- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Ben dearamızda kalsın ben konuyu açan erkek sandım
Umarımacı bir tecrübe kazanmışsınız. umarım en kısa sürede atlatırsınız
inşallahDert etmeyin olur böyle işler.
Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah!
Dualarım hepimizle inşallah...Umarım
Çok üzgünüm
inşallah
Dua edin olur mu?
Geçmişte yaşadığı uzun ilişkisindeki evleneceği kıza bile bitti demiş uzatmamisŞimdi bu hanzo seninle mi evlenecekti de bitti dedi yoksa sen kuma miydin da ikinize birden bitti dedi
Ben görüşmek istemekle hata yaptım. O burada haklı.
Peki diğer konularda haklı mi? Bana kendimi basit iğrenç hissettirdi
Ne diye aylarca sevemedim seni demedi
İlişkiniz olmamış ki .. adam hep geri durmuş .. ayrılmak için ileri sürdüğü bahaneler de komik .. dünyada tek mi kalmış da ,evleneceği kıza bile bitti ,demiş ..aman kızın da çok bi tarafindadir eminim :) bence senin de olmasın ..sürekli gidip bi taraflarını kaldırma şu dengesizin ..Geçmişte yaşadığı uzun ilişkisindeki evleneceği kıza bile bitti demiş uzatmamis
Yani bana sen kimsin ki demek istedi
Ilişkimiz boyunca saygısızca hiçbirşey yaşamadık
Dünkü konuşmalar beni çok etkiledi
Ben görüşmek istemekle hata yaptım. O burada haklı.
çok sorunu olup ilişki yürüten gördüm.niyeti olsa çaba harcardı zaten kendinizi üzmeyin sizi anlıyorum.benim eski erkek arkadaşımla benzer bir durum olmuştu.Sinirden dediğini sanmıyorum
Icindekileri döktü sinirle ortaya
Beni buna iten onun bana şunu hissettirisiydi sanırım, problem bende sorunlarım yüzünden ayrılmak doğru gibi bende sacmasapan bir şekilde madem sorun sadece kendi problemleri asabiliriz diye düşündüm
Ben o kadar açık davranıyorum ki insanlaraSizin daha önceki bir konunuz da sorun sizi yağmurda bırakıp gitmesiydi değil mi? Eskiye dönüp bakamadım ben ama öyle anımsıyorum. Adam sevemediği ayan beyan söylemiş size vücut dili ve tavırlarıyla. Herkes sizin istediğiniz kadar açık olsa keşke bu hayatta.
Haklısınız hiç değer vermediadam sizi sevmediğini her şekilde belli etmiş ama. okudum diğer konularınızı da.
değer vermemiş zaten size kusura bakmayın. büyük ihtimalle başkası var ve onla iş ciddiye bindi. siz bela olmayın istemiş.
Haklısınız hiç değer vermedi
Baska biri olduğunu sanmıyorum şu aşamada ama bir önemi de yok ki
Dün akşamdan beri kulaklarımda yankılanıyor.
Bir hata yaptım.
Önceki konularimda çok bahsettim. Bir ilişkim vardı. Ilgisiz, sevgisiz bir iliskiydi. Ama bana kendini öyle gösterdi ki yogunum, psikolojik sorunlarım var dedi surekli. Bende ilgisizliğinin sebebini buna yordum. Içten içe ona hep saygı duyup sevdim. Belki de böyle görmek istedim.
Sadece ben görüşmek istediğimde görüşür hale gelmiştik. Ama görüştüğümüzde herşey çok güzeldi. Gülüp eglenebiliyorduk birlikte. Çok bunaldigimda duyguların yeterli değil mi bana karşı bunu hissediyorum diye soruyordum, hayır seviyorum diyordu. Keşke dürüst davranabilseydi.
Ayrıldık. Güzel ayrıldık aslında. Hatta ayrılırken umutlanmayalim ama tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dukkanidir bile dedi. Iradeli davranamadim. Aradım görüşmek istedim.
Iki gün önce arkadaşca ayrildigim adam değildi sanki. Sana şu an hiçbirşey hissetmiyorum dedi. Iki gün içinde nasıl olabilir bu dedim. Oluyor ışte dedi. Demek ki yeterince sevmemisim dedi. Bağırdı sorunlarım var diyorum dedi. Evleneceğim kıza bile bitti dedim ve öylece bitirdim ben dedi bir ara. Hemen elini tuttum evlenecegiz mi sandin vs demeye başladı.
Durum o kadar çirkin bir hal aldı ki. Yaptigim çok yanlış farkındayım ama ben hala düzgün bir insanla bir ilişki yaşadım onun kendi problemleri yüzünden ayrıldık sanacaktim belki de. Gözüm kör olmuş bu kadar çirkinliğin hiçbirini gorememisim.
Gece sana bagirdigim için özür dilerim ama en doğrusu ayrilmak yazmış.
Göğsüme binen ağırlığı tarif edemiyorum. Bu yaşadığım igrencligi bir an önce unutmak istiyorum.
Dinledim ama inanmak istemedimo demedi biz dedik. dinledin mi?
yapılan yorumları dikkate almış olsan kendini bu duruma düşürmezdin. ama belki de iyi oldu yoksa severek ayrıldık masalıyla kendini kandırıp acı çekecektin.
"Elini tuttum diye evlenecegiz mi sandin dedi"Zaten anlamaman ilginç. Adam habire bahane üretiyormuş senden bekliyormuş.
Gına gelmiş resmen ne diye şu erkeklerin üstüne bu derece düşersiniz hiç anlamıyorum. Adam sevmiyorum diyor hala elini tutuyorsun. Bu ne ya!
Telefonundaki mesajları sürekli siliyordu meselayolunuza bakma zamanınız gelmiş.
hala demeyin başka biri yoktur diye bence. çünkü birileri vardır hatta.
İşte anlaşılmıyir o, bana adam senin kadar hissedemiyorum dedi bende daha sever belki diye hala kandırıyorum kendimi,yani diyeceğim yine kendini kandıracak birşey bulurdun oyle deseydide..Ben görüşmek istemekle hata yaptım. O burada haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?