- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Yok yok bacım valla biz karambole gitmişiz.sissst biz fakirler susalım kizcagizzz teee ikeadan begenmis simli duvar kagidina kadar düşünmüş biz ne anlariz asik olmus tek tek mobilyalara sende diyorsunki annemle esim aldi olmaz fakirlik hevezsizlik göstergesi
Ayyy vallahi buna gülüyorum 5 dakikadir harikasin yaaaşu son zamanlarda saçma "altın,yok kocam beni gezdirmiyor boşanıyım mı?,kayınvalidem kahvaltıya gelecek eşimden boşanıyım mı?" sorularının artık troll olduğunu düşünüyorum.
ıkeadan ayna baktım ıstedıgımı almak ıstemedım pahalı dıye olanı lukse cevırmek ıstedım ıkı kenara yapısmalı ayna almak ıstedım olay oAvangard ve chester model bakıyorsan ikeada ne işin var çok merak ettim. İkeanın lüks olmasa da üst sınıf güzel mobilyaları var da konuyu açan arkadaş chester kırmızı kadife oymalı kakmalı simli bir şeylerden bahsediyor. O eşyaları alıp aynı odaya koyunca bana bir fotoğraf göndersene nolur salvador dali tablosu gibi sürreal bir çalışma olabileceğini düşünüyorum. Meraktayım.
bana esyaya tapan bırı dıo sınırım bozuldu suan aglıcam ya sınırdenAvangard ve chester model bakıyorsan ikeada ne işin var çok merak ettim. İkeanın lüks olmasa da üst sınıf güzel mobilyaları var da konuyu açan arkadaş chester kırmızı kadife oymalı kakmalı simli bir şeylerden bahsediyor. O eşyaları alıp aynı odaya koyunca bana bir fotoğraf göndersene nolur salvador dali tablosu gibi sürreal bir çalışma olabileceğini düşünüyorum. Meraktayım.
Bu ara gezegenleri iyi incelemek lazım. Kafalar ayrı bi güzel. :)şu son zamanlarda saçma "altın,yok kocam beni gezdirmiyor boşanıyım mı?,kayınvalidem kahvaltıya gelecek eşimden boşanıyım mı?" sorularının artık troll olduğunu düşünüyorum.
ben dedımkı evımı luks pahalı esya almıcaksak makul sekıllerde evımızı guzelleştirelım dedım demın.ne bılım sımlı duvar varmıs tv unıtesı ve yatak bası sadece duvar boyasına gore olsa dedım ne bılım ıkeadan dekor ayna alsak yapısmalı yatak kenarlarına yapıstırsak ustune o duvara asıyon lamba alsak ıkı yana boyle cerceve ıcınde gordum yapanları bunlara heves ettım yenı evım zevkım bole neler dedı gorsenız cok uzuldumAvangard ve chester model bakıyorsan ikeada ne işin var çok merak ettim. İkeanın lüks olmasa da üst sınıf güzel mobilyaları var da konuyu açan arkadaş chester kırmızı kadife oymalı kakmalı simli bir şeylerden bahsediyor. O eşyaları alıp aynı odaya koyunca bana bir fotoğraf göndersene nolur salvador dali tablosu gibi sürreal bir çalışma olabileceğini düşünüyorum. Meraktayım.
ne dersem oo sen en ıyısını ıstıyosun.kardesım dumduz memur lojmanı gıbı ev ıstemıyorumkı kımı var sade sever bende boyle sevıom.ben ona al demedımkı zevkımı paylastım.bana dıo o sende herseyın en ıyısı olsun ıstıyosun benım butcem bu kadar.yok evın mobılyalarına goremı boyıcaz evı manyakmısın dedım ya ustumdekı elbıse rengıne goremı boyıcan dedım ev kırlı eve gtcez dedım boyamıcanmı ne var dedım sımlı oluyomus duvar kagıdı yerıne ondan olsa dıye ben yıllarca hep hayal kurdum bunları kendı evımde olsun dıye.benım zevklerıme o guzel olur askım desın ısterdım.boyle tepkı vermesın.6.300 tl maas alıo banada ıste bı yerden 1.5 tl kıra gelcek ıkısı azmı edıo sızce.ne zaman bısı desem boyle yapıo uc olduAvangard ve chester model bakıyorsan ikeada ne işin var çok merak ettim. İkeanın lüks olmasa da üst sınıf güzel mobilyaları var da konuyu açan arkadaş chester kırmızı kadife oymalı kakmalı simli bir şeylerden bahsediyor. O eşyaları alıp aynı odaya koyunca bana bir fotoğraf göndersene nolur salvador dali tablosu gibi sürreal bir çalışma olabileceğini düşünüyorum. Meraktayım.
