Evleneceğim kadına bile bitti dedim, bitti. Anla artık!

Yasadiklari cok tanidik geldide.. yoksa benim ki mi dedim .. merak iste

Haklisin .. ama neler olabilecegini tahmin etsenize pleseaaaa

Ayni yerde iki magdur oluyormusuz , savas aciyormusuz karsi tarafa yubbbiiii

Buna benzerini bend yaşadım Allah psikolojisi bozuk insandan korusun bizi . Seni de hayatına ekler bi sonraki kişiye de senden kalan izlerini aktarmaya çalışır bu insanlar böyle gider .
Benzerini yaşadım sevgisi geçiyor yaşattıkları şey için de zaman

Sizi sevmeyen ve değer vermeyen çoğunlukta insanın altına saklanacağı sözlerden biri
" psikolojim bozuk "
E git tedavi ol o zaman .

Geriye bakınca yüreğim aciyacak

Çok sevdigimden değil ama düşürüldüğüm durum içimi çok acitti

Bu durma kendini sen düşürdün.O adam öyle biriydi zaten .Belkide hep öyle kalacak.Ama karşısındaki sen değilde bir başka kız olsaydı bukadar düşürmezdi kendini .O adam yine bildiğini okurdu ama sevgili olduklarını zannettiği kadın kullanıldığını anladığı anda fena bişekilde terkederdi onu.Yani bunu yapamayn SENSİN

O adam hep aynı kişi zaten,sen dik duramadın.Sen onun iplerine göre hareket ettin..Seni oynatmasına müsaade ettin.Ders almassan yine hüsran yaşarsın.Bu ilişkiye benzemeyen şeydeki kusurunu farket.
Bundan sonraki gerçek bi ilişkide böyle şeyler yapmamanı kendinden fazla taviz vermemeni tavsiye ederim.Herzaman dik dur...uyumlu ol ama itaatkar olma.

Sevgisi bitmiş tipik bir sevimsiz işte. Koyver gitsin. Ay götüm. Çok da fifi. Gıcık herif. “Sivgim bitti” defol o zaman gebeş.

Kaç kez yazmıştık sana,o kadar belliydi ki böyle olacağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…