evleneceğiniz erkeğin geçmişinde yaşadığı şeyleri affeder misiniz?

Benim eşim eskiden çok çapkınmış, özellikle ortaokul lise döneminde,, en az 50-60 kızla çıkmış hatta bir arkadası var, onunla rasgele bir kız belirleyip, iddaya girerlermis, sen once cıkacan ben once cıkacam diye,, ama simdi o halinden eser yok,, bence insanların içinde uhde kalmasındansa bekarken yasamaları daha doğru,,

benim eşim önceden öyle çapkınmış ki kaynanam anlatır kapıya gelip ağlarmış kızlar öyle yaniii onunla nişanlıyken çapkın adı olunca ailemden babm ve annem hariç herkes karşı çıktı amam babam dedi ki bir erkeğin bekarken herşeyi yaşamış olmaı iidir evliykenyönelmez dedi ve aynnede öyle oldu kocişimle flörtte dahil 5 senedir birlikteyzi hiçbişeyini görmedim geçmişi beni ilgilendirmez ne yaşadıysa ona kalsınnn kocişim çok sefiyom seni:)))

Geçmişte yüzü kızarmadıysa,hırsızlık arsızlık,yapmadıysa,bırının ahını alıcak kadar onu üzmedıyse affedebılırım,ama çıktıgı olmuş gezmış tozmuş,sıgara ıcmış... bunlar olabılen şeyler,zararlı alışkanlıkları varsa önceden,bırakması zor olur,bırakmış olsada tekrar alışabılır dıye ıstemezdım sanırım sositososito

kırlı camasırın ne olduguyla orantılı bence.herkesın bellı bır gecmısı ve yasadıgı seyler var.benden oncekı ılıskılerı benı alakadar etmez ama soz konusu olan zararlı alıskanlıkları bagımlılıkları alkol uyustucu vb..yada ısledıgı suclar halk arasında yuz kızartıcı topluma zararlı seylerse bunun affedılmesının saglıklı olmadıgı kanısındayım...

çıkmaya başladığımızda bana geçmişte yaşadıklarını anlatmıştı. özel olarak yaşadıklarınıda ilk baş çok içerlemiştim bi kaç gün doğru dürsüt konuşmamışdım. ama sonra onların hepsi geçmişte kaldı dedim. o artık benle geçmiş geçmişte kaldı dedim ve onu affettim. artık nişanlım evleniyorum çok mutluyuz

şu an başlamakta olacağım bir ilişki olacak
ve geçmişi baya yaramaz biri
ben geçmişi unutabilirim ama akıllandığını anlamam lazım

Back
X