Düşünmeyenin aklı karışmaz işte. Karışsa bile ket vurur. Kendine yakıştırmayan yapmaz. Herkesin son model arabasını görüp hırsızlık yapıyor muyuz... Neyse...Demek istediğimi anlamamışsınız kafasına koyan varsa zaten o kişi kesinlikle yapar ama aldatmayı düşünmediği halde aklı karışıp çevresine uyan insanlarda var.
Malesef ki öyle gerçektenDemek istediğimi anlamamışsınız kafasına koyan varsa zaten o kişi kesinlikle yapar ama aldatmayı düşünmediği halde aklı karışıp çevresine uyan insanlarda var.
Kendi adıma konuşacak olursam evlendikten sonra eşimin huyu suyu tamamen değişti çoğu konuda yalnız kaldım evin ve çocuğun tüm sorumluluğu kadında oluyor ben evlenmeden önce çok rahat bi insandım bazen bu kadar sorumluluk altında o kadar eziliyorum ki çekip gitmek istiyorum uzaklara. Yanlış anlama eşimi seviyorum çoğu evliliğe göre çok iyi durumdayız hatta dışarıdan bakıldığında özenlen bir hayatımız var ama işin içine derinine girdiğinde çok farklı her şeyPeki Sizin evlilikte sıkıntı gördüğünüz konu nedir ? Biz bekarları aydınlatın lütfen :)
Okuduğum en iyi yorum. Net.Kendine güveneceksin., 5 çoçuğun olsa bile çoçuklarına bakacak yalnız kalacak gücün olmalı
Kimse hayatımızda garanti olamaz, vefat olur, aklı karışır, falan filan
Kendine güveneceksin aldatılırsan maaşın olmalı, sadece eş değil, bir sürü şekilde vasfın olmalı, kendini sadece birinin karısı, çoçuğunun annesi olmasına odalardan bir gün dengeler değiştiğinde vasfın kalmaz, mesleğin olmalı, arkadaşların, hobilerin
Çok yönlü olmalısın
Hayatını sadece birine adayarak yaralanırsın.
Bana da yazar mısın pls?Ben size özelden yazıyim şimdi saydığım meslek gruplarına mensup eşleri olan arkadaşlar varsa alınabilirler çünkü
İşinde gücünde mesafesini ayarlayabilen insanları tenzih ederim ama Maalesef ülkemizde kadın-erkek beraber olarak profesyonel şekilde çalışma olayının pek oturtulamadığını düşünüyorum.Üniversiteden beri sevgilisi olan arkadaş vardı aynı okulda okuduk ikisiyle de. Deli divane aşıklardı. Ben erkek olanla tanışıyordum bir süre sonra aynı yerde çalışmaya başladık sevgilisi o aralar uzaktaydı ve nişanlılardı. Çocuğun başka bir kızla yakınlaştığını hissettik ama tabi günahını almak istemedik. O kız çocuğun bekar evine filan gitmeye başladı görenler oldu. Sonra çocuk evlendi ve kız bu sefer çocuğun karısıyla da samimi oldu bunların evinden çıkmıyordu. Karısıyla kız sürekli film izlemeler ama hergün mü her gün ! En son karısı hamileyken bunların olayları patlak verdi. Karısı bir şekilde yakaladı boşanma aşamasına geldiler ama çocuk için affetti. Taşındılar vs.
Lafı şuraya getireceğim bazen tanımak, emin olmak çok güvenmek de yetmiyor. İş ortamı bazen böyle yakınlaşmalara sahne olabiliyor. Değişik bir çekim mi oluşuyor bazı insanlar heyecan mı seviyor ne oluyor bilmiyorum. Bu yüzden koşulsuz güvenilecek insan yok benim için. Herkes bu hatalara düşebilir, kocam yapmaz, sevgilim yapmaz hatta ben yapmam demesin kimse. Hepimiz mutlu olmayı temenni ediyoruz evliliğe adım atarken de iyi kötü süprizlerle dolu oluyor
Bundan daha doğru ve daha düzgün bir anlatım olamazdı,hanımefendi bu yazınız için size çok teşekkür ederim.İşte hanımlar arkadaşımızın bu yazdıklarını hiç aklınızdan çıkarmayın,çünkü gerçekten her kelimesi çok önemli ve değerli .Herkese iyi günler diliyorum,saygılarımla.
İnan hanımefendi bunları tecrübe etmek için 4 senemi verdim, hayatımı hep birilerine adayarak geçirdim ama hayat bu değilmiş.Bundan daha doğru ve daha düzgün bir anlatım olamazdı,hanımefendi bu yazınız için size çok teşekkür ederim.İşte hanımlar arkadaşımızın bu yazdıklarını hiç aklınızdan çıkarmayın,çünkü gerçekten her kelimesi çok önemli ve değerli .Herkese iyi günler diliyorum,saygılarımla.
Midemi bulandırıyor böyle olaylar.
Keşke söyleseydiniz ben böyle durumlarda karmaya inanırım yani ben bir şeyi görüpte söylemezsem aynı şey benim başıma geldiğinde bana da söylemezler diye düşünürüm.O yüzden sonuçta ben suçlanacak olsam bile bir şekilde ima ederim ya da gizliden yazarım.Karısı bir şekilde duysa görse keşke. Ünideykende bi arkadaş nişanlıydı, eşi aynı okulda başka bir kıza yazıyordu. Kıza söyledik böyle nişanlı diye kız da çok ciddi bi kız uzak durmuştu. Arkadaş evlendi umarım düzelmiştir bi daha böyle bişey yapmamıştır diyoruz. Söylemedikte arkadaşa
Keşke söyleseydiniz ben böyle durumlarda karmaya inanırım yani ben bir şeyi görüpte söylemezsem aynı şey benim başıma geldiğinde bana da söylemezler diye düşünürüm.O yüzden sonuçta ben suçlanacak olsam bile bir şekilde ima ederim ya da gizliden yazarım.
Bana da yazabilir misiniz acaba?Ben size özelden yazıyim şimdi saydığım meslek gruplarına mensup eşleri olan arkadaşlar varsa alınabilirler çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?