evleneceğim kişinin iş sorunu

cilemvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
169
0
66
Kayseri
merhaba kızlar.benim sevgilim erkek kuaförü ve evlenmeyi düsünüyoruz ama ailem onun mesleğini sorun ediyo sen üniversite okucaksın o kuaför olcak diye cevre ne der kültür farklılığı falan diyo.ilk baslarda öenmsemiyodum ama bende artık kafama takıyorum açıköğretim liseye kayıtlı ama hafta sonlarıda çalıştığından dolayı devamsızlıktan biteremiyo okulu bende bu sene üniversiteye baslıcam ben bu isin icinden laftan sözden nasıl kurtulcam bilmiyorum ona diyorum is yerinden izin al okula git diye oda o gün en fazla is olan gün nasıl izin alıyım diyo pazar günü tatil ama cumartesi gidemediğinden yine devamsızlıktan kalıyo.ne yapıcam bilmiyorum.

bence ailenin dediklerini dikkate al hayatta aşktan önemli şeylerde var sen üniversiteye gideceksin çevren arkadaş ortamın değişecek belki yarın birgün o senin ortamına ayak uydurayamacak ve daha büyük sorunlar yaşanacak.aileni üzmeye değmez...karar senin tabiki ama...

Sevgili olmakla evlilik farkli seyler. Evlenince de ask devam ediyor tabi ama ayni evi paylasmak, ayni butceyi, ayni hayati paylasmak zor. Onunde universite var, sonra da meslegini eline alirsin, yolun acik olsun. Onun da yolu acik olsun ama ailen senin iyiligini dusunup uyariyordur seni. Ki sen de kafana takmaya baslamissin. Demek ki senin de icine sinmiyor. Karar senin

daha youn basındasın ama bu senin için sorun teski edecektir ki bastan kafaya takıyorsun ha bana sorarsan umrumda omazdı inan eğer cok seviyorsum erkek arkadasımı..onun da hakkı deği miydı okumak ama bei ki iş yuku sırtına binmiş caışmak para kazanmak zorunda sırf bu yuzden bırakırsanız bence insafsızca our..

ya sorun su cevrenin bana aa sen ne mezunusun o ne mezunu demesi ben takmıyorum onun mesleğini sonucta sevdiği bise o benden bölümümü değiştirmemi istese bende kabul etmem sonucta o benim mesleğime yada hayatıma karar veremez ama iste cevre baskısı biraz düsündürüyo ona simdi ustalık belgesii almak icin okula gidiyo haftada bir gün açıköğretimde haftasonu olduğu için vakit kalmıyo.bilemiyorum aslında onunda düsünüp gayret göstermesi lazım ama kaderde varsa olur zaten diyorum ama ben sorun etmesemde o sorun edicek gibime geliyo buda anlasmamazlığa yol acarsa dahada kötü olcak onun mesleğini takmıyorum sonucta kötü bi meslek değil sadece eğitim farkı sorun yaratıyo

Back
X