Evleneceğim kadına bile bitti dedim, bitti. Anla artık!

Acaba benim eski sevgilim mi bu dedim :i
Böyle bir sevgikşm olmuştu zaten ayrılmaya zemin hazırlamış.
Biraz zaman geçsin inan kurtulduğuna sevineceksin.

Geride biraktigin aci bir tecrube olarak kalsin o yuregine coken agirligi ben iyi bilirim. Suan buyuk bir hayal kirikligi yasadin ama bunun acisini yasayip geriye bakmadan gideceksin. Yoksa sen uzulursun. Bende 3 4 gundur bana basan agirligi kaldiramiyordum ufak bir kacamak yaptim cok iyi geldi. Bence sende boyle bir kacamak yapabilirsin. Icindeki yuku bosalt. Kafa dinlemeye git ama eglenceli bir arkadasinla git.

Acaba benim eski sevgilim mi bu dedim :i
Böyle bir sevgikşm olmuştu zaten ayrılmaya zemin hazırlamış.
Biraz zaman geçsin inan kurtulduğuna sevineceksin.
Neden yapıyor bu insanlar zevk mi veriyorlar karşısındaki kişilere bunları yaşatmaktan

Geriye bakınca yüreğim aciyacak

Çok sevdigimden değil ama düşürüldüğüm durum içimi çok acitti

1. Konuyu açanı erkek sandım
2. Konu başlığı ile içeriği anlamak için 2 kere okudum
3. Eski sevgiliden arkadaş olmaz. Ne arayıp bir yerlerini kaldırıyorsun ki anlamam.

Biz kadınlar kafamızda 40 tilkiyi aynı anda idare ederiz. Sen ne demeye hepsini bir kenara bırakıp bu deliyi ararsın. Adam açık açık normal değilim diyor.

Iradesizim

Çok iradesiz hemde

Adam bana ben gecmiste evleneceğim kadını bile bir kalemde sildim diyorum sana anla artık dedi. Yani sen kimsin ki demeye çalıştı

Yaşadığım şeyin bu kadar basit olmasını idrak edemiyorum sindiremiyorum

Evet bu kadar basit. Size değer vermiyor.
Hiçmişiniz gibi davranıyor.

İradeniz yoksa da olsun artık. Bu kadar basit misiniz?

Geriye bakınca yüreğim aciyacak

Çok sevdigimden değil ama düşürüldüğüm durum içimi çok acitti

İyi de kimsenin seni bir duruma düşürdüğü yok ki. Adam zaten haydi sana güle güle diye takmaz havalardaydı, ayrılıcam deyince de çabalamamış. İki gün sonra ben yapamıyorum diye dönen yine sen olmuşsun. Kendi durumunu kendin yaratmışsın. Bundan sonra iradeli davranman için motivasyon :)

Söylediği sözlerden bahsediyorum aslında

Ilişkiler bitebilir elbette ama biterken zaten hiç sevmemistim sende kimsin ki gibi imalar o kadar üzücü ki

Hangi sehirdesiniz ? ne isle mesgulsunuz? ve neden kacamak cevaplar veriyorsunuz ? anlam veremedim de.

şöyle sorunlarım var, psikolojim iyi değil diye dolanan tipleri bir bok zannedip peşinde dolanıp bir taraflarını kaldımayı ne kadar seviyorsunuz??

Neden yapıyor bu insanlar zevk mi veriyorlar karşısındaki kişilere bunları yaşatmaktan

Canım ben adamı yere göge sığdıramıyordum ama aşağılık psikolojisine sahip biriymiş.
Kendisi mutsuz biriyse karsısındakini de mutlu edemiyor.
İnan bana aynısını yasadım.
Arkadaşları ararsa koşup gitmeler mi dersin.
Defalarca ayrılmak istedim herşey düzelticem diyordu.
En son ayrıldım ve çevresine ben zaten alışamadım sevemedim o çabuk aşık oldu demiş.
Yani demem o ki bazıları sevilmeyi değil adam yerine konulmayıp ezilmeyi seviyor.
Kendini birazcık seviyorsan dönerse bile kabul etme bitir.

Hangi sehirdesiniz ? ne isle mesgulsunuz? ve neden kacamak cevaplar veriyorsunuz ? anlam veremedim de.

Bu bilgileri paylaşmak zorunda değil ki?
Konuyla ne alakası var nerede yaşadığının.
Kişinin bu sayfada tanıdıkları da çıkabilir.
Bu bilgileri paylaşmak istememesi çok normal.
Siz niye bu olaya takıldınız bende buna anlam veremedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…