evleneceğim mart, nısan gıbı ama mobılyalar yuzunden canım sıkkın.

Ben 3,5 ay önce evlendim.
Şuan kiradayım evimiz yapılıyor.
Oturma odamı ikea’dan döşedim herşeyini hemde tam istediğim gibi oldu toplam 3,5 bin lira tuttu 3’lü koltuk berjer tv ünitesi ve halı.
Salonuma ortalamanın üzerinde bir kalitede koltuk aldım. Gittim İnegöl’den aracısız aldık. Koltuğum pazarlıkla 5bine düştü. Yemek odam ve yatak odamı çok severek aldım.
aynı modelden 5 farklı yerden fiyat aldım. kalitelisinin en uygununu aldım.
Hepsi çok içine sindi beyaz eşyamdan tutun aldığım kürdanı bile severek aldım.
Birazcık araştırdığınız zaman eş adayınıza eziyet etmeyecek bir çok seçenek bulabiliyorsunuz.
Çok şükür babam bu yaşıma kadar ne istediysem aldı.
Ama ben bir yuva kuruyorsam baba evimden çıkıyorsam her türlü şartı kabullenerek çıktım.
Çünkü kalbine tutundum adamın cebine değil.
Babamdan başka kimsem yoktu aileye hasrettim.
O adam bana yuva oldu kalkan oldu.
İşte önemli olan buydu.
Bana 30 binlik salon alsa nee almasa ne..?

Baban dogru söylüyor esya eve göre olur . Ben ev tuttum esyayi aldim bos evde elimde metreyle ölçtüm açıkçası geldiginde sigmayacak diyede kaygilandim. Ustelik eski evim dubleks bir evdi genisti. 1 bucuk ay evel,taşındım baska eve bu evin salonu daha geniş. Yerlerde beyaz granit. Mobilya cok cok daha guzel durdu.
Simdiki evlere parke yapiyorlar.
O bahsettigin mobilyalar parkede kötü duruyor
Benim eski ev parkeydi hos durmuyordu. 0 bi bina kapilari beyazdi falan ama parkeye avangarde asla olmuyor.
Mesela. Bunlari dusunmene gerek yok madem kirada oturcaksin. Baban hakli ama

Avangard ve simli duvarlar sanki sadece eşya almak için evleniyorsunuz gibi geldi?
Ayrıca evet bahsettiğiniz tarz da evler bana çok rahatsız geliyor, nişanlınızla hem fikirim.

şu son zamanlarda saçma "altın,yok kocam beni gezdirmiyor boşanıyım mı?,kayınvalidem kahvaltıya gelecek eşimden boşanıyım mı?" sorularının artık troll olduğunu düşünüyorum.
Aynenn buradaki konuların troll oldugunu düşunüyorum bende artık

Beş yıl önce kiraya evlendim.Mobilyalarımı beğenirken alırken kimse karışmadı, gönlüm neyi isterse neyi beğenirsem onu aldım.Kirada ki evim genişti mobilyalarım çok güzel iyi bir marka ayıla bayıla aldım döşedik yerleştirdik 6 ay sonra yeni bir ev aldık orayada sığdılar oldular. Sonra o evi satmak zorunda kaldık, 1 yıl sonra başka bir ev aldık şuanki evim diğer ikisine göre küçük ve eşyalarımın bazılarını dağıtmak zorunda kaldım mecburen ve yerleştirirken kırk defa yer değiştirdik ve taşınırken üzgünüm ki ne kadar da dikkat etselerde, belirli hasarlar aldılar pişman oldum sonra ama ne fayda.Demem o ki evet gönlünüzün istediğine gidin ama kira ve sonra taşınma işini de iyi düşünün büyük mobilyaları taşımak heryere adapte etmek çok çok zor oluyor.

Avangarttan nefret ederim, chester koltuk hastasiyim. Bende evlenirken chesterlar çok pahaliydi mağazalarda, ustaya yaptirdim. Kadife kumaşlarida koltuk kumaşcisindan aldim yaptirdim. Aynali camlı eşyalarin temizligini hiç düsündünmü. Günün onlari temizlemekle geçer başka hiçbirşeye vaktin kalmaz. Beyaz krem lake yine tozu belli etmiyor aynali şeyler hergün iz ve toz olur mobilyanin hizmetcisi olursun

Hızımı alamıyorum?
Hevesim var ne yapayım her cümlede.
Hayatımda sizin kadar maddeye dayalı bir insan görmedim..
Çevrenize gösteriş yapmak için evlendiğinizi düşüneceğim neredeyse?

Reactions: csi
Arkadaşlar Her gün birbirleriyle yarışıyorlar bence saçma konu kategorisinde

Reactions: csi
hemen özet yapayım siz yorulmayın

konu sahibi simli duvar kağıdı ve simli eşyalar istiyor
Kayseri'de gördüğüm leopar desenli asma tavanlı tuvaletten sonra artık her şey makul gözüküyor gözüme
Sınırları zorlamanın tuvalete bürünmüş halini gördüm resmen

Sayinn turkce ogretmenim, ellerinden opuyorum.
Ayrica 23 bine baktiginiz o mobilyalar bir cizik ya da bir kivilcima bakar.

nişanlı yazık bişi de diyememiş, akşam uzanmak isteyice o varaklı avangard mobilyaya nasıl uzanamacağım demiş daha ne desin.

gösterişi değil de azıcık rahatlığı ön planda tutun bence, bi de önce evinizi tutun mümkünse. 2+1 ev tutacaksanız salon takımı ne alaka güzelce bi köşe takımı bi de yemek masası tamam.

sanırım mobılyalar avangart..destanı okumadım ama içeriği onu gösteriyor baya şaşalı çünkü mobilyaya göre şu destan.

okuyanlarada büyük tebriklerimi iletiyorum mobilyalar sahiden avangartmış..şaşalıymış..lüksmüş..arkadaş kendini kaybetmiş kocası bulabilse bağrii avangart aralarından.

Yok o değil de,o nişanlıyla nasıl ömür geçirecekler 4 duvar arasında acaba?
Kızımızı eleştirmiyorum,zevki çok ağdalı olsa da,bana zerre hitap etmese de o tarzın da beğenenleri var sonuçta.Fakat bunda bile bu kadar ayrılığa düşen çift,ömür boyu çekişip çatışır gibi sanki,adamın da maşallahı var geçinebileceğine güveni varsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…