Başta bu gibi durumlar gözünüze sorun gelmez ama zamanla gerçekten tartışmalara kavgalara neden olabilir.Erkek tarafı gururuna yediremeyebilir.Tartışma anında sen istemeyerek de olsa sinirle aranızdaki farklara değinerek laf söyleyebilirsin.Bence ailenin sözünü dinle,bir şey biliyorlar ki bu konuda tepki gösterdiler.Hem daha üniversiteye yeni başlayacaksın ne evliliği?Genelde lisede olan ilişkiler üniversiteye geçtiğinde kalıcı olmaz yüzde 90.Kaç senelik ilişki?
merhaba kızlar.benim sevgilim erkek kuaförü ve evlenmeyi düsünüyoruz ama ailem onun mesleğini sorun ediyo sen üniversite okucaksın o kuaför olcak diye cevre ne der kültür farklılığı falan diyo.ilk baslarda öenmsemiyodum ama bende artık kafama takıyorum açıköğretim liseye kayıtlı ama hafta sonlarıda çalıştığından dolayı devamsızlıktan biteremiyo okulu bende bu sene üniversiteye baslıcam ben bu isin icinden laftan sözden nasıl kurtulcam bilmiyorum ona diyorum is yerinden izin al okula git diye oda o gün en fazla is olan gün nasıl izin alıyım diyo pazar günü tatil ama cumartesi gidemediğinden yine devamsızlıktan kalıyo.ne yapıcam bilmiyorum.
Sen üniversiteye bitirene kadar bakalım neler olacak. İnsan üniversiteye başlayınca düşünceleri, hayata bakış açısı değişiyor. O yüzden şimdiden bunları düşünüp kafanı boşuna yorma bence.
üniversite ortamı olmıcak herkes öle diyo açıköğretimden okucam büyük ihtimal ortam nasıl olsunda fikirlerim değişsin
bence evlenmek için acele etme zamana bırak daha yaşın küçüko ack lse okuyo ondan devamszlik sorunu vr.bn ack universite okucam.cevreden banane diyorum ilerde degisip degismicegimi bilmiyorum
e sizde odtü tıp kazanmamışsınız
etraf neyi yakıştıramamış anlamadım
ikinizde aöf deymişsiniz .....
lise üniversite farki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?