Hayırlısı oksun hakkında
Zaman zaman herkesin oluyor keşke evlenmeseydim dediği günler evleneceğin kişiye sen karar vermiyorsun be canım kader seni alıyor iyiyse de kötüye de oraya sürüklüyor ama içinde bir damla şüphe varsa mutlu olamayacağına dair zorlama derim akışına bırak...
Kalbimin ve tenimin sesini dinledim
Çok sevdiğin zaman evleniyorsun genelde.yanlız Biz ne desek boş,bizim iyi yada kötü yazdıklarımız seni etkileyebilir.Kimi mutlu kimi mutsuz,kimi pişman kimi değil,herşeyi ne kadar tartıp çıkarsanda Umduğunu bulabilirsinde bulamayabilirsinde.bir nevi piyango.
ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını.... mükemmel değil ama iyi ise karşınızdaki bence içinizdeki vesveselere çok fazla kulak asma. aşık olsaydınız bu tavsiyeyi vermezdim tabi:) hayırlısı, güzeli olsun hakkınızda...
Evli degilim ama cevremden gordugum kadariyla sana su tafsiyeyi vereyim
Ask hryecan dediginiz duygular bir sure sonra bitmez ama durulacak olan duygular
Yani asktan heyecandan once bence dusunmen gerekenler bunlar olsun
Bu insandan koca olur mu yarin oburgun maddi manevi her konuda yanimda olacak mi evini yuvasini sahiplenecek karakterde birimi
Bu insandan baba olur mu Allah muhafaza sana birsey olursa çocuklarına sahip cikacak bir potansiyelde mi yoksa hayatina bakma derdinde olan biri mi
Ve birde su var ki ask heyecan donemlerinde hickimsenin aklina gelmez ama bu insan benim ailemi benimser mi anne baba mi sahiplenir mi saygisi olur mu bunlar gercektwn cok cok onemli seyler
Mesela anne babama duskun yapida biri degilim ama sahiden esimin anne babama saygisizligini girmem yada misal kardeslerim evime geldiginde onlardan rahatsiz oldugunu gormem o insandan sogumama sebep olur
Bak toplum icinde evde kalma yasina ayak basma yasinda biri olarak soyluyorum belki soylediklerimden mukemmel insani ariyirum gibi girunebilir hersey kader kismet ama saydigim karakterde biri olmayacaksa karsimdaki kisi hic evlenmemem daha dogru olur
Cunku huzur mutluluk icin evleniyoruz eger o evlilik bana huzur yerine ızdirap verecekse sahiden olmasin daha iyi
ben 22 yaşımda evlendim. fakülteden mezun oldum. öğretmen olarak atandım eylül ayında, ekimde nikahlandım. hiç maaşımı harcayamadan evlendiğime pişmanım. oku oku sonra da evlen iş, ev işi derken hayat bayatlaştı. yaşını bilmiyorum ama erken evlenme derim heleki 20 yaşına kadar okuduysan az hayatını yaşa.
18 yaşında aşık oldum 26 yaşında da evlendik
tek sebebim de aşktı
insan o yaşlarda pek mantığıyla hareket etmiyor
ama şanslıymışım hiç pişman olmadım
dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirdim
Amin inşallahKesinlikle katılıyorum, evde kalma yaşı olayına da takılmayın bence benimde yaşım fazla ama doğru kişi olsun istiyor insan haliyle. Allah hakımızda hayırlısını versin inşallah.
17de başladık 26da evlendik, hiçbir zaman aptal aşık olmadım mantığım hep bir tık öndeydi, kalbimin sevdiği aklıma yatmadaydı evlenmezdim, beni seviyo değer veriyo düşüncelerimi önemsiyo, benci değil orta yolcu, merhametli, kavgacı değil çözüm odaklı, ben çok konuşurum beni dinliyo, konuşmadığın biriyle evlenme sana en büyük tavsiyem bu, önce arkadaş olun, saygı çok çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?