar gözler kapalı olmamalı.
Kendinize değer verin gençler! Siz kendinize değer vermezseniz daha çok üzülürsünüz.
Karşınızdaki de size istediği gibi davranır,bazen basit hissettir bazen psikolojk hasta olur işte.
Dert etmeyin olur böyle işler.Çok haklısınız
Yapmayacağım birşeydi o kadar pişmanım ki
Ama bir yandan da onun bambaska bir yüzünü gördüm ve aklındaki kişiyle asla aynı değildi
Sinirden dediğini sanmıyorumBence adam sinirden demiş.ayrılık sonrası konuşmaya devam ederseniz çok kırıcı olabiliyor insanlar.sizin hatanız hem ayrılıp hem arayıp kafa karıştırmanız.ayrıldıysanız bitti gitti yani güzel hatırlamak varken resmen işi bulandırmışsınız.iradem oek güçlü değildir benim ama bu konuda çok katıyım ayrılınca daha peşine düşmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?