evleneceğim kişinin iş durumu

cilemvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
169
0
66
Kayseri
merhaba kızlar.benim sevgilim erkek kuaförü ve evlenmeyi düsünüyoruz ama ailem onun mesleğini sorun ediyo sen üniversite okucaksın o kuaför olcak diye cevre ne der kültür farklılığı falan diyo.ilk baslarda öenmsemiyodum ama bende artık kafama takıyorum açıköğretim liseye kayıtlı ama hafta sonlarıda çalıştığından dolayı devamsızlıktan biteremiyo okulu bende bu sene üniversiteye baslıcam ben bu isin icinden laftan sözden nasıl kurtulcam bilmiyorum ona diyorum is yerinden izin al okula git diye oda o gün en fazla is olan gün nasıl izin alıyım diyo pazar günü tatil ama cumartesi gidemediğinden yine devamsızlıktan kalıyo.ne yapıcam bilmiyorum.

Başta bu gibi durumlar gözünüze sorun gelmez ama zamanla gerçekten tartışmalara kavgalara neden olabilir.Erkek tarafı gururuna yediremeyebilir.Tartışma anında sen istemeyerek de olsa sinirle aranızdaki farklara değinerek laf söyleyebilirsin.Bence ailenin sözünü dinle,bir şey biliyorlar ki bu konuda tepki gösterdiler.Hem daha üniversiteye yeni başlayacaksın ne evliliği?Genelde lisede olan ilişkiler üniversiteye geçtiğinde kalıcı olmaz yüzde 90.Kaç senelik ilişki?

Başta bu gibi durumlar gözünüze sorun gelmez ama zamanla gerçekten tartışmalara kavgalara neden olabilir.Erkek tarafı gururuna yediremeyebilir.Tartışma anında sen istemeyerek de olsa sinirle aranızdaki farklara değinerek laf söyleyebilirsin.Bence ailenin sözünü dinle,bir şey biliyorlar ki bu konuda tepki gösterdiler.Hem daha üniversiteye yeni başlayacaksın ne evliliği?Genelde lisede olan ilişkiler üniversiteye geçtiğinde kalıcı olmaz yüzde 90.Kaç senelik ilişki?

3 senedir beraberiz

ailenin fikirlerini görmezden gelme sakın canım....
onlar senin için asla kötü bişey istemez hele mutsuz olmandan ödleri kopar....

Ilk olarak sunu soylemeliyimki evlilik dusuncesi icin daha cok erken ve soruna gelincede uzgunum ama alien hakli her ne kadar sorun olmayacamis gibi dursada zamanla cikicak en ufak tartismada gundeme ilk bu Konu gelir..

Evliliği düşünmek için erken değil mi?Önce okulun bitsin bu sürede ilişkiniz devam ederse evlilik olur mu olmaz diye düşünmeye başlarsın.Belkide bitecek,zaman bize ne getirecek bilemeyiz öyle değil mi?İlişkinizin üç yıldır devam ettiğini yazmışsınız çok da eski sayılmaz,okulla birlikte erkek arkadaşınızı tanımaya devam edin bence.

Sen üniversiteye bitirene kadar bakalım neler olacak. İnsan üniversiteye başlayınca düşünceleri, hayata bakış açısı değişiyor. O yüzden şimdiden bunları düşünüp kafanı boşuna yorma bence.

merhaba kızlar.benim sevgilim erkek kuaförü ve evlenmeyi düsünüyoruz ama ailem onun mesleğini sorun ediyo sen üniversite okucaksın o kuaför olcak diye cevre ne der kültür farklılığı falan diyo.ilk baslarda öenmsemiyodum ama bende artık kafama takıyorum açıköğretim liseye kayıtlı ama hafta sonlarıda çalıştığından dolayı devamsızlıktan biteremiyo okulu bende bu sene üniversiteye baslıcam ben bu isin icinden laftan sözden nasıl kurtulcam bilmiyorum ona diyorum is yerinden izin al okula git diye oda o gün en fazla is olan gün nasıl izin alıyım diyo pazar günü tatil ama cumartesi gidemediğinden yine devamsızlıktan kalıyo.ne yapıcam bilmiyorum.

:53: ilk defa duydum aöl de devam zorunluluğunu..
bende diğer arkadaşlara katılıyorum..evlilik düşüncesi için çok erken, birde üniversite ortamı çok ayrı,insanın gözünün açıldığı yer...

Sen üniversiteye bitirene kadar bakalım neler olacak. İnsan üniversiteye başlayınca düşünceleri, hayata bakış açısı değişiyor. O yüzden şimdiden bunları düşünüp kafanı boşuna yorma bence.

üniversite ortamı olmıcak herkes öle diyo açıköğretimden okucam büyük ihtimal ortam nasıl olsunda fikirlerim değişsin

üniversite ortamı olmıcak herkes öle diyo açıköğretimden okucam büyük ihtimal ortam nasıl olsunda fikirlerim değişsin

seni açıköğretım dısındaki bir üniversiteye gidecegını sanıp ondan ortam, fikir değişikliği falan dediler canım. ikiniz de açıköğretım okuyacaksanız sorun yok bence, denk işte.
soran arkadaş için de açıkögretımde devam zorunlugu yok, sınava giremıyordur o gün çalıştıgı için.
ayrıca yaşın küçük evlenmek için bence de.

canım sana şunu söyleyeyim üniversiteye gideceğim ilk yıl aynı şey benim de başımdan geçti.Ailem olmaz dedi ben ısrar ettim eğitim farkı sorun olur dediler dinlemedim ama oldu eğitim farkı çok problem oldu ve sonunda ayrıldık ilginç belki ama ben vazgeçtim şimdi ise kendim gibi biriyle evlendim çok da mutluyum bence zamana bırak inan herşey çok değişecek hayatında daha evlilik için çok erken

3 yıl az süre değil
bu kadar zamanı beraber paylaşmışsanız çokda ciddi sorunlarınız olmamışsa,bi hayatıda beraber paylaşabilirsiniz,aranızda dağlar olmıycak sonuçta
bencede evlilik için acele etme
ailenin ne düşündüğü çok önemli tabiki ama millet ne der diye düşünmekte çok yanlış

o ack lse okuyo ondan devamszlik sorunu vr.bn ack universite okucam.cevreden banane diyorum ilerde degisip degismicegimi bilmiyorum

e sizde odtü tıp kazanmamışsınız
etraf neyi yakıştıramamış anlamadım
ikinizde aöf deymişsiniz .....

Back
X