evlenecegimiz insan nasil karsimiza çikacak acaba merak ediyorum

Evimin kapısında.. Alışveriş kargo kuryesi, bir kapı çaldı, açtım ve vuruldum. Malum pandemi döneminde ancak bu kadar 😂 şaka bir yana nerede nasıl çıktığı bir anda oluyor. Benimkisi boomerang etkisi genelde daha belli değil 😂😂

O ilk görüşmeyi canlandirdim gözümde.ah ne güzel.ben fazlamı romantigim acaba 😁
Ya bu nasıl oluyor anlamıyorum sanki hiç zaman girmemiş gibi araya
Çekinme oluyor tabi ama bilmiyorum ya Farklı aitlik hissi var bende normal mi bilmiyorum

ben güvenemiyorum internete 😑
Sevgili dua arkadaşım önyargılı olma lütfen :) Ben nice insanlar gördüm reelde iyilerin iyisi ama gerçek yüzünü asla evlenmeden göstermemiş olan. Neler neler gördüm yani, internetten tanışıp sevgili olmayıp arkadaş olduğum görüştüğüm çok insan oldu. Onu anlıyorsun bir şekilde zamanla, sadece biraz önyargılı olmamak çok da kaptırmamak gerekiyor.
is ortamim %90 erkek. ama nasip olmayinca olmuyor valla Hoppa
Benim de hem okul ortamım hem iş ortamım öyleydi yıllarca, hala kimse yok yaş 28 :D olmadı da yani hiç

Evimin kapısında.. Alışveriş kargo kuryesi, bir kapı çaldı, açtım ve vuruldum. Malum pandemi döneminde ancak bu kadar 😂 şaka bir yana nerede nasıl çıktığı bir anda oluyor. Benimkisi boomerang etkisi genelde daha belli değil 😂😂
Ay nasıl, evlendiniz mi? Maksimum 8 aydır tanışıyor olmalısınız.

Sevgili dua arkadaşım önyargılı olma lütfen :) Ben nice insanlar gördüm reelde iyilerin iyisi ama gerçek yüzünü asla evlenmeden göstermemiş olan. Neler neler gördüm yani, internetten tanışıp sevgili olmayıp arkadaş olduğum görüştüğüm çok insan oldu. Onu anlıyorsun bir şekilde zamanla, sadece biraz önyargılı olmamak çok da kaptırmamak gerekiyor.

Benim de hem okul ortamım hem iş ortamım öyleydi yıllarca, hala kimse yok yaş 28 :KK70: olmadı da yani hiç
aynen aynen, okulda da öyleydi.
üc-dört arkadas ünide tanistigi kisiyle evlendi. is ortaminda tanisip evlenen bi kac kisi de biliyorum.
ben de haaalaa :halay::KK70:

Arkadaşımın eşi aracılığıyla tanıştık.

Back
X