Evleneceğim kadına bile bitti dedim, bitti. Anla artık!

Su an bile iyiki diyorum

Ama bu kadar çirkin olmamalıydı

Bu kadar basit manasız bir ilişki yaşamış olmak uzuyor beni

İyi olmuş canım ya, sen laftan anlamıyordun.
O kadar yazıldı çizildi, sana böyle bir hareket lazımdı.
Ama dönebilirsin de yine, çok emin değilim ben :)

İyi olmuş canım ya, sen laftan anlamıyordun.
O kadar yazıldı çizildi, sana böyle bir hareket lazımdı.
Ama dönebilirsin de yine, çok emin değilim ben :)
Dönmek mi? Nereye?

Adam sanki yakasından tutuyormusum gibi bağırdı çağırdı bişey hissetmiyorum dedi bana sen kimsin ki demeye çalıştı. Nereye döneyim?

Laftan anlamiyordum sahiden ama keşke yasamasaydim bunu

burada her seferinde yazıyorum
bu adamların 'sorunlarım var, işim yogun , telefonda mesajlasmayı/konusmayı sevmiyorum demelerine inanmayın.

bu cümleleri kuran , aramayan sormayan sizin zorunuzla yürüyen bir ilişkide yedektesinizdir.

bu kadar saf olmayın kızlar

Bu kadar saf olduğum için kendimi affedemiyorum

Ben izin verdim buna

E adam ilk ayrıldığında da tilkinin döneceği yer kürkçü dükkanıdır demiş, lafı yutmuş dönmüşsün. Şimdi de dönebilirsin bence o potansiyeli gördüm sende arkadaşım. Neyse zaten acılar içindesin, daha canını sıkmayayım ama bence hak etmişsin.

Yani bisey diyemiyorum hakettim

Uzatarak, kendimi kaptırarak, gerçekleri görmemekte ısrar ederek hakettim

Kendisi için dedi onu ben donebilirim demek istedi

Tabi bu ihtimal de dün itibariyle yok oldu, Allah yoluma cikarmasin bir daha

Kendisi için "umutlanmayalım ama tilkinin döneceği yer kürkçü dükkanıdır" mı dedi sen ayrılalım dedikten sonra? Ken kendine umutlanmayalım diye kendini telkin mi etti yani?

Kendisi için "umutlanmayalım ama tilkinin döneceği yer kürkçü dükkanıdır" mı dedi sen ayrılalım dedikten sonra? Ken kendine umutlanmayalım diye kendini telkin mi etti yani?
Aynen öyle oldu

Ayrılık kararı karşılıklı alındı

O da konuşurken bunu dedi

Aynı şehirde olmamız meslektas olmamız beni düşündürüyor

Keske bir daha yüzünü hiç göremeyecek olsam
zamanla gecer merak etme
ben aynı ilçede sürekli göreceğim eşimden ayrıldım 4 sene üzerine

kendinizi üzmeyin bu durumu ilk yaşayan siz değilsiniz sonda olmayacak , siz bunları duymadan bu ilişkiyi bitirebilecek güçte değildiniz bi bakımdan iyi oldu .en güzeli de hayatınızdan bir belirsizlik çıkmış oldu saatlerce mesaj atmasını aramasını beklemeyeceksiniz , saatlerinizi ya ararsa ya mesaj atarsa diye bekleyip yazık etmeyeceksiniz.

Teşekkür ederim vardır bir hayır diyorum

hangi biten ilişki güzel bitmiş ki ,iki taraftan birinin mutlaka sözlerle ,hareketlerle canı yanmıştir. bunları düşünerek yazık etmeyin kendinize .dua edin ,kitap okuyun ,kahve için yürüyüş yapın , burda sizden daha kötü durumda olanların yazılarını okuyun onlara sözlerinizle destek olun bi süre sonra iyi olacaksınız.

Iyi olmus, gurur falan bosver, keske falan demezsin artik. Aklinda bir acaba kalmamasi daha iyi.

Çok teşekkür ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…