evleneceginiz kisinin esiniz oldugunu nasil anladiniz?

ay amin amin ben de hayırlı bi eş istiyorum çok sıkıntılar cektim inşallah artık mutlu olurum :) adam gibi adam kalmadı valla, bi bulsam bırakmıcam :)

ay amin amin ben de hayırlı bi eş istiyorum çok sıkıntılar cektim inşallah artık mutlu olurum :) adam gibi adam kalmadı valla, bi bulsam bırakmıcam :)

Çok sukur bize nasip oldu Allahım sana da nasip eylesin kardeşim Rabbim hayirlisindan iyisinden nasıl eylesin . gönlüne gözüne ömrüne hitap edicek hayırlı eş nasip eylesin inşallah amiiinn

41 kere maşallah ya, böyle aşklar sadece filmlerde olur sanırdım.. zira bana söylenen bu oldu hep, öylesi aşlar ancak filmlerde olur gercek hayatta olmaz, lise cağında değiliz dersi eski sevgilim.. odunun önde gideniydi, neler yaşattı bana, aşklar ya lisede ya da filmlerde olurmuş, bu yaşta öyle tutkulu aşk mı yaşanırmış.. zamanla oluşan sevgi daha değerliymiş.. kaldı ki sevemedi, sevmeyi bırak ısınamadı bile bana ve ısınamamasına rağmen de evlenme teklif etmiş kadar enteresan bi yaratık tabi.. bitti, hala toparlanabilmiş değilim.. gercek hayatta da böyle aşklar yaşandığını göstermiş oldunuz bana, teşekkür ederim :)

Ben nisanın 19 unda düğünümü görmüştüm eşimi görümcemi kayınvalidemi henüz tanımıyordum tanıştık ertesi yıl 19 nisanda nişanım oldu ağustosta da evlendik :))

Çok sukur bize nasip oldu Allahım sana da nasip eylesin kardeşim Rabbim hayirlisindan iyisinden nasıl eylesin . gönlüne gözüne ömrüne hitap edicek hayırlı eş nasip eylesin inşallah amiiinn
oyy canım benim çok teşekkür ederim :) yüzün gibi kalbin de güzel maşşalahh:) rabbim dualarımızı kabul etsin ikimizin de en kısa zamanda istediklerini versin inşallah :) amin :)

asla evlenmek istemiyosa daha sonra fikrini değiştiren şey ne olmuş?

Kimse asla sonsuza kadar yalnız kalmak, yalnız yaşamak istemez. Biri asla evlenmem diyorsa (bu evlenmem diye ortalikta gezenlerin sonradan düğünlerine çok gittim ) henüz gerçekten aşık olduğu insan, doğru insan ve evlilik gibi buyuk bir sorumluluğu uğruna yüklenmek isteyecegi insan yok demektir.
Onu bulduğunda evlenmeye karar verir. Eşim asla evlenmem dediginde daha birbirimizi dogru duzgun tanimiyorduk çok baştaydık 1 ay sonra evlilik teklifi geldi.
Karsinizdaki kişiyle belli bir süre gecirdiginiz halde hala size ben evlenmeyi dusunmuyorum diyorsa aslinda evlenmeyi dusunmuyor degil "sizinle" evlenmeyi dusunmuyordur. :) Bu yüzdenki erkekler 4-5 senelik ilişkileri boyunca evlenmeyip sonra birgun sevgilisinden ayrilip zart diye 2 ay tanidigi kizlarla evlenebiliyorlar.

hmm bak bu açıdan hiç düşünmemiştim :) gerci benim eski sevgilim önce evlenme teklif edip ondan sonra ısınamadım diye kaçanlardan sizin dediğiniz mantıklı süreçte işleyeni.. akıllısı beni bulmaz ki

ne kadar zaman içinde evlendiniz peki, uzun yıllar çıktınız mı:)

Eşimle ortaokuldan arkadaştık.. sonra ben başka okula o başka okula gittik senelerce bağlantımız koptu.. bundan 7 sene önce facede gördüm ve ekledim ısrarlarına dayanamadım 4 5 ay sonra kahve içmeye gittik ve sonra beni hiç bırakmadı.. 2 ay sonra ailemle tanışmak istedi.. tanıştı da.. ondan 4 ay sonra da ailesini alıp geldi.. o ara ben eşimi beyaz damatlıklarla gördüm rüyamda bana elini uzatıp seni annemin memleketine götürcem diyodu.. o gece babam da buna benzer bi rüya görmüş.. dedim ki ben bu adamla evlenicem.. hakikaten ailelerin tanışmasının 3 ay sonrası da istemeye geldiler.. evlendik 5.yıl bitiyo

Aşk dediğin kavuşamadığın için heyecandan öldüğün durumlarda olur,evlenmişim,her gün koynumda olan adama ne aşkı..
Seviyorsun belki alışıyorsun ama aşkın bu konuyla hiç alakası yok.

Ben buna inanmiyorum.
Ben gorucu usulunden yanayim su zamandan snra( zamaninda sevdimde noldu?).
Gorucu usulu geldiklerinde mantiklar uyuyosa ve mesela aradigin kriterlerin arasinda " romantik bi erkek" varsa helede. Gun gectikce o erkek seni kendine sevdirir, ve en sonunda asik eder.
Ben buna inaniyorum.
Sizin demenize gore evlilik aski koreltiyor, ölduruyor mundar ediyor.
Eger gorucu usulunde herseyi guzelce teraziye koymussaniz, Allah izniyle evlendiginiz kisiyle mutlu ve huzurlu gunler sizi bekler, ask dolu, sevgi dolu gunler.3

Ben hep ruhlarin tanisikligina inamisimdir. Eger esim olacak kisisiyle karsilasirsak, "ruhu ruhuma asina gelecektir" demistim..esimle de oyle oldu, onunla ilk tanistigimda yuzumde anlamsiz bi tebessum vardi, normalde olmayan..3 hafta sonra sozlendik zaten..

27 yasinda evlendim...artik evlen baskisinin en yuksek dozunu bilirim..Ben hep ruhlarin tanisikligina inamisimdir. Eger esim olacak kisisiyle karsilasirsak, "ruhu ruhuma asina gelecektir" demistim..esimle de oyle oldu, onunla ilk tanistigimda yuzumde anlamsiz bi tebessum vardi, normalde olmayan..3 hafta sonra sozlendik zaten... ask miydi, ruhun tanidigi bi ruhu hiseetmesimiydi bilmem...ama farkliydi..hala gelir o his icime..

Baktım iliskimiz çok tesadufi başladı evlenmek istemeyen iki genç bir baktikki nişanlanmışlar :)
Baktık cunku hala evlendikmi biz diyoruz :)
Evlenecegin kisi karsina ciktiginsa tereddut etmiyosun acaba demiysun.

Bunu ben de hissettim, ruhum onunkini tanıyordu diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…