Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

arzu istek yok bunu anlamak zormu, tatmadigin bir duyguyu kim arzular ? bunu anlamaniz cokmu zor?

arzu istek yok bunu anlamak zormu, tatmadigin bir duyguyu kim arzular ? bunu anlamaniz cokmu zor?

tatmadıgın duygu değil o arzuladıgın.

arzuladıgın senin elini tutan ,yanagına öpücük konduran kişi...

kimse sex arzuluyorum demez heralde( birkac kesim haric) arzulanan sey sevdiğin..

eşinizin size dokunmasından tiksiniyor musunuz ?

adam daha ne yapsın.....
ama sen böyle elin kolun bağlı oturursan sonu kötüye gider...
doktora gitmiyorsun madem
vajinusmus topiğini oku ordan tavsiye al
bu da cok zor olmasa gerek

Evet bunu anlamamiz zor cünkü insan sevdiginde arzular bunu hic bilmeden bile sahip olmak ister duygusal bir sekilde, herkes önceden yasayip bilgi alip arzulayip istemiyor. Bu bir hus duygu istek meselesidir aska baglidir.

arkadaşın tek derdi biz kk kadınlarına, bakın eşime hiç yüz vermiyorum, o deliler gibi uğraşıyor yine de sırtımı dönüp yatıyorum, buna rağmen beni seven ve bırakmayan bir eşim var demek sanırım .

evet anladık arkadaşım çok güzel bir evliliğiniz var, cinsellik olmasa da olur. zaten gereksiz bir duygudur. eşin de anlamalı. sen hastasın sonuçta dimi?

tamam hasta olduğunu kabul ediyorsun ama 1 sene boyunca insan nezle bile olsa durmadan gider çaresine bakar, 1 sene boyunca başın ağrısaydı böyle oturabilir miydin? 1 sene boyunca tuvalet ihtiyacını gideremiyor olsan ??? 1 hafta dayanamazdın, ama anlamıyorsun ki eşinin de bazı ihtiyaçları var. ona göre yaratılmış bedeni, seni anlamak zorunda değil çünkü şımarıklığından yapıyorsun. hastalığından falan değil.

umarım birgün, eşinin aslında onu uzun süredir aldattığını duymaz...

^ sen ne sacmaliyorsun bu neyin iftirasi ?

umarım diyorum zaten,burada kesin söylenilen birşey yok.
Günlerdir okuyorum yazılanları, bizlerle dalga geçiyormuş gibi bir halin var.inşallah öyle birşey olmasın fakat ihtimal çok yüksek.
Bence bunu düşünerek ve şuanda gösterdiğin tepki ne kadar ciddi ve içtense bir okadarda bu konuya ciddi bakmalısın.seni tanımıyorum sadece bir insan olarak uyarıda bulunuyorum..sevgiler...

^ sen ne sacmaliyorsun bu neyin iftirasi ?

umarım diyorum zaten,burada kesin söylenilen birşey yok.
Günlerdir okuyorum yazılanları, bizlerle dalga geçiyormuş gibi bir halin var.inşallah öyle birşey olmasın fakat ihtimal çok yüksek.
Bence bunu düşünerek ve şuanda gösterdiğin tepki ne kadar ciddi ve içtense bir okadarda bu konuya ciddi bakmalısın.seni tanımıyorum sadece bir insan olarak uyarıda bulunuyorum..sevgiler...

Aynı sorunu ben de yaşadım hem de 8 ay kadar.
Eşim sağolsun yardımcı oldu ,anlayışlı oldu ama bazen onun da tepesi atıyordu doğal olarak.
Okumadığım vajinusmus sitesi kalmadı en son burayı buldum ve burdaki vajinusmus sitesinde arkadaşlardan yardım alarak çözdüm gerçekten de korkacak,kaçacak birşey yokmuş.
Sadece seninle ilgili bu.Senin kafanın rahat olması gerek ve kesinlikle bunun olmasını istemen gerek.
Ben ilk seferde lokal anestezi yapan bir merhem ve kayganlaştırıcı jel yardımıyla yaptım.
Sana da tavsiye ederim.
Bikere oldumu zaten sonrakiler daha rahat oluyo yavaş yavaş alışıyorsun zaten zamanla.
Umarım biran önce kurtulursun.

iyi sabır varmış adamla şok oldum resmen konu sahibi boşanmak istiyor sanırım hiç bir şekilde çaba göstermediğine göre bu sonucu çıkarıyorum

yahu yardım almanız gerekiyor istemiyorum arzulamıyorum tatmadıgım bir duyguyu nasıl arzularım diyorsunuz ama burda butun kadınlarda size sunu anlatmaya calısıyor burda kimse anasının karnından o hissi bilerek dogmadı yasadı ve ogrendi ama bu duyguyu yasamadanda istek olur insanda sizde olmuyor ve bu normal degil doktora gitmeniz sart esiniz fazla dayanmaz sizin icin sex gerekli olmayabilir ama esinizin icinde ne fırtınalar kopuyodur kimbilir valla adam 1 sene dayanmıs iyi..

Son düzenleme:

okadar önerilerde bulunuluyor,tavsiyeler veriliyor.bunu sorun olarak görseydi mutlaka birini yapıp başarılı olurdu.ve bizede buradan sonucu yazardı.ama onlar bu şekilde mutlu bence..

merhaba kedicik
ilk ve son mesajına baktım hala eşinle beraber olamamıssın konuyu tesadüf gördüm
6 yıllık evliyim 5 yıl aynı dertten muzdarip oldum vajınusmus senı okadar ıyı anlıyorum kı
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html
burası sayesınde ben ve bır cok arkadasımız yendı ve her gecen gun yenenlerın haberını alıyoruz
annelık hamılelık hayal gelıyordu cok sukur Rabbıme bu duyguyu tattırdı sana en ıyı burdan yardımcı olunur
kacma erteleme korkma bunlar hep bahane 5 yılımı bos yere heba etmısım ınankı bu yukten kurtulunca anlıcaksın sende
umarım yardımcı olabılırız sana topıge muhakak beklıyoruz unutma yalnız yada caresız degılsın ..

Son düzenleme:
Arkadaslar, gecen hafta otele bile gittik belki orda daha rahat oluruz diye, romantik bir oda ayarlamis esim, ama ben yine korktum denemeden sarilip uyuduk esim bozuldu tabi baya.

Hangi eş olursa olsun bozulur buna,hiç mi bir çaba göstermediniz ne bileyim azda olsa bir yakınlaşma işine girebilirdiniz..

Sarılarak nereye kadar uyunur ki...

Konunun ilk başındada yazmıştım hatta aseksüel olabilirmisin diye,anlamını bile bilmiyorum demiştin..

Hiç araştırdınmı bunu peki nedir diye....

Bizlerde öğrenip evlenmedikki eşimizle yaşayarak hissederek öğrendik bunu..

Ne zamana kadar sabredecek eşin?

Acaba aseksüel olabilir misin? Neden bir doktora görünmekten kaçıyorsun

Aynısını sormuştum elocum anlamını bilmiyorum diye yazmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…