Kendine güveneceksin., 5 çoçuğun olsa bile çoçuklarına bakacak yalnız kalacak gücün olmalı
Kimse hayatımızda garanti olamaz, vefat olur, aklı karışır, falan filan
Kendine güveneceksin aldatılırsan maaşın olmalı, sadece eş değil, bir sürü şekilde vasfın olmalı, kendini sadece birinin karısı, çoçuğunun annesi olmasına odalardan bir gün dengeler değiştiğinde vasfın kalmaz, mesleğin olmalı, arkadaşların, hobilerin
Çok yönlü olmalısın
Hayatını sadece birine adayarak yaralanırsın.
Güvenmek ıyidir ama kontrol daha iyidir
+1Kendine güveneceksin., 5 çoçuğun olsa bile çoçuklarına bakacak yalnız kalacak gücün olmalı
Kendine güveneceksin aldatılırsan maaşın olmalı, sadece eş değil, bir sürü şekilde vasfın olmalı, kendini sadece birinin karısı, çoçuğunun annesi olmasına odalardan bir gün dengeler değiştiğinde vasfın kalmaz, mesleğin olmalı, arkadaşların, hobilerin
Çok yönlü olmalısın
Daha ortada kimse yokken bu konuya odaklanmak saçma geliyor bana. Şey gibi arabam yok ama kaza yaparsam diye araba almıyorum demek gibi birşey.
karşınıza çıkınca sevmeye güvenmeye başlarsınız zaten.
katılıyorumKendine güveneceksin., 5 çoçuğun olsa bile çoçuklarına bakacak yalnız kalacak gücün olmalı
Çok yönlü olmalısın
Şöyle söyleyeyim etrafımıza kötü olduğu kadar iyi güzel örnekler de mevcut. Ama hayatımızı da bdv gibi düşünün. Bir problem kötü olay olunca duyulur ama kimse kocasının koynunda huzurlu uyuduğunu söylemez. Mutlu evliliğini (sosyal medyadaki saçma sapan şeyleri hariç tutuyorum) bağıra bağıra anlatmaz ki anlatsa da bu dedikodu malzemesi olmadığından dile gelmez :) kötü şeyler öyle mi? a denir öteki kulaktan c olarak cıkar. İşin özü şu evet güvenilmez kötü durumlar kadar cok güzel iyi ilişkiler de var. Sizinki de neden öyle olmasın? Kötüyü düşünmektense iyiyi düşünüp pozitif enerji yaymak daha güzel. He yarın işler ters giderse çekip gidecek cesaret ve özgüveninizin olması sizin için kâr olur sadecebiriyle görüşüyorum yeni başladı daha sanırım iş yerindeki olaydan etkilendim. Ama çevremde böyle olaylar gördükçe inanın önyargılıyım ister istemez
Arkadaşlar ciddi evlenme korkum var buradaki konuları ve çevremdeki olayları gördükçe. En basitinden iş yerinde iki arkadaşı samimi görüyordum bir süredir. Hep birlikteler işte kız gülerken çocuğun omzuna yatıyordu filan. Heralde sevgililer dedim. Geçen bi arkadaşa sorduğumda çocuğun evli olduğunu onların yakın arkadaş olduğunu söyledi şok oldum. Ben de başta öyle sandım Biraz fazla yakınlar dimi diyor sonra da. Çocukta yüzük takmıyormuş. Geçen yüzüğünü takmış arkadaşımda şaka yollu ne o eşinden mi korktun demiş. Böylelerini gördükçe gerçekten soğuyorumeşinize nasıl güvendiniz? Tabiki kimseye yüzde yüz güvenme durumu olamaz ama ne bileyim yanlış bir karar almaktan korkuyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?