Merhabalar,
Eminim herkes benzer duygular yaşamıştır, bu konuda deneyimli olanlardan yorum almak isterim. Hayatımda birisi var 1 yılı geçti. Evliliğe doğru gidiyoruz ve ben sorgulamaya başladım, gerçekten bu kişiyle evlenmek istiyor muyum diye. Genel olarak iyiyiz seviyorum ama böyle nasıl diyeyim tutku, heycan yok. Evlendiğiniz kişiye nasıl karar verdiniz, pişman oldunuz mu, keşke evlenmeseydim gibi duygularınız oldu mu?
sen bilirsin ama sıkıntı olur ileride gibi benceegıtım arası ucurumlar ve meslek hakkında ne dusunuyorsunuz kızlar.. benımle ılıskıye baslamak ısteyen bırıyle aramızda egıtım meslek ve 4 yas fark var (benden kucuk) ben bıraz olumsuz dusunuorum ama konustugumuzda saygılı birisi oldugunu sezıyorum.. sans vermek gerekırmı bılmıorum..???
Heyecan da olsa tutku da olsa dolu dolu aşk da yaşasan, aynı eve girince herşey değişiyor canım. İnşallah hayırlısı olurMerhabalar,
Eminim herkes benzer duygular yaşamıştır, bu konuda deneyimli olanlardan yorum almak isterim. Hayatımda birisi var 1 yılı geçti. Evliliğe doğru gidiyoruz ve ben sorgulamaya başladım, gerçekten bu kişiyle evlenmek istiyor muyum diye. Genel olarak iyiyiz seviyorum ama böyle nasıl diyeyim tutku, heycan yok. Evlendiğiniz kişiye nasıl karar verdiniz, pişman oldunuz mu, keşke evlenmeseydim gibi duygularınız oldu mu?
çok güzel yorum yazmışsın canım ayrıca sana seni hak edecek hayırlı kısmetinin seni bulmasını ve Ömürler boyu mutlu huzurlu hayat yaşamanızı dilerim yüce Rabbimden aminEvli degilim ama cevremden gordugum kadariyla sana su tafsiyeyi vereyim
Ask hryecan dediginiz duygular bir sure sonra bitmez ama durulacak olan duygular
Yani asktan heyecandan once bence dusunmen gerekenler bunlar olsun
Bu insandan koca olur mu yarin oburgun maddi manevi her konuda yanimda olacak mi evini yuvasini sahiplenecek karakterde birimi
Bu insandan baba olur mu Allah muhafaza sana birsey olursa çocuklarına sahip cikacak bir potansiyelde mi yoksa hayatina bakma derdinde olan biri mi
Ve birde su var ki ask heyecan donemlerinde hickimsenin aklina gelmez ama bu insan benim ailemi benimser mi anne baba mi sahiplenir mi saygisi olur mu bunlar gercektwn cok cok onemli seyler
Mesela anne babama duskun yapida biri degilim ama sahiden esimin anne babama saygisizligini girmem yada misal kardeslerim evime geldiginde onlardan rahatsiz oldugunu gormem o insandan sogumama sebep olur
Bak toplum icinde evde kalma yasina ayak basma yasinda biri olarak soyluyorum belki soylediklerimden mukemmel insani ariyirum gibi girunebilir hersey kader kismet ama saydigim karakterde biri olmayacaksa karsimdaki kisi hic evlenmemem daha dogru olur
Cunku huzur mutluluk icin evleniyoruz eger o evlilik bana huzur yerine ızdirap verecekse sahiden olmasin daha iyi
27 yasım bitmişti evlendiğimde şimdi 30 oldum eşimi cok sevmeme ragmen dışsal sorunlardan ötürü 30 yaşını bekleyebilirmişim diyorum.Teşekkür ederim arkadaşlar ama yukarıda yazdığım gibi ayrıldım:) Yinede sağolun yorumlar için. 30'a merdiven dayamış birisi olarak muhtemelen evde kaldım :) ama onla da olmazdı pişman değilim.
çok güzel yorum yazmışsın canım ayrıca sana seni hak edecek hayırlı kısmetinin seni bulmasını ve Ömürler boyu mutlu huzurlu hayat yaşamanızı dilerim yüce Rabbimden amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?