evleneceğim mart, nısan gıbı ama mobılyalar yuzunden canım sıkkın.

Üşenmedim okudum.. Umarım sadece dalga geçmek için açılmıs bir konudur zira evlilik mobilya, perde, halı vs ev eşyası toplama eylemi değil, hayat birleştirmek ve bir ömrü aynı yastıkta geçirmeye dair verilen bir sözdür. Lütfen eşlerinizi ya da eş adaylarını mobilyalaştırmayın

Okurken basım döndü yarım bıraktım
Allah nişanlınıza güc kuvvet sabır versin size gercekten bunları dinleyip gözü karartacak kadar aşık demekki kıymetini bilin

Bitiremedim içim şişti Allah hayırlı geçim versin gerisi boş

Ne kadarda özentilik Lüx düşkünü bir kızsın 10yıl sonra zaten insan aynı mobilyalardan sıkılıyor yenilik istiyor umarım bunun farkındasın bu kadar pahalı olması gerekmiyor

Içim şişti okurken sonunu okumadım artik bıraktım. Allah aşkına başka derdinizmi yok nasıl boşluktur bu konsolun ölçülerine kadar yazmışsın kiradasın senin neyine lux eşya? 2 tasinmada mahv olacağına uygun hafif birseyler al 3-5 senede değiştir gitsin. Ağır ağır avangard mobilyalar ve kira

Tek derdiniz bu olsun yahu.
Birde üşenmeden uzun uzun yazmışsınız bende okudum dert bunun neresinde acaba diye ama bulamadım kusura bakmayın.
Evi bulun önce sonra mobilya işini evin boyutuna göre ayarlayın. İstanbuldaysaniz şayet maskoya gider 1 günde bulursunuz istediginiz mobilyayi zira öyle bulunmayan hint kumaşı cinsinden değil anlattığınız mobilya aksine her pembik gelinin rüyası oldugu için adım atsaniz bulursunuz,çok ta şeyetmeyin.

okutmadı gerı kafalı cunku baska yere gondermedı kendı ımkanlarımla dısardan bıtırdım calıstım sonrada saglıgımdan oldum
Bak bunu görmemiştim, o zaman hepsini babana kitle,alsın kuzu kuzu.Kızını okutmak yerine hangi hesaba yatırdıysa maaşını,çeksin alsın ne istiyorsan.Bencil insanlar...

Bunlara bu kadar kafa yoracağınıza Türkçe kurallarını öğrenin. Doğru düzgün yazmayı öğrenin. Şaka gibi. Bir de kültürlü yerde büyümüş. Kültür ilk olarak doğru düzgün Türkçe bilmekten geçer.

Hepsini okumadim.Yazik degil mi o kadar paraya .Dunya malini abartmayin.Orta halli alin 3odayi 15e en guzelinden duzersiniz.

abla sen doğum yaptın mı merak ettim

Nişanlıniz buraya acaba nişanı atmalı miyim diye konu açsa yeri. Alt tarafı eşya önemli olan ev huzuru nedir bu takinti bu kadar. Sastim kaldım valla evleneli 6 yil olacak hala evimde eksikler var ama şükür eşyalara degisilmeyecek bir esim var. Sizde değerinizi mobilya ile belirlemeyin. Evinize göre makul birşeyler bakın işte.

Okuyamadım derdi neymis tam.olarak?
Konu sahibi aileden lüks mobilya kültürü görmüş. Zevkleri çok lüksmüş. Bir avangarda aşık olmuş, bir chestera. Babasına ağlarsa dayanamaz altın varaklı yatak odası takımını alırmış. Bir de İkea aynası vardı.

Evet hepsini okudum. :) Evet devrelerim yandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…