• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğiniz kişiye geçmişinizden bahseder miydiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencede bahsedilmeli hele kaldırılması güç şeyler yaşanmışsa kesin bahsedilmeli çünkü geçmiş insanın yakasını tam bırakmaz illa bir gün bi şeyler çıkar karşısına o yüzden bahsederdim, ilişkilerimden bahsederken boyutunu didiklerse özel şeylere girmeden anlatırdım yine

Kesinlikle bahsedilmeli!
Çünkü, evleneceğimiz kişiyle kalıcı
bir ilişki yaşıyoruz sonuçta ve yeni açacağımız sayfa da,
saygı ve düstlük üzerine kurulmalı diye düşünüyorum.a.s

eşim benım gecmısımı bılıyor ,bende esımın gecmısını bılıyorum.. sonucta ikimizde gecmıste olan flörtlerimizde yuz kızartıcı bişey yapmadım / yapmadı..

ama soyle bişey var.. eşimin ailesi benı isteme geldıklerınde,nişanımda,nikahımda .. eşim bunu sureklı dile getirdi... işte X olsaydı burda yanımızada.. X seni istemeyi bırak koluna bi altın takamaz..X senı tasıyamazdıkı bırak nikah olsun gibi.. (sureklı X hakkında laf sokmalar filan bana karsı)
sacmasapan bi konuda kıskanclık yaptı yani.. haa bu arada daha önce X i ne gormuslugu nede tanısmıslıgı var sadece isim olarak bılıyordu..
(ayrıntı olarak ona Xten ayrıldıktan sonra peşimi bırakmadı 2yıl boyunca benı çok rahatsız ettı,savcı-polis kardes olduk gibi anlatmıstım.. yarın birgun savcılıktan bilgilerim çıkarsa sasırmasın die)

bence herşey adamıa bağlı. gerçekleri kabul etmeyeek bir adama hiçbirşey söylemek istemem. objektif olamayan birine yani.

birde aramızda böyle bir muhabbet olmadkça konuyu da açmam. zaten insan bilir karşıdakine ne kadarını anlatıp anlatmayacağını yada anlatmak isteyip istemediğini. herkesin ilişkisi, ilişkiler içindeki dengesi farklı olduğundan sorunun cevabını tam veremiyorum sanırım. :)

Arkadaşlar diyelim ki biriyle evleneceksiniz.O kişiye daha öncesinde biriyle çıktığınızı söylermiydiniz? Söylediniz diyelim ilişkinin boytunu da söylermiydiniz? Yani onunla öpüştüğünüzü falan filan :utangac: Yani bunları saklamalı mı yoksa söylemeli mi?

neler yaşadığının veya kiminle yaşadığının onun ilgilendireceğini sanmıyorum onun ilgilendiği senin gözünde ve hayatınde nerede olduğunudur be:delphin:nce

öğrenmek istiyorsa anlatırım...ha ilerde kafana vurduğunda sana anlattım bunu bile bile aldın başına silahmı dayadım iye oturtursunuz..bi de ekonomik gücünüz oldumu adam sesini çıkaramaz..

öğrenmek istiyorsa anlatırım...ha ilerde kafana vurduğunda sana anlattım bunu bile bile aldın başına silahmı dayadım iye oturtursunuz..bi de ekonomik gücünüz oldumu adam sesini çıkaramaz..

bende canım bir gun canıma yetti ve senın dedıklerını soledım ... X hakkında konu acıp durma bu benı rahatsız edip uzuyo dedım.. X konusu kapandı bitti .. gectı gitti.. onun için bişiylr hatırlamak istemıyorum dedım...

bidaha konusunu açmadı oda...

eşim benım gecmısımı bılıyor ,bende esımın gecmısını bılıyorum.. sonucta ikimizde gecmıste olan flörtlerimizde yuz kızartıcı bişey yapmadım / yapmadı..

ama soyle bişey var.. eşimin ailesi benı isteme geldıklerınde,nişanımda,nikahımda .. eşim bunu sureklı dile getirdi... işte X olsaydı burda yanımızada.. X seni istemeyi bırak koluna bi altın takamaz..X senı tasıyamazdıkı bırak nikah olsun gibi.. (sureklı X hakkında laf sokmalar filan bana karsı)
sacmasapan bi konuda kıskanclık yaptı yani.. haa bu arada daha önce X i ne gormuslugu nede tanısmıslıgı var sadece isim olarak bılıyordu..
(ayrıntı olarak ona Xten ayrıldıktan sonra peşimi bırakmadı 2yıl boyunca benı çok rahatsız ettı,savcı-polis kardes olduk gibi anlatmıstım.. yarın birgun savcılıktan bilgilerim çıkarsa sasırmasın die)

ben de eski erkek arkadaşımdan olaylı bi şekilde ayrılmıştım en başta şimdiki sözlüme söylemedim yanlış anlamasından çekindim zamanla işte şöyle oldu böyle oldu anlattım her şeyi sözlüm de çok anlayışlı davrandı eski erkek arkadaşım hakikaten berbat bir insandı iyi ki doğru olanı yapmışım diyorum şimdi çok mutluyum:asigim:..

