- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Şimdi bu olayda ki kadın durumu Nasıl kontrol edebilir ki ? İş yerinde olanları görmüyor.Çok zor bir durum.Güvenmek ıyidir ama kontrol daha iyidir
Şimdi bu olayda ki kadın durumu Nasıl kontrol edebilir ki ? İş yerinde olanları görmüyor.Çok zor bir durum.
Peki Sizin evlilikte sıkıntı gördüğünüz konu nedir ? Biz bekarları aydınlatın lütfen :)Şimdiki aklım olsa evlenmezdim uzun uzun düşünülerek karar verilmesi gereken bir şey evlilik
Ya burda iş Adamda bitiyor o cesareti o kadına Adam veriyor.Madem eşini sevmiyorsun,gözün başkasına kaydı neden boşanmıyorsun.İki yüzlü yaKesinlikle kadının adına çok üzüldüm
En az 3 yıl tanıma,sevgililik süreci olmalı,beraber kısa süreli de olsa tatillere gidilmeli,annesi ile babasının ilişkileri,aile yapılarını incelemek önemli.Mesela babası çapkın olan,annesini döven biri bunu göre göre normalleştirmiş olabilir.Kadın arkadaşları var mı ? Varsa onlara olan yakınlıkları ne ? Gece hayatı var mı ? Çok rahat,hemen iletişim kurabilen bir insan mı ? Merhamet,vicdan sahibi mi ? Bunlar hep gözlemlenmeli. Ben erkeklerinin çapkın olduğunu düşündüğüm bazı meslek gruplarından uzak duruyorum.Mesela sizin mesleğinizde bunlardan bir tanesi.Evlenecek olsam bunlara dikkat ederdim.Bu kriterleri geçtiği halde evlenince aldatırsada yapacak bir şey yok yani
Ya burda iş Adamda bitiyor o cesareti o kadına Adam veriyor.Madem eşini sevmiyorsun,gözün başkasına kaydı neden boşanmıyorsun.İki yüzlü ya
Ben size özelden yazıyim şimdi saydığım meslek gruplarına mensup eşleri olan arkadaşlar varsa alınabilirler çünküBaşka hangi meslek gruplarından uzak durulmalı peki sizce?
Tabi kızda hatalı hiç düşünmüyorlar ben evlenirsem bana da aynısını yapan çıkar diyeKesinlikle öyle ama ben kızı da hatalı buluyorumüstelik kızın adamın omuzuna doğru yatma olayı herkesin de içinde oldu. İkisi de tanıdığım muhabbetim olan insanlar.
Tabi kızda hatalı hiç düşünmüyorlar ben evlenirsem bana da aynısını yapan çıkar diye
Meslek meselesi değil ki ne alakası var... içinde olan, şeytana uyan herkes bir yolunu bulur fırsat yaratırBen size özelden yazıyim şimdi saydığım meslek gruplarına mensup eşleri olan arkadaşlar varsa alınabilirler çünkü
Ne malum iş yerindeki adamın eşinin rahatsız olduğu. İlişkisini açık yaşayan insanlar da var. Tanımadığınız insanlara bakarak bir çıkarımda bulunamazsınız evliliğe dair.
Böyle deneceğini bildiğim için yazmadım zatenMeslek meselesi değil ki ne alakası var... içinde olan, şeytana uyan herkes bir yolunu bulur fırsat yaratır
Ev hanımları bile eşlerini aldatıp karşıdaki bakkalın oğluyla kaçabiliyor, sizin mantığa göre evde oturan kadını kaç kişi uyarabilir kiBöyle deneceğini bildiğim için yazmadım zatenkafasına koyabilen herkes yapar ama kabul edelim ki bazı insanların önlerine çok fırsat çıkar sürekli uyarılan durumundadırlar.
Bundan daha doğru ve daha düzgün bir anlatım olamazdı,hanımefendi bu yazınız için size çok teşekkür ederim.İşte hanımlar arkadaşımızın bu yazdıklarını hiç aklınızdan çıkarmayın,çünkü gerçekten her kelimesi çok önemli ve değerli .Herkese iyi günler diliyorum,saygılarımla.Kendine güveneceksin., 5 çoçuğun olsa bile çoçuklarına bakacak yalnız kalacak gücün olmalı
Kimse hayatımızda garanti olamaz, vefat olur, aklı karışır, falan filan
Kendine güveneceksin aldatılırsan maaşın olmalı, sadece eş değil, bir sürü şekilde vasfın olmalı, kendini sadece birinin karısı, çoçuğunun annesi olmasına odalardan bir gün dengeler değiştiğinde vasfın kalmaz, mesleğin olmalı, arkadaşların, hobilerin
Çok yönlü olmalısın
Hayatını sadece birine adayarak yaralanırsın.
Demek istediğimi anlamamışsınız kafasına koyan varsa zaten o kişi kesinlikle yapar ama aldatmayı düşünmediği halde aklı karışıp çevresine uyan insanlarda var.Ev hanımları bile eşlerini aldatıp karşıdaki bakkalın oğluyla kaçabiliyor, sizin mantığa göre evde oturan kadını kaç kişi uyarabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?