Su an bile iyiki diyorumkızlar olarak hepimiz böyle hatalar yaşıyoruz, öğrendin hayatına bir adım önde devam edeceksin.
mal gibi erkeğin peşinden koşmaman gerektiğini öğrendin artık.
ileride iyi ki bitirmiş allah razı olsun cocuktan diyeceksin, unutma bu sözü :)
Dönmek mi? Nereye?İyi olmuş canım ya, sen laftan anlamıyordun.
O kadar yazıldı çizildi, sana böyle bir hareket lazımdı.
Ama dönebilirsin de yine, çok emin değilim ben :)
burada her seferinde yazıyorumDün akşamdan beri kulaklarımda yankılanıyor.
Bir hata yaptım.
Önceki konularimda çok bahsettim. Bir ilişkim vardı. Ilgisiz, sevgisiz bir iliskiydi. Ama bana kendini öyle gösterdi ki yogunum, psikolojik sorunlarım var dedi surekli. Bende ilgisizliğinin sebebini buna yordum. Içten içe ona hep saygı duyup sevdim. Belki de böyle görmek istedim.
Sadece ben görüşmek istediğimde görüşür hale gelmiştik. Ama görüştüğümüzde herşey çok güzeldi. Gülüp eglenebiliyorduk birlikte. Çok bunaldigimda duyguların yeterli değil mi bana karşı bunu hissediyorum diye soruyordum, hayır seviyorum diyordu. Keşke dürüst davranabilseydi.
Ayrıldık. Güzel ayrıldık aslında. Hatta ayrılırken umutlanmayalim ama tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dukkanidir bile dedi. Iradeli davranamadim. Aradım görüşmek istedim.
Iki gün önce arkadaşca ayrildigim adam değildi sanki. Sana şu an hiçbirşey hissetmiyorum dedi. Iki gün içinde nasıl olabilir bu dedim. Oluyor ışte dedi. Demek ki yeterince sevmemisim dedi. Bağırdı sorunlarım var diyorum dedi. Evleneceğim kıza bile bitti dedim ve öylece bitirdim ben dedi bir ara. Hemen elini tuttum evlenecegiz mi sandin vs demeye başladı.
Durum o kadar çirkin bir hal aldı ki. Yaptigim çok yanlış farkındayım ama ben hala düzgün bir insanla bir ilişki yaşadım onun kendi problemleri yüzünden ayrıldık sanacaktim belki de. Gözüm kör olmuş bu kadar çirkinliğin hiçbirini gorememisim.
Gece sana bagirdigim için özür dilerim ama en doğrusu ayrilmak yazmış.
Göğsüme binen ağırlığı tarif edemiyorum. Bu yaşadığım igrencligi bir an önce unutmak istiyorum.
Bu kadar saf olduğum için kendimi affedemiyorumburada her seferinde yazıyorum
bu adamların 'sorunlarım var, işim yogun , telefonda mesajlasmayı/konusmayı sevmiyorum demelerine inanmayın.
bu cümleleri kuran , aramayan sormayan sizin zorunuzla yürüyen bir ilişkide yedektesinizdir.
bu kadar saf olmayın kızlar
neyse tecrübe oldu sana da:)Bu kadar saf olduğum için kendimi affedemiyorum
Ben izin verdim buna
Aynı şehirde olmamız meslektas olmamız beni düşündürüyorneyse tecrübe oldu sana da:)
biz de yasadık benzer durumları eskiden
bundan snr dikkat edersin
Dönmek mi? Nereye?
Adam sanki yakasından tutuyormusum gibi bağırdı çağırdı bişey hissetmiyorum dedi bana sen kimsin ki demeye çalıştı. Nereye döneyim?
Laftan anlamiyordum sahiden ama keşke yasamasaydim bunu
Yani bisey diyemiyorum hakettimE adam ilk ayrıldığında da tilkinin döneceği yer kürkçü dükkanıdır demiş, lafı yutmuş dönmüşsün. Şimdi de dönebilirsin bence o potansiyeli gördüm sende arkadaşım. Neyse zaten acılar içindesin, daha canını sıkmayayım ama bence hak etmişsin.
Yani bisey diyemiyorum hakettim
Uzatarak, kendimi kaptırarak, gerçekleri görmemekte ısrar ederek hakettim
Kendisi için dedi onu ben donebilirim demek istedi
Tabi bu ihtimal de dün itibariyle yok oldu, Allah yoluma cikarmasin bir daha
Aynen öyle olduKendisi için "umutlanmayalım ama tilkinin döneceği yer kürkçü dükkanıdır" mı dedi sen ayrılalım dedikten sonra? Ken kendine umutlanmayalım diye kendini telkin mi etti yani?
zamanla gecer merak etmeAynı şehirde olmamız meslektas olmamız beni düşündürüyor
Keske bir daha yüzünü hiç göremeyecek olsam
Anliyorumzamanla gecer merak etme
ben aynı ilçede sürekli göreceğim eşimden ayrıldım 4 sene üzerine
Teşekkür ederim vardır bir hayır diyorumkendinizi üzmeyin bu durumu ilk yaşayan siz değilsiniz sonda olmayacak , siz bunları duymadan bu ilişkiyi bitirebilecek güçte değildiniz bi bakımdan iyi oldu .en güzeli de hayatınızdan bir belirsizlik çıkmış oldu saatlerce mesaj atmasını aramasını beklemeyeceksiniz , saatlerinizi ya ararsa ya mesaj atarsa diye bekleyip yazık etmeyeceksiniz.
Çok teşekkür ederim inşallahhangi biten ilişki güzel bitmiş ki ,iki taraftan birinin mutlaka sözlerle ,hareketlerle canı yanmıştir. bunları düşünerek yazık etmeyin kendinize .dua edin ,kitap okuyun ,kahve için yürüyüş yapın , burda sizden daha kötü durumda olanların yazılarını okuyun onlara sözlerinizle destek olun bi süre sonra iyi olacaksınız.
Siz bana çok yazdınızIyi olmus, gurur falan bosver, keske falan demezsin artik. Aklinda bir acaba kalmamasi daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?