• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLENECEKTİM BENDE

Merhaba ben 36,Yaşında bir bayanım bundan 5 ay önce evlenmiş olacaktım bazı Sıkıntılar yaşadım evlilik stresi derken yüzüğü 3 hafta kala attım,ailemle herşeyi paylaştığım için ben yaşananları unuttum ama onlar unutmadı çok Hatalı davrandım yanlışlarımı onlara anlattım kabul etmediler çok Tartışmalar yaşadık ama ikna edemedim biz konuşup sorunlarımızı çözdük ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz kimseyi kırmadan bu iş olsun istiyorum ama olmuyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum,mutluyum ama ailem mutsuz olacaksın deyip duruyor çok iyi Konuştuğum her kahrımı sıkıntımı çeken biri beni çok sevdiğini biliyorum ama çok mutsuzum yaşattıklarından dolayı ne yapacağımı bilmiyorum..
Bence sen yaş paniğine kapılmışsın. O yüzden ikna dahi olmadığın bir evlilik yapmak üzeresin.
Daha sakin ve mantıklı düşünmeye çalış. Çok daha fazla üzülürsün.

Ben kişiliği oturmamış kadınların en büyük kötülü önce kendilerine, eşlerine ve ailelerine yaptıklarını düşünüyorum. Kendi hatalarınızı görün ve düzeltin aileniz de farkına varır birçok şeyin. Nışanlılık döneminde genel olarak herşey anlatılmalıdır ama saçma sırva, eften püten herşeyi alıpta bu kadar diretilmez ki. Hayır amaç ne diyeceğim ama problem sizin oturmamış kadın kişiliğinizde. Kesssinlikle düzelte bilirisiniz, akıllı ne istediğini bilen kendidini yönete bilen bir kadın olmak sizin elinizde. Bu arada ailenizi şikayet etmeniz de ironik geldi. Siz kendi kendinizi doğru yönetebilseniz size kimse müdahil olmaz. Düzelebilebilrisiniz atla deve değil, ben çoğu kadının bunları sonradan görüp düzelttiğini görüyorum.

bak canım aynı demicem bilmediğim için ama benzer bir sorun yaşayarak bende nişanlımdan ayrıldım aileler küstü eşimle ailem sorun yaşadı sonra biz tekrar görüştük anlaştık ama birbirimizi gerçekten çok seviyorduk ve sonunda aile onayı olmadığı için rest çekerek sevgime sahip çıktım ve evlendim çok mutluyum şuan iyiki harcatmamışım ilişkimi diyorum şimdi tabi bunu aileye anlatamıyorsun onlar kafalarındaki sabit düşünceye odaklanıyorlar bir sorun yaşanmışsa sonu kötü olur bırak derler böyle bişey yok ailelerin bu tavrının sebebi gerek erkek gerek kız ailesi olsun çocuklarını sevgilisinden nişanlısından kıskanır acaba bizi unutacakmı moduna girerler sorun yokken bile, bide sorun oldumu onlara bunun aksini anlatamazsın.nişanlınla arandaki sevgiyi yaşadığın ilişkiyi onun karakterini en iyi sen bilirsin ve bu adamla gerçekten mutlu olabileceğine inanıyorsan ve gerçekten birbirinizi seviyorsanız bu ayrılık süresinde bunu daha iyi görürsünüz onsuz yapamıyorsanız aslında sorun ettiğiniz seylerin çok anlamsız olduğunu gördüyseniz sevginizi asla harcatmayın yazık edersiniz her ilişkide sorunlar oluyor zannediyormusunuzki sorunsuz ilişki var tek suçunuz aileye bildirmek. aileleriin bakış açısı bu konuda sabittir farklı bişey beklemeyin şimdi 36 yaşında bir bayanın çok mantıksız yada cahillik yapacağınada pek ihtimal vermiyorum siz mantığınızı ve kalbinizi dinleyin ailenin ve etrafın yorumuyla hareket ederseniz işin içinden çıkılmaz zaten 36 yaşında bir bayan olarak kesinlikle son karar sizindir böyle önemli bir konuda kararı hala aileniz veriyorsa buda sizin gerekli olgunluğa gelemediğinizi gösterir ki bu herzaman size eziklik yaşatır. yaşadığınız sorunlar bi yana bu tür konularla aileyi muhattap etmek çok yanlış bu sizin hatanız ve gelişmeyen yanınız bu konuda kendi kişiliğinize yön verin kendinizi düzeltin ve asla ilişkinizi ailenize yansıtmayın sadece mutluluğunuzu görsünler sonuç ne olursa olsun bir kadın kararlı ve dik durmalı her eğilmenizde kişiliğinizi kaybedersiniz umarım herşey gönlünüzce olur hayatta mutluluktan önemli şey yok mutluluklar ve kolaylıklar diliyorum...

Sorun ailelere herşeyi yansıtmak. Ailede suç bulmuyorum ben. Ilk anlatılanlara göre davranıyorlar haklı olarak. Sonradan siz aranızda barışıyorsunuz fakat ailede hala o bir önceki olumsuz izlenim. Hariçten söylemiyorum bunlari ben de yaşadım ama ne aileme nişanlımı kötüledim ne de nişanlıma ailemi. Hatta bir haftalık bi ayrılık yüzük atma süremiz bile oldu ama ailelere söylemeden once kendimize zaman tanıdık iyi düşünmek adına. Çünkü aileler ogrenseydi geri dönüşü olmazdı. Bazı şeyler çocuk oyuncağı olmamalı. Ha karşınızdaki insana güveniyorsanız hayat sizin, kararlı durun. Aileler çocuğunun mutluluğunu gördüğünde yaşanan tüm olumsuzluklar söylenen kötü sözler unutuluyor, geriye mahcubiyet kalıyor hatta.

Ayrilmadan once doldurusa geliyorsunuz, ayrildiktan sonra herseyi herkese anlatiyorsunuz... Cevrenin sizin uzerinizdeki etkisi bu kadar coksa evlilik fikrini gozden gecirin derim. Ucuncu dorduncu besinci kisileri nisanlilik belki kaldirir ama evlilik asla kaldirmaz.

adamin sana yasattiklari yanlis, ne yasatti bilmiyorum ama bu derece kirildigina gore yanlis. yapan yine yapar. nasil baslarsa oyle gider.
ikinci hata, senin her yasanani ailene bir biiir anlatman olmus.
belki de iyi olmustur, olabilecek kotu seylerin onune gececektir ailenin simdiki tutumu.
hic bir sey icin gec degil, seni cok guzel seyler bekliyor olabilir hayatta. tek sansin o degil.

Back
X