Evleneceğiniz kişiden nasıl emin oldunuz ya da emin oldunuz mu?

Başka hangi meslek gruplarından uzak durulmalı peki sizce?

Ya burda iş Adamda bitiyor o cesareti o kadına Adam veriyor.Madem eşini sevmiyorsun,gözün başkasına kaydı neden boşanmıyorsun.İki yüzlü ya

Kesinlikle öyle ama ben kızı da hatalı buluyorum üstelik kızın adamın omuzuna doğru yatma olayı herkesin de içinde oldu. İkisi de tanıdığım muhabbetim olan insanlar.

Kesinlikle öyle ama ben kızı da hatalı buluyorum üstelik kızın adamın omuzuna doğru yatma olayı herkesin de içinde oldu. İkisi de tanıdığım muhabbetim olan insanlar.
Tabi kızda hatalı hiç düşünmüyorlar ben evlenirsem bana da aynısını yapan çıkar diye

Başlığa göre cevap verecek olursam evet emin oldum. Sevdim mantığım da uyuyordu uymasa da sevdiğim için göz yumdum. 10 yıllık evliyiz. Yine aynı kişiyle evlenir miydim evet.

Ne malum iş yerindeki adamın eşinin rahatsız olduğu. İlişkisini açık yaşayan insanlar da var. Tanımadığınız insanlara bakarak bir çıkarımda bulunamazsınız evliliğe dair.

Ne malum iş yerindeki adamın eşinin rahatsız olduğu. İlişkisini açık yaşayan insanlar da var. Tanımadığınız insanlara bakarak bir çıkarımda bulunamazsınız evliliğe dair.

Bu durumdan memnun olacak kadın olabilir mi cidden adam eşinin zoruyla takıyor gibi duruyor yüzüğü pek memnun olacağını sanmıyorum

Meslek meselesi değil ki ne alakası var... içinde olan, şeytana uyan herkes bir yolunu bulur fırsat yaratır
Böyle deneceğini bildiğim için yazmadım zaten kafasına koyabilen herkes yapar ama kabul edelim ki bazı insanların önlerine çok fırsat çıkar sürekli uyarılan durumundadırlar.

Asla kimseden tam emin olamazsın. Ben kendimden eminim o yeter

2 yıldır evliyim 2.5 yıldan fazladır tanıyorum bir sorun yaşamadım. Sevgiliyken konuştum her şeyi. Yaşarsam da başta bir afallar üzülürüm ama toparlar yoluma hayatıma bakarım.

Sonuçta ben eş seçtim diye mayasını da ben yoğurmadım ya. Karakteri buymuş zavallının der önüme bakarım

Evlilik kaderdir ve hep bunada inanırım. Annem sürekli bak buda senin için geliyor buda evin yolunu istiyr evlenmemi de çok isterdi hemen görmeden hayır diosn bi konuş değerlendir. hiç düşünmeden hayır diodum çünkü kaderim olan kişiyi hissedip ısıncam ve evet diyeceğim. öyle de oldu. ben Ben hiç evlenmem dediğim anda görücü usulü evlendim ve eşimle hiç birbirimizi tanımıyordk bile 10 dakikalık bi konuşmadan sonra evet dedik birbirimize 3 yıl olacak kendisini tanıyorum ve her gece çok şükür ki o oldu diyorum. Bilemezsin yani evleneceğin kişi kaderdir. Ama evlilik dersen en çok sabır sonra saygı sonra sevgi bunlar oldu mu güvende olur aşk da olur anlayışda olur

Böyle deneceğini bildiğim için yazmadım zaten kafasına koyabilen herkes yapar ama kabul edelim ki bazı insanların önlerine çok fırsat çıkar sürekli uyarılan durumundadırlar.
Ev hanımları bile eşlerini aldatıp karşıdaki bakkalın oğluyla kaçabiliyor, sizin mantığa göre evde oturan kadını kaç kişi uyarabilir ki

Bundan daha doğru ve daha düzgün bir anlatım olamazdı,hanımefendi bu yazınız için size çok teşekkür ederim.İşte hanımlar arkadaşımızın bu yazdıklarını hiç aklınızdan çıkarmayın,çünkü gerçekten her kelimesi çok önemli ve değerli .Herkese iyi günler diliyorum,saygılarımla.

Ev hanımları bile eşlerini aldatıp karşıdaki bakkalın oğluyla kaçabiliyor, sizin mantığa göre evde oturan kadını kaç kişi uyarabilir ki
Demek istediğimi anlamamışsınız kafasına koyan varsa zaten o kişi kesinlikle yapar ama aldatmayı düşünmediği halde aklı karışıp çevresine uyan insanlarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…