evlenecegimiz insan nasil karsimiza çikacak acaba merak ediyorum

Haha evet biliyorum o diziyi. Bizim tanıdık tanışalı on küsur yıl oluyor ama. İnşallah sonları öyle olmaz :)
romantik oluyor ya bende romantik şekilde birileriyle tanışsam falan güzel olurdu :D misal yürüyoruz ama ayağımız takıldı düşerken belimizden yakışıklı boylu poslu centilmen biri tutuyor iyi misiniz diye kaldırıyor güzel hayaller :D hep bu hayallerden üzülüyoruz gerçek hayat böylemi düşsek kim kaldırıyor :D

O psikopatta Birkan sokullu ama neyse :KK70: kfdjkfkjdfjkdhf
Kapalı kutu, benim eşimde öyledir, şükür ki Han gibi psikopat çıkmadı hahahahahahaha🤣🤣🤣

Tabi yakuşuklulukta Birkan'ı geçmiştir kocacım 😎

Böyle deyince aklıma C Calcifer geldi..:D

romantik oluyor ya bende romantik şekilde birileriyle tanışsam falan güzel olurdu :KK70: misal yürüyoruz ama ayağımız takıldı düşerken belimizden yakışıklı boylu poslu centilmen biri tutuyor iyi misiniz diye kaldırıyor güzel hayaller :KK70: hep bu hayallerden üzülüyoruz gerçek hayat böylemi düşsek kim kaldırıyor :KK70:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

romantik oluyor ya bende romantik şekilde birileriyle tanışsam falan güzel olurdu :KK70: misal yürüyoruz ama ayağımız takıldı düşerken belimizden yakışıklı boylu poslu centilmen biri tutuyor iyi misiniz diye kaldırıyor güzel hayaller :KK70: hep bu hayallerden üzülüyoruz gerçek hayat böylemi düşsek kim kaldırıyor :KK70:
Kimse kaldırmıyor valla yapışıyoruz betona.
Düştükten sonra şöyle bir etrafa baktıktan sonra kendimiz kalkıyoruz.
Hayaller, hayatlar.

Ya sorma, hayatım o hayallerle geçti. Biz çarpsak, bacım iyi misin derler en fazla

evli değilim lakin;
t...'dan tanıştık yani sosyal medyanın cokunun çıktığı bir yerden, 3. buluşmamızda evine gittim. ve lakin herhangi bir mevzu yaşanmadı. hatta o gün pazartesiden ne kadar yakınmışsam pazartesi sabah erkenden işe çiçek göndermişti. sonra insta'dan ekleyince birbirimizi ortak bir sürü tanıdık çıktı.
3,5 senedir sevgiliyiz.
ailesi ile tanışıyorum falan. ti.. olarak değil ama sosyal medyadan tanıştığımızı biliyorlar, önyargılı bir tavırları da olmadı henüz.

kısacası nereden kimin çıkacağı belli olmaz. ben fotosunu gördüğüm anda "bu o" diyip tak tak tak ilerlemiştim, şimdi olsa belki o deli cesareti olmaz. iş yerinde tanıştığım birinin geçmişte hiç evine gitmemiştim misal çünkü güvenmemiştim.

kiracımızdı. Alt katımızda oturuyorlardı. Eşimi taaki annemle halam kavga edene kadar hiç görmemiştim. Annemler sokakta tartısıyorlardı bende kosarak inerken göz göze gelmiştik.. Öyle😄😄Sonra 1 hafta sonra kapılarnn önünden geçmiştim beni sormuş annesine . Annemde çok büyük konusurdu. Ordululara kız vermem evi olmayana kız vermem diye. Ordululara gelin oldum evi de annem verdi oturuyorjuz😄😄😄

Sevgili dua arkadaşım önyargılı olma lütfen :) Ben nice insanlar gördüm reelde iyilerin iyisi ama gerçek yüzünü asla evlenmeden göstermemiş olan. Neler neler gördüm yani, internetten tanışıp sevgili olmayıp arkadaş olduğum görüştüğüm çok insan oldu. Onu anlıyorsun bir şekilde zamanla, sadece biraz önyargılı olmamak çok da kaptırmamak gerekiyor.

Benim de hem okul ortamım hem iş ortamım öyleydi yıllarca, hala kimse yok yaş 28 :D olmadı da yani hiç
evet dua arkadaşım haklisin

romantik oluyor ya bende romantik şekilde birileriyle tanışsam falan güzel olurdu :D misal yürüyoruz ama ayağımız takıldı düşerken belimizden yakışıklı boylu poslu centilmen biri tutuyor iyi misiniz diye kaldırıyor güzel hayaller :D hep bu hayallerden üzülüyoruz gerçek hayat böylemi düşsek kim kaldırıyor :D
j bakıp gülerler anca

Bu arada babamın kuzeninin eşiyle çoook ilginç bir tanışma hikayesi var ama çok spesifik bir şey. O yüzden yazamıyorum.

evli değilim lakin;
t...'dan tanıştık yani sosyal medyanın cokunun çıktığı bir yerden, 3. buluşmamızda evine gittim. ve lakin herhangi bir mevzu yaşanmadı. hatta o gün pazartesiden ne kadar yakınmışsam pazartesi sabah erkenden işe çiçek göndermişti. sonra insta'dan ekleyince birbirimizi ortak bir sürü tanıdık çıktı.
3,5 senedir sevgiliyiz.
ailesi ile tanışıyorum falan. ti.. olarak değil ama sosyal medyadan tanıştığımızı biliyorlar, önyargılı bir tavırları da olmadı henüz.

kısacası nereden kimin çıkacağı belli olmaz. ben fotosunu gördüğüm anda "bu o" diyip tak tak tak ilerlemiştim, şimdi olsa belki o deli cesareti olmaz. iş yerinde tanıştığım birinin geçmişte hiç evine gitmemiştim misal çünkü güvenmemiştim.
vallahi iyi cesaret :nazar:
sosyal medyada düzgün biriyle tanismak zor gibi geliyor bana. ama kendini kapatmamak lazim tabi olunca da oluyor :KK49:

Back
X