- 24 Mayıs 2016
- 258
- 245
- 103
- 33
Şu an yeni bir ilişkiye kesinlikle hazır değilim
Ama korkar oldum
Ayyy su terkeden insanların peşini bırakın ya!
Kalbi kirilmasin diye kurulan iki güzel cümleden cesaret alıp bu şekilde yapıştığınız için sizden sonraki ayriliklarinda karşıdaki insanı esasen ne kadar değerli gördüğünü söylemeye bile cesaret edemiyorlar.
Arkadaşım adamda zaten iş yokmuş, ilgisizin tekiymiş. Burada mantıklı olanın senin tekmeyi basman olması gerekiyordu ama ona da cesaret edememissin. Mutsuz bir evliliğe giden yolda daha da üzülmeden adam senden ayrılmış.
Sen de pekala biliyorsun ki bu ilişki yürümezdi. Hala ne bu haller?
Azıcık kendine gel! Böyle böyle kötüleri eleyip iyileri bulmaya çalış.
*Ayrılık süreci zordur ama lütfen karşıdakini de rahat bırak. Bitmiş gitmiş mesela. Ayrıca böyle yaparak kendi değerini de düşürüyorsun. Benim de 'nasil açsam konusunu' diye çırpındığim, 'aman kırmadan dokmeden güzel güzel ayrılayim,kalbi kirilmasin- iyi yanlarını silaralayim,ozguvenini kirmadan ayrilma sebeplerimi sayayim' diye özene bezene cümleler kurduğum adamlar sonradan güzel cümlelerden gaz alıp resmen 'dadandilar' hatta (deneyimlerime güvenerek konuşuyorum) 'o da hassas,zor zamanlar geciriyor' diye iyi davranmaya devam ettiğim neredeyse hepsi ilerleyen zamanlarda ben hayatıma başkasını alınca aldatılmış triplerine girip tacize varan şeyler yaptılar.
Sonuç?
Birlikte iyisiyle kotusuyle bir sene gecirdigim , ilerleyen senelerde düşününce sadece yüzümü güldürecek hatiralara sahip olduğum insanlar ayrılıktan sonraki süreçte yaptiklariyla bir anda 'offf dadandı bu şer...! Numaramı değiştireyim en iyisi. Allah'ın cezasi' konumuna geldiler.
Bence sizi istemeyeni siz de istemeyin, hakkınızda kimseye 'yapisti bu da' diye soyletmeyin
Hep terkedici olmakla ilgisi yok . Ama surmeyecegini anladığım zaman (ya benden ötürü ölçüp biçip 'bu adamdan bana yar olmaz' dediğimde , ya da karşıdaki sinyaller vermeye başladığı zaman... Ne bileyim artık eski ilgisi kalmadığında, bazı şeylerden pişman olduğunu hissettiğimde, çok kavga etmeye başladığımızda,kalbimi kirmaktan artık cekinmediginde vs vs) gereksiz yere biten bir şeyi uzatip tadını kacirmadan ayrılık konusunu açıyorum. Konuşa konuşa...hep terkedici olmak da güzelmiş mesela bu aşamaya da çıkabilsek keşke
Hep terkedici olmakla ilgisi yok . Ama surmeyecegini anladığım zaman (ya benden ötürü ölçüp biçip 'bu adamdan bana yar olmaz' dediğimde , ya da karşıdaki sinyaller vermeye başladığı zaman... Ne bileyim artık eski ilgisi kalmadığında, bazı şeylerden pişman olduğunu hissettiğimde, çok kavga etmeye başladığımızda,kalbimi kirmaktan artık cekinmediginde vs vs) gereksiz yere biten bir şeyi uzatip tadını kacirmadan ayrılık konusunu açıyorum. Konuşa konuşa...
Buradaki kadınları anlayamıyorum. Öyle olaylar anlatıyorlar ki konuyu okuyunca mantıklı olanın zaten kadının ayrılması iken kendisinden daha cesaretli olan adam ayrılıyor ve şok geçiriyorlar 'nasil olur?' diye.