Bütün parlak,ışıltılı,simli,altın varaklı,janjanli şeyleri bir araya getirince,pahali da olsa güzel olmuyor ama,rüküş oluyor haberin olsun.ben dedımkı evımı luks pahalı esya almıcaksak makul sekıllerde evımızı guzelleştirelım dedım demın.ne bılım sımlı duvar varmıs tv unıtesı ve yatak bası sadece duvar boyasına gore olsa dedım ne bılım ıkeadan dekor ayna alsak yapısmalı yatak kenarlarına yapıstırsak ustune o duvara asıyon lamba alsak ıkı yana boyle cerceve ıcınde gordum yapanları bunlara heves ettım yenı evım zevkım bole neler dedı gorsenız cok uzuldum
Bi şarkı vardı ya kıyamam diye çok naif bir tonda söylüyordu nakarat kısmında. Kulağımda yankılanıyor şuan. Geri sarıyor sürekli. :)Konu sahibi yaşadığı çevreye göre kültür almış, zevki çok lüksmüş,
oyle ımla yazımı falan anlamaz yazıcakmış iste zaten canı cok sıkılmış morelı bozukmus dertlesmek ıstıyomus napcanı ne dusunceni bılmıyomus.
Allah yardım yardım etsin. Kıyamam.
onun ıs durumu sehır bellı olmadıgı ıcın ev alamıoz ondan kıra ama ısı aynı sehırde olsa anam evın bırını satıp oturalım dıye ev alacak bıze zaten.bende dedımkı ev alırken paramız varken 450 bın paran var dusun yada 350 400 ben neden ara sokakta baskasının odasının ıcıne bakan arada ev alımkı herkes ıster dedım cadde olursa yola bakan sende dıo onu ıstemem bunu ıstemem benı korkutuon dıo naptımda ne dedımde dedım ya sen almıcan aılem alcak dedım neden o paraya guzel yerde oturmayalım neden korkuyon fln dıye boyle kavga ettık ertesı gun bana dıo ev bakalım askım bak onu acıkmıs ıyımıs fln.ben dedımkı evımı luks pahalı esya almıcaksak makul sekıllerde evımızı guzelleştirelım dedım demın.ne bılım sımlı duvar varmıs tv unıtesı ve yatak bası sadece duvar boyasına gore olsa dedım ne bılım ıkeadan dekor ayna alsak yapısmalı yatak kenarlarına yapıstırsak ustune o duvara asıyon lamba alsak ıkı yana boyle cerceve ıcınde gordum yapanları bunlara heves ettım yenı evım zevkım bole neler dedı gorsenız cok uzuldum
yatak bakcaz boyle uyumalık yanı sunger bıldıgınız:) ya kaç para allasen ortapedık ıstedım belımden dolayı en az bnce 1.500 1.800 en pahalısı yatas yatsan 2.500 ooooooo cok pahalı askım la sen almıcan zaten babam yatak odasını yapoarken onuda alır zaten belkı o kadar pahalıda almayız nette gordugum fıyatı o ozellıklerını sayıyom dırek parasına bakmıs.sımdı kavga ettık yarın konuscaz.ben o kadar sıkıntı yasadımkı aıle hayatımda mutlu olmak ıstedım evet esya mutluluk degıl ama yıllarca cok hayal kurdum yanlıs anlamayın.heves ettım bıde cok yer gezdık gezdıkce aklımda olustu bısıler ben normalde ucuz yollu bı mobılya begenmıstım ama nısanlım darmı olur kucukmu deyınce baska bakmaya yoneldım o yoneldıgımı gorunce dıgerını begenmedım.olay one dersem oo sen en ıyısını ıstıyosun.kardesım dumduz memur lojmanı gıbı ev ıstemıyorumkı kımı var sade sever bende boyle sevıom.ben ona al demedımkı zevkımı paylastım.bana dıo o sende herseyın en ıyısı olsun ıstıyosun benım butcem bu kadar.yok evın mobılyalarına goremı boyıcaz evı manyakmısın dedım ya ustumdekı elbıse rengıne goremı boyıcan dedım ev kırlı eve gtcez dedım boyamıcanmı ne var dedım sımlı oluyomus duvar kagıdı yerıne ondan olsa dıye ben yıllarca hep hayal kurdum bunları kendı evımde olsun dıye.benım zevklerıme o guzel olur askım desın ısterdım.boyle tepkı vermesın.6.300 tl maas alıo banada ıste bı yerden 1.5 tl kıra gelcek ıkısı azmı edıo sızce.ne zaman bısı desem boyle yapıo uc oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?