o anlatirsa dinlerim... ben anlatmam... cünkü bilirim... bir gün gelecek ona anlattigim özelim yüzüme vurulacak... gecmisim hakkinda elbette birseyler anlatirim... belki ailem belki arkadas cevrem belki okul hayatim hakkinda... bunlar tabi ki olacaktir... özel hayatim hakkinda söyleyebilecegim tek sey sevdim aci cektim... detaylarina gerek yok...

Hayır canım ne munasabet onun geçmişi beni ilgilendirmediğine göre benim geçmişimde onu ilgilendirmemeli ...

öpüştük koklaştık vs..vs... bi insan bunları en yakınına bile söyleyemezken tutup da evleneceğin insana söyleyeceksin ....

konusunu bile etmezdim ...

açıkçası ben söylenilmemesi taraftarıyım.eskiden erkek arkadaşıma öncekinden bahsetmiştim kafasında şüpheler oluşmaya başladı ben olmadı desemde daha fazlasından şüphe etti hep.yani bu konuda dürüstlük iyi birşey değil.bu yüzden eşimle tanıştığımda ona hiç bu konulardan bahsetmedim.

bence sylenmeli..ama tüm detyalarıyla anlatmaya gerek yok.. ama kesinlikle tamamen her şeyin saklanmaması taraftarıyım benn şakkıdı

sorulursa söylersin
sormadan sayıp dökmeye gerek yok geçmişi
ve herkes herşeyi bilmek zorunda değildir.
sana ait,senin özelin.sen onları yaşarken o yoktu.
detay vererek anlatmakla dürüstlüğün ilişkisini kuramıyorum ben
ha başından nişan geçer,evlilik geçer ya da bunun gibi saklanmayacak şeyler vardır
ama tutupta ben şunla öpüştüm,şunla sadece görüştüm, bunla da bilmem ne yaptım demek
mide bulandırır...

ne saklamalı ne söylemeli...
yani ben bununla öpüştüm, şununla beraber oldum, onunla da evliliğin kıyısından döndüm şeklinde beyanlarla olmaz dürüstlük...
karşımdaki adam beni sorgulamamalı, secere kaydı tutmamalı...
beraber oturup yaşamı sorgularım, o zamanda anlatırım hayatımdan örnekler veririm saklamam kendimi...
ama şununla şöyle yaptım şeklinde olması çok saçma...

bence söylenilmeli ama şöle ki konusu geçerse eğer sana sorarsa böle bir şeyi o zaman sölersin ama sormazsada sen sölersin çok saçma olur bence

Bahsetmeli derim , evlilikler güven üzerine kurulmalı.

tamam anlatılır ama okadar deşiştirmeye gerek yok baştan sona niye anlatıyım yaşanmış bitmil şeyi
zaten yeni sevgilim aklı başında biriyse bana eskileri sormaz tamam eski sevgilimi anlatırım ama bana öpüştünüzmü diye sorarsa bitmiştir benim gözümde
sonuçta geçmişimden bi korkum yok herşeye açığım normal bi sevgili ne yaptıysa onu yapmışımdır
kendime güvenim var çok şükür.. hee kendime güvenim olmasaydı geçmişle alakalı pişmanlıklarım olsaydı yapıcak bişey yok kendi düşen ağlamaz şakkıdı

yasadıgım herseyde pişman olmıycagım şekilde yasadım
oyüzden içim rahat istedigini sorabilir istedigini anlatırm
ama bizim karsılıklı gecmişimize saygımız var ne ugur nede ben gecmişi kurcalamadık
ama ben hep dedim ne istiyosan anlatabilirim diye oda hep beni bundan sonrası ilgilendirir dedi

kesnlkle ve kesnlkle sylmzdm zatende sylemezdmm. hemen ayrlrdkk.çünkü erkkler evlneceği kızı ilk kendisinn olmsınıı ister

Back
X