Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

Anlayamadım ki; birkaç konuşmanızda eşinizin sitemlerinden söz etmişsiniz, bir kaç msj.ınızda da biz bunları düşünmüyoruz, eşim çok anlayışlı v.s diyorsunuz.

Ortada olması gereken bir durum ve bunun çözümü var; neden çözülmesi için uğraşılmasın ki ?
Ayrıcada madem sorun değil, madem hiç düşünmüyorsunu da neden konu açtınız o zaman ?

evliliğin ne oldugunu bılmeden evlenmıssın . ne beklıyodun adam senelerce aman benım karıcıgım hazır olsun dıye mutlulukla sevgı ve sevkatle beklemesını mı ? o ancak fılmlerde olur . madem sen kendını cınsellıge hazır hıssetmıyordun neden evlendın ? adamla ''evlenırız ama ben hazır olunca bırlıkte oluruz''die pazarlık yapacagına kendını her sekılde evlılıge hazırlayıp oyle evlenseydın . ne esıne nede sana anlam veremedım .

Son düzenleme:
Hem korkudan 1 yildir beraber olamiyorum hem basimda illaki kanamali diyen cahil bir koca var kanamasi lazimmis, kanamassa olmazmis, bu adam guvenmiyomu bana ? simdi hic beraber olma istegi yok kafamda bide hadi kanamazsa dusunceleri var lanet olsun.

sorun daha netleşti bunu okuyunca. ama kanamaya takma bence, 1 yıl sabreden adam kanama olsun olmasın arefe gecesindeki çocuk gibi sevinçli olacaktır.

sorun daha netleşti bunu okuyunca. ama kanamaya takma bence, 1 yıl sabreden adam kanama olsun olmasın arefe gecesindeki çocuk gibi sevinçli olacaktır.
2 ay deilmiydi ya ne 1 yılı eger bır yılsa hıc oyle benım kocam aldatmaz trıblerınde bulunma burda kımseye su ana kadar milyon kere aldatılmıssındır gecmıs olsun bacım

mısafır gelcek yok işimiz var o iş oldumu 1 hafta dısarı cıkamam cok agrım olcak vs.. hep bunları dusunuru kacardım
esım 5 yıl sabrettı ama evlılıgımızdne 5 yıl gıttı kısır damgası yedım cok geceler agladım
boyle yaparak bahanelerın arkasına saklanmakla mucıze olmuyor malesef bı yerden sonra esınde ısyan edıcek
sorunlar buyucek bosyere vakıt gecıcek umarım bılınclı bır sekılde derdıne derman aramayı dusunursun benım gıbı yılların heba olmadan ...

Esim agir bir isde calisiyor eve geldiginde yemegini zor yiyor yorgunluktan yani aklinda tek cinsellik yok bazi sapik erkekler gibi.

Bir erkeğin eşiyle birlikte olmak istemesi sapıklık mı oluyor? Sapıklık başka bişeye deniyor.. Ne kadar bilgisizce konuşuyorsunuz.
Ortada büyük bir sorun var hala sağa sola sataşıyorsunuz.
Bence gidin evliliğinizi kurtarın 1 yılı geçmiş hala birlikte olmamışsınız.. Bu bir hastalık herkes hemen ilişkiye girmiyor ama siz hiç çaba da sarfetmiyorsunuz..
Yatağa bakımsız girmeler, eşimin işi ağır aklında cinsellik yok demeler bilmem neler.. Çok yanlış yoldasınız..
Cinsellik evliliğin olmazsa olmazıdır bunu bilmeniz gerekir. Sapıklık değil zevk değil eşi hissetmektir.

çok çelişkili konuşuyorsun. bence senin bu durumun eşinin işine gelmiş. onun sabırla seni hazırlaması lazım ilişkiye, uğraşması lazım . demekki o istemiyor. sağlıklı bir erkek kaç ay eşine nasıl yaklaşmaz düşün biraz.

Ne zamana kadar sabredecek eşin?

Acaba aseksüel olabilir misin? Neden bir doktora görünmekten kaçıyorsun

benim de aklıma bu geldi açıkçası ?

aseksüelsen bunun bir tedavisi vs. var mıdır bilmiyorum ama illa ki bir uzmana başvurmalısın

Esim agir bir isde calisiyor eve geldiginde yemegini zor yiyor yorgunluktan yani aklinda tek cinsellik yok bazi sapik erkekler gibi.

