Başta ben de acaba mı dedimaramızda kalsın ben konuyu açan erkek sandım
Doğruluğuna eminimEn doğru kararı vermişsin :) Üzülme kardeşim
Böyle iğrenç ilişkilerin arkasından Allah öyle güzel şeyler yasatiyo ki, bu kötülükleri yaşadığın için şükrediyorsun. Çünkü asıl hayatında olmasi gereken adamin kıymetini cok iyi biliyosun
Aynı şehirde olmamız meslektas olmamız beni düşündürüyor
Keske bir daha yüzünü hiç göremeyecek olsam
Neden yapıyor bu insanlar zevk mi veriyorlar karşısındaki kişilere bunları yaşatmaktanAcaba benim eski sevgilim mi bu dedim :i
Böyle bir sevgikşm olmuştu zaten ayrılmaya zemin hazırlamış.
Biraz zaman geçsin inan kurtulduğuna sevineceksin.
Ayni is yerinde degilizNe iş yapıyorsunuz aynı işyerinde misiniz?
Ne kadar zamandır birlikteydiniz?
Geriye bakınca yüreğim aciyacakGeride biraktigin aci bir tecrube olarak kalsin o yuregine coken agirligi ben iyi bilirim. Suan buyuk bir hayal kirikligi yasadin ama bunun acisini yasayip geriye bakmadan gideceksin. Yoksa sen uzulursun. Bende 3 4 gundur bana basan agirligi kaldiramiyordum ufak bir kacamak yaptim cok iyi geldi. Bence sende boyle bir kacamak yapabilirsin. Icindeki yuku bosalt. Kafa dinlemeye git ama eglenceli bir arkadasinla git.
Ben de erkek sandım başlığı okuyuncaaramızda kalsın ben konuyu açan erkek sandım
Iradesizim1. Konuyu açanı erkek sandım
2. Konu başlığı ile içeriği anlamak için 2 kere okudum
3. Eski sevgiliden arkadaş olmaz. Ne arayıp bir yerlerini kaldırıyorsun ki anlamam.
Biz kadınlar kafamızda 40 tilkiyi aynı anda idare ederiz. Sen ne demeye hepsini bir kenara bırakıp bu deliyi ararsın. Adam açık açık normal değilim diyor.
Iradesizim
Çok iradesiz hemde
Adam bana ben gecmiste evleneceğim kadını bile bir kalemde sildim diyorum sana anla artık dedi. Yani sen kimsin ki demeye çalıştı
Yaşadığım şeyin bu kadar basit olmasını idrak edemiyorum sindiremiyorum
Geriye bakınca yüreğim aciyacak
Çok sevdigimden değil ama düşürüldüğüm durum içimi çok acitti
DegilimEvet bu kadar basit. Size değer vermiyor.
Hiçmişiniz gibi davranıyor.
İradeniz yoksa da olsun artık. Bu kadar basit misiniz?
Söylediği sözlerden bahsediyorum aslındaİyi de kimsenin seni bir duruma düşürdüğü yok ki. Adam zaten haydi sana güle güle diye takmaz havalardaydı, ayrılıcam deyince de çabalamamış. İki gün sonra ben yapamıyorum diye dönen yine sen olmuşsun. Kendi durumunu kendin yaratmışsın. Bundan sonra iradeli davranman için motivasyon :)
Neden yapıyor bu insanlar zevk mi veriyorlar karşısındaki kişilere bunları yaşatmaktan
Hangi sehirdesiniz ? ne isle mesgulsunuz? ve neden kacamak cevaplar veriyorsunuz ? anlam veremedim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?