Evleneceginiz insan dnyann br ucunda olsa, herseyinizi brakr gider misiniz?

valla kocişimle dunyanın heryerıne gıderım.aıle de ozlenır mutlaka ama bır zaman sonra bızde bır aıleyız...bunuda unutmamak lazım.gıdılır tabı ama degecek ınsan olması lazım...

annen dogru soylemis tatlim...gormus gecirmis kadin, anneni dinle...ben de dunyanin bi ucuna geldim esim icin, ok onu cok seviorm ama aile bambaska...annem burnumda tutuyo hergun, kardeslerim annem falan her gece ruyamda :gitme:

Kosa kosa giderim.Hatta ona ben teklif ediyorum gitmeyi.Cunku ayni zamanda isvicre oturumlu ve kurulu bir duzenleri var orada.Maddi sikintilar bence evliligi bitiren en onemli
sey,bunun cozumu buysa ben varim!Aileme gelince;annemi ozlerim sadece.Kapini kapattigin zaman kimse bilmiyor icinde ne sorunalr yasadigimizi degil mi?Ama bu sekilde onunla daha uzun zaman bile gecirebilirm.Simdi?sadece haftada 1 cok nadir gorusebiliyorum.Ben iyisem ailemde iyi olucaktir zaten..Burada ki kariyerini birakma meselesine gelince-kariyerinde her yerde yapabilirsin.Hamburgecide bile:)Hatta iyi bir anne olarak evde.Ama eklemek isterim:Annelerin sezgileri cocuklari konusunda cok kuvvetlidir.Belkide bizi cok iyi tanidiklari icin ama annecigin bu sekidle bir yorum yapiyorsa vardir bir bildigi.veya senden eksik bir bilgi almistir-kafasinda ok veremiyordur..Icinin rahat olmasi icin annenle bu sorulari cevaplamani tavsiye ederim.Iyi sanslar

Yapamam, elim aileme uzansın ,onlar kötü günde, iyi günde beni sarsınlar isterim....sadece evleneceğim kişiden ibaret değil hayatım..Bütün olarak mutlu olmayı öğrenmek lazım...

eğer hakediosa nie gitmemeyym bn herşeye açığım eğer o yanmdysa bn mutluyumdr doğal olarak ailem de mutludur bnm için ama tabii ki bna o güveni vermesi lazm .mesafelr hiçbi zaman hiçbişeye engl değildiryerimseniben

benim evleneceğim insan,deli gibi sevdiğim ve beni mutlu edeceğine inandığım insandır.. dolayısıyla benim yerim onun yanı.neresi olursa olsun

esim yurtdisinda olsa mmmmmmmm bi dusuneyim,sanirim giderdim onla.
ailemi cok ozleyecegim kesin ama en azindan onun ailesi orda olmuycak kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle ailemi bırakıp asla bir erkeğin peşinden gitmem. Erkeklerin çoğu kesinlikle bu olayı anlamaz ama kız çocuğu ailesine daha bağlıdır. Allahım anneme babama uzun ömürler versin onları düşünmeseydim çok farklı bir yerde olabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…