- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Kitapkurdu60
-
O psikopatta Birkan sokullu ama neyseAy Allah korusun han gibi bi psikopattan
Haha evet biliyorum o diziyi. Bizim tanıdık tanışalı on küsur yıl oluyor ama. İnşallah sonları öyle olmaz :)Aklıma masumlar apartmanı geldi inci ve handa araba kazasında tanışmışlardı sonunuz öyle olmasın
romantik oluyor ya bende romantik şekilde birileriyle tanışsam falan güzel olurduHaha evet biliyorum o diziyi. Bizim tanıdık tanışalı on küsur yıl oluyor ama. İnşallah sonları öyle olmaz :)
romantik oluyor ya bende romantik şekilde birileriyle tanışsam falan güzel olurdumisal yürüyoruz ama ayağımız takıldı düşerken belimizden yakışıklı boylu poslu centilmen biri tutuyor iyi misiniz diye kaldırıyor güzel hayaller hep bu hayallerden üzülüyoruz gerçek hayat böylemi düşsek kim kaldırıyor
Kimse kaldırmıyor valla yapışıyoruz betona.romantik oluyor ya bende romantik şekilde birileriyle tanışsam falan güzel olurdumisal yürüyoruz ama ayağımız takıldı düşerken belimizden yakışıklı boylu poslu centilmen biri tutuyor iyi misiniz diye kaldırıyor güzel hayaller hep bu hayallerden üzülüyoruz gerçek hayat böylemi düşsek kim kaldırıyor
Ya sorma, hayatım o hayallerle geçti. Biz çarpsak, bacım iyi misin derler en fazlaromantik oluyor ya bende romantik şekilde birileriyle tanışsam falan güzel olurdumisal yürüyoruz ama ayağımız takıldı düşerken belimizden yakışıklı boylu poslu centilmen biri tutuyor iyi misiniz diye kaldırıyor güzel hayaller hep bu hayallerden üzülüyoruz gerçek hayat böylemi düşsek kim kaldırıyor
evet dua arkadaşım haklisinSevgili dua arkadaşım önyargılı olma lütfen :) Ben nice insanlar gördüm reelde iyilerin iyisi ama gerçek yüzünü asla evlenmeden göstermemiş olan. Neler neler gördüm yani, internetten tanışıp sevgili olmayıp arkadaş olduğum görüştüğüm çok insan oldu. Onu anlıyorsun bir şekilde zamanla, sadece biraz önyargılı olmamak çok da kaptırmamak gerekiyor.
Benim de hem okul ortamım hem iş ortamım öyleydi yıllarca, hala kimse yok yaş 28olmadı da yani hiç
j bakıp gülerler ancaromantik oluyor ya bende romantik şekilde birileriyle tanışsam falan güzel olurdumisal yürüyoruz ama ayağımız takıldı düşerken belimizden yakışıklı boylu poslu centilmen biri tutuyor iyi misiniz diye kaldırıyor güzel hayaller hep bu hayallerden üzülüyoruz gerçek hayat böylemi düşsek kim kaldırıyor
bori çıkmıştı zamanında karşıma çocuğun babası 3 kere evlenmiş dedim buda babasına benzerseBence es ailesini daha çok merak et
çok meraklandimBu arada babamın kuzeninin eşiyle çoook ilginç bir tanışma hikayesi var ama çok spesifik bir şey. O yüzden yazamıyorum.
Çok merak ettimBu arada babamın kuzeninin eşiyle çoook ilginç bir tanışma hikayesi var ama çok spesifik bir şey. O yüzden yazamıyorum.
çok meraklandim
İsterseniz özelden yazabilirimÇok merak ettim
vallahi iyi cesaretevli değilim lakin;
t...'dan tanıştık yani sosyal medyanın cokunun çıktığı bir yerden, 3. buluşmamızda evine gittim. ve lakin herhangi bir mevzu yaşanmadı. hatta o gün pazartesiden ne kadar yakınmışsam pazartesi sabah erkenden işe çiçek göndermişti. sonra insta'dan ekleyince birbirimizi ortak bir sürü tanıdık çıktı.
3,5 senedir sevgiliyiz.
ailesi ile tanışıyorum falan. ti.. olarak değil ama sosyal medyadan tanıştığımızı biliyorlar, önyargılı bir tavırları da olmadı henüz.
kısacası nereden kimin çıkacağı belli olmaz. ben fotosunu gördüğüm anda "bu o" diyip tak tak tak ilerlemiştim, şimdi olsa belki o deli cesareti olmaz. iş yerinde tanıştığım birinin geçmişte hiç evine gitmemiştim misal çünkü güvenmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?