Annemde dedi sana bu rahatligi biz verdigimiz icin herseyi ulasabildigin icin istedigin zaman istedigin yerde bulusabilme imkani verdigimiz icin heyecan olmaz tabi dedi. Eskiden babanla goruscegimde ayda yilda bir ayaklarim yere basmazdi elllerim titrerdi heyecanlanirdim cunku imkansizdi her an bulusmak, ama sen istedigin an gorup istedigin an bulustugun icin heyecan vermemesi dogal artik dedi, ne alakaysa. guya bulmusumda bulaniyormusum. hatta oda konustu annemle annem dedi bizim kiz boyle kaprisli nazli
senin nişanlın gereğinden fazla dürüst anlayışlı sevgi dolu toleranslı vs.geldi bana.yada belkide rol yapıyor fırtına öncesi sessizliği.hiçbir erkeğin hoş göreceğini sanmam.dikkat et de köprüyü geçene kadar ayıya dayı durumu olmasın.hani evlendikten sonra benim oldu artık deyip gerçek yüzünü gösterir psikopatlaşırsa allah korusun!!yada sürekli güven problemi çeker yada sürekli yüzüne vurursa ihanet ettin diye?bence de evlenmek için çok acele ediyorsun gibi...
Sevgilim cok durust yalanida asla yok ama ben niye boyle yaptim ona karsi haketmiyor bunu, vazgecmiyecegim, ama icimdeki eksiklik nasil olcak.
Yeter artik evlenecegiz dedi sen orda ben burda icim rahat degil dedi gecen, artik yanmda olmani istiyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?