Bir erkeğin eşiyle birlikte olmak istemesi sapıklık mı oluyor? Sapıklık başka bişeye deniyor.. Ne kadar bilgisizce konuşuyorsunuz.
Ortada büyük bir sorun var hala sağa sola sataşıyorsunuz.
Bence gidin evliliğinizi kurtarın 1 yılı geçmiş hala birlikte olmamışsınız.. Bu bir hastalık herkes hemen ilişkiye girmiyor ama siz hiç çaba da sarfetmiyorsunuz..
Yatağa bakımsız girmeler, eşimin işi ağır aklında cinsellik yok demeler bilmem neler.. Çok yanlış yoldasınız..
Cinsellik evliliğin olmazsa olmazıdır bunu bilmeniz gerekir. Sapıklık değil zevk değil eşi hissetmektir.

mesaj tekrarı......

Son düzenleme:
bir de bunun geçim derdiyle falan alakası yok. hatta bi atasözü gibi bişey de vardı. '' zengin parasıyla,fakir karısıyla oynar '' diye.

sapık erkek mi sevgilin durmadan yaklassa tamamda kocan bu senın hayatım yanı cınsellık ısteyınce sapık erkekler katgrısıne mı girio ? o zaman senın esın dısında hepımızın kocası sapık ..... bizde sapıgız...... hatta sıtenın adı deısın SAPIKLAR KULÜBÜ olsun

Son düzenleme:

dalga geçiyor.belkide gülüyodur..

Konu yeniden gündeme geldiğine göre 'dozer çarpacak', 'tır geçecek' ler iş başında demektir.
Konu sahibesi dalga mı geçiyor yoksa sorununda ciddi mi bilemem ama ben artık hakikaten gülüyorum.
Bunca sayfa şey yazıldı, onlarca kadın dil döktü.
Dünyada bir tek kendisi 'normal' biz 'anormal' gibi düşünmeye devam ediyor.
Kendisi memnun durumdan, bize laf mı düşüyor!

Kedicikk bak sana bir abla nasihatı..

Burada derdine çare bulmazsın biz ne dediksek aksini söyledin durdun..

İstemiyorum hoşlanmıyorum 5 dakiklaık zevk bile dedin işi sapıklığa kadar getirdin..

Gel sen bu konunu kapattır hem sen hem bizler gerilmeyelim artık olurmu..

Al eşini sen gidin uzmandan yardım alın biz ne desek boş artık..

Kaale bile almıyorsun kimseyi...

konu sahibibnin üzerine çok gitmemek gerek......kocası kan görmek istiyormuş önce onu iyiyleştirmek gerek.......bizim bir psikiatri hocamız vardı böyle bir evlilik rekor kırıp maksimum 22 sene sürmüş.....genelde boşanmayla sonuçlandığını söylemişti........üzgünüm ama eşiniz hiç yontulmamışlardan

Kedicik eşler arasındaki cinselliğe senin verdiğin tabirler 5 dk zevk , sapıklık , yok bizim aşkımız çok kuvvetli sapıklık olmadanda olur ben aldatılmam tarzı laflar , akıl veren insanları anlamamaya çalışmakta ısrar etmen , sağa sola sataşman falan
sana sorularım şunlar umarım cevap verirsin
sonuçta evliliğin en önemli yapı taşlarından birisi cinselliktir bunu bilmeden mi evlendin , o zaman neden evlendin kedicik?
cinsellik sana göre neden sapıkça bir eylem?
sana göre cinsellik yaşamak istemek , eşin arzulanması falan yanlış sapıkça şeylerse sen neden o zaman burada bu konuyu açıp bizlerden fikir almak istiyorsun , zaten sen sorduğun sorunun cevabını biliyorsunda neden soruyorsun ?
Kedicik gel kendine ,eşine ve burada sana yardım etmek isteyen tüm arkadaşlara yardımcı ol , cinselliğin güzel bir duygu olduğunu kabul et kafanda bunun ayıp olmadığını düşün cinselliğe karşı bu kötü şartlanmanı bir kaç saatliğine durdur eşinle beraber ol, işte o zaman sende gerçekleri göreceksin hissedeceksin

Ozaman burda bunca insan neden dil dökmüs yardim etmeye calismis sizin keyfiniz icinmi?
Alla allah! Sizden süphelenmeye basladim.. Ozaman burda bu konuyuda acmaniza gerek yoktu!
Size durumunuza hic üzülmüyorum artik, sadece esinize acidim.. acaba oda sizin gibi düsünüyormudur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…