Ben bunun bir sebebinin de popüler kültür olduğunu düşünüyorum. Kız çocukları hep alttan alta çile Çekmeliymis, karşısındaki ne kadar kötü olsa da gerekli Sabri gösterince düzelecekmis gibi lanse ediyor bütün tvler şunlar bunlar.. en basiti bu senenin popüler parçalarından simge:
Vuruldum/ayni yerden üst üste/ama sustum
Dağıttın hayatımı/Beni ağır yanılttın/Acım oldun
Ve gördüm gerçeği/içindeki seni/Buna rağmen tutuyordum o soğuk ellerini/Gidiyordum kaç defa/Ama tuttum kendimi/Yapamazdım, acıtamazdım asla senin gibi
Üzülmedin mi kalbimi çarpıp çıkarken/Küçülmedin mi aşkla verdiğin sözden cayarken
Aynı bu konuyu açan arkadaş gibi, ezilmiş susmuş, kalbi kırılmış susmuş, adamın gerçek yüzünü anlamış yine elinden tutmaya devam etmiş.
Adam mantıklı olanı yapıp kadından ayrılınca da '
Şöyle adisin, böyle adisin'
Çok saçma değil mi?
Bu bakış açısını değiştirmeyen her kadın (bence) mutsuz ilişkiler yaşamaya devam eder, ya da adamın vicdanına oynar, bin kötü huyu olan adamla evlenir-mutsuz bir evlilik yaşamaya devam eder.
Hep terkedici olmakla ilgisi yok . Ama surmeyecegini anladığım zaman (ya benden ötürü ölçüp biçip 'bu adamdan bana yar olmaz' dediğimde , ya da karşıdaki sinyaller vermeye başladığı zaman... Ne bileyim artık eski ilgisi kalmadığında, bazı şeylerden pişman olduğunu hissettiğimde, çok kavga etmeye başladığımızda,kalbimi kirmaktan artık cekinmediginde vs vs) gereksiz yere biten bir şeyi uzatip tadını kacirmadan ayrılık konusunu açıyorum. Konuşa konuşa...
Buradaki kadınları anlayamıyorum. Öyle olaylar anlatıyorlar ki konuyu okuyunca mantıklı olanın zaten kadının ayrılması iken kendisinden daha cesaretli olan adam ayrılıyor ve şok geçiriyorlar 'nasil olur?' diye.
Ben bunun bir sebebinin de popüler kültür olduğunu düşünüyorum. Kız çocukları hep alttan alta çile Çekmeliymis, karşısındaki ne kadar kötü olsa da gerekli Sabri gösterince düzelecekmis gibi lanse ediyor bütün tvler şunlar bunlar.. en basiti bu senenin popüler parçalarından simge:
Vuruldum/ayni yerden üst üste/ama sustum
Dağıttın hayatımı/Beni ağır yanılttın/Acım oldun
Ve gördüm gerçeği/içindeki seni/Buna rağmen tutuyordum o soğuk ellerini/Gidiyordum kaç defa/Ama tuttum kendimi/Yapamazdım, acıtamazdım asla senin gibi
Üzülmedin mi kalbimi çarpıp çıkarken/Küçülmedin mi aşkla verdiğin sözden cayarken
Aynı bu konuyu açan arkadaş gibi, ezilmiş susmuş, kalbi kırılmış susmuş, adamın gerçek yüzünü anlamış yine elinden tutmaya devam etmiş.
Adam mantıklı olanı yapıp kadından ayrılınca da '
Şöyle adisin, böyle adisin'
Çok saçma değil mi?
Bu bakış açısını değiştirmeyen her kadın (bence) mutsuz ilişkiler yaşamaya devam eder, ya da adamın vicdanına oynar, bin kötü huyu olan adamla evlenir-mutsuz bir evlilik yaşamaya devam eder.
Karşıma düzgün adamlar çıkıyorTüm konularını biliyorum.Ben sizinde normal olmadığınızı düşünmeye başladım.Karşınıza doğru dürüst adam gibi bi adam çıksaydı gözünün üstünde kaşı var diye bahane dip istemezdiniz gibime geliyor.Ne buluyorsunuz böyle gizemli takılan hastalıklı kişiliklerde anlamıyorum.
Yok daha ısrar edecek ne isteğim var ne midemÜzüldüğünüzü biliyorum ama ben sizin adınıza sevindim çünkü önceki konunuza yazmıştım. Sizin bitirebilmek için biraz daha çekmeniz lazım sanırım diye. Yeterince öekmişsiniz artık bence içinizde bitirebilmeniz için şartlar gayet güzel olgunlaşmış. Artık bunun üzerine de ısrar ederseniz bence profesyonel yardım almanızın zamanı gelmiş demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?