evliliğin ne oldugunu bılmeden evlenmıssın . ne beklıyodun adam senelerce aman benım karıcıgım hazır olsun dıye mutlulukla sevgı ve sevkatle beklemesını mı ? o ancak fılmlerde olur . madem sen kendını cınsellıge hazır hıssetmıyordun neden evlendın ? adamla ''evlenırız ama ben hazır olunca bırlıkte oluruz''die pazarlık yapacagına kendını her sekılde evlılıge hazırlayıp oyle evlenseydın . ne esıne nede sana anlam veremedım .Balayimiz cok guzel gecti, guzel gezdik eglendik, odamiz balayi odasiydi, jaccuzili vs vs. Ama bastan anlasmistik ben hazir olana kadar ona bana yanasmamasini istedim, ve opusmeden ileri gitmedik.
kusura bakmayin almanyada yasiyorum turkcem o kadar iyi degil. Derdimi kisaca anlatmaya calistim..
Doktora gidip ne olacak peki, sorunun bende oldugu belli..
Geçim derdi demiş ama herkes yaşıyor bunu,yinede cinsel hayatlarına devam ediyorlar yoksa kabahatmi işliyorlar acaba bilemedim
Hem korkudan 1 yildir beraber olamiyorum hem basimda illaki kanamali diyen cahil bir koca var kanamasi lazimmis, kanamassa olmazmis, bu adam guvenmiyomu bana ? simdi hic beraber olma istegi yok kafamda bide hadi kanamazsa dusunceleri var lanet olsun.
valla ömür boyu eşimin elini dahi tutmamam lazım geçim derdiyse sorun nemelazım önce bankaya borçlar bitsin sonra parmak ucumu elletirim belki
2 ay deilmiydi ya ne 1 yılısorun daha netleşti bunu okuyunca. ama kanamaya takma bence, 1 yıl sabreden adam kanama olsun olmasın arefe gecesindeki çocuk gibi sevinçli olacaktır.
kaynana 3 haftadir bizde kaliyor o gitsin deniyecegiz gerci o gidene kadar ben yine aybasi olurum yine 1 ay gecmis olur blmiyorum nolcak. O kdarda takmiyoruz gecim derdi var kafaya takilacak bizim askimizida mutlulugumuzda bu bir sorun degil, esim cok anlayisli c ok sukur rabbime.
Esim agir bir isde calisiyor eve geldiginde yemegini zor yiyor yorgunluktan yani aklinda tek cinsellik yok bazi sapik erkekler gibi.
Ne zamana kadar sabredecek eşin?
Acaba aseksüel olabilir misin? Neden bir doktora görünmekten kaçıyorsun
Esim agir bir isde calisiyor eve geldiginde yemegini zor yiyor yorgunluktan yani aklinda tek cinsellik yok bazi sapik erkekler gibi.
anlayamadım ki; birkaç konuşmanızda eşinizin sitemlerinden söz etmişsiniz, bir kaç msj.ınızda da biz bunları düşünmüyoruz, eşim çok anlayışlı v.s diyorsunuz.
Ortada olması gereken bir durum ve bunun çözümü var; neden çözülmesi için uğraşılmasın ki ?
Ayrıcada madem sorun değil, madem hiç düşünmüyorsunu da neden konu açtınız o zaman ?
kaynana 3 haftadir bizde kaliyor o gitsin deniyecegiz gerci o gidene kadar ben yine aybasi olurum yine 1 ay gecmis olur blmiyorum nolcak. O kdarda takmiyoruz gecim derdi var kafaya takilacak bizim askimizida mutlulugumuzda bu bir sorun degil, esim cok anlayisli c ok sukur rabbime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?