Evleneceğim kadına bile bitti dedim, bitti. Anla artık!

Şimdi bu hanzo seninle mi evlenecekti de bitti dedi yoksa sen kuma miydin da ikinize birden bitti dedi

Şimdi bu hanzo seninle mi evlenecekti de bitti dedi yoksa sen kuma miydin da ikinize birden bitti dedi
Geçmişte yaşadığı uzun ilişkisindeki evleneceği kıza bile bitti demiş uzatmamis

Yani bana sen kimsin ki demek istedi

Ilişkimiz boyunca saygısızca hiçbirşey yaşamadık

Dünkü konuşmalar beni çok etkiledi

Ben görüşmek istemekle hata yaptım. O burada haklı.

Peki diğer konularda haklı mi? Bana kendimi basit iğrenç hissettirdi

Ne diye aylarca sevemedim seni demedi

Sizin daha önceki bir konunuz da sorun sizi yağmurda bırakıp gitmesiydi değil mi? Eskiye dönüp bakamadım ben ama öyle anımsıyorum. Adam sevemediği ayan beyan söylemiş size vücut dili ve tavırlarıyla. Herkes sizin istediğiniz kadar açık olsa keşke bu hayatta.

İlişkiniz olmamış ki .. adam hep geri durmuş .. ayrılmak için ileri sürdüğü bahaneler de komik .. dünyada tek mi kalmış da ,evleneceği kıza bile bitti ,demiş ..aman kızın da çok bi tarafindadir eminim :) bence senin de olmasın ..sürekli gidip bi taraflarını kaldırma şu dengesizin ..

adam sizi sevmediğini her şekilde belli etmiş ama. okudum diğer konularınızı da.

değer vermemiş zaten size kusura bakmayın. büyük ihtimalle başkası var ve onla iş ciddiye bindi. siz bela olmayın istemiş.

Böyle iğrenç ilişkilerin arkasından Allah öyle güzel şeyler yasatiyo ki, bu kötülükleri yaşadığın için şükrediyorsun. Çünkü asıl hayatında olmasi gereken adamin kıymetini cok iyi biliyosun

o demedi biz dedik. dinledin mi?
yapılan yorumları dikkate almış olsan kendini bu duruma düşürmezdin. ama belki de iyi oldu yoksa severek ayrıldık masalıyla kendini kandırıp acı çekecektin.

kızlar olarak hepimiz böyle hatalar yaşıyoruz, öğrendin hayatına bir adım önde devam edeceksin.

mal gibi erkeğin peşinden koşmaman gerektiğini öğrendin artık.

ileride iyi ki bitirmiş allah razı olsun cocuktan diyeceksin, unutma bu sözü :)

çok sorunu olup ilişki yürüten gördüm.niyeti olsa çaba harcardı zaten kendinizi üzmeyin sizi anlıyorum.benim eski erkek arkadaşımla benzer bir durum olmuştu.

Ben o kadar açık davranıyorum ki insanlara

Sanıyorum ve bekliyorum ki herkes böyle olacak

Ama olmuyor

Haklısınız hiç değer vermedi

Baska biri olduğunu sanmıyorum şu aşamada ama bir önemi de yok ki

Zaten anlamaman ilginç. Adam habire bahane üretiyormuş senden bekliyormuş.
Gına gelmiş resmen ne diye şu erkeklerin üstüne bu derece düşersiniz hiç anlamıyorum. Adam sevmiyorum diyor hala elini tutuyorsun. Bu ne ya!

o demedi biz dedik. dinledin mi?
yapılan yorumları dikkate almış olsan kendini bu duruma düşürmezdin. ama belki de iyi oldu yoksa severek ayrıldık masalıyla kendini kandırıp acı çekecektin.
Dinledim ama inanmak istemedim

Onun net olmaması da üstüne tuz biber oldu

Bir araya gelince öyle güzel vakit geçiriyorduk ki sanki gerçekten yoğunluktan böyleydi

Sonuç olarak acı bir tecrübe edindim

"Elini tuttum diye evlenecegiz mi sandin dedi"

İşte anlaşılmıyir o, bana adam senin kadar hissedemiyorum dedi bende daha sever belki diye hala kandırıyorum kendimi,yani diyeceğim yine kendini kandıracak birşey bulurdun oyle deseydide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…