Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

Google diye bir nimet var elimizin altında ablacım. Ben anlamadım bunlarınki nasıl bir iş?

kaynana 3 haftadir bizde kaliyor o gitsin deniyecegiz gerci o gidene kadar ben yine aybasi olurum yine 1 ay gecmis olur blmiyorum nolcak. O kdarda takmiyoruz gecim derdi var kafaya takilacak bizim askimizida mutlulugumuzda bu bir sorun degil, esim cok anlayisli c ok sukur rabbime.

arkadaşlar ; bu konuyu sorun yapsaydı eğer gördüğüm kadarı ile bütün gün internette. Mutlaka araştırırkende aseksüel'i görürdü.mutlaka bir ibare geçerdi ve bilirdi.bilmemesinin sebebi araştırmaması, önemsememsi.artık böyle görüyorum.

şakamısın sen acaba....?

Madem sorun değil burdan ne bekliyosun ?

Gerçekten şaka gibisin ya .
Eşin de normal değil o zaman.
Tencere kapak diyesim geldi kusura bakma..

Cok buyuk bir sorun degil evet, cogu kisinin sizin kocalariniz olsa bosardi belki ama bizim icin evlilik saygi sevgi ask sadakat bunlar o bes dakikalik zevkten cok cok daha onemli.

İnşallah mutluluğunuz hep sürsün de,eşiniz bir gün ceketini alıp kapıyı çarpıp giderse ne olacak yetti be artık derse..

Nereye kadar bekleyecekki eşiniz...

Yada eşiniz de alıştı bu duruma cinselliği oda istemiyor olabilir...

Araştırıp araşturmadığını bizler bilemeyiz tabi,sadece bir düşüğnceydi benimki....

eşin anlayışlı Maşallahh bu gayet açık yanlız sen bu durumun üstünde durmayarak geçiştirerek suistimal ediorsun gibime geldi, burda konu açmışsın aylardır arkadaşlar dertlendi sana akıl veriyor ama hiç oralı değilsin, aşkınız mutluluğunuz daim olsun ama biraz çaba gösterki tam olsun... hem ilerde anne olmak istediğinde nolucakk eşin baba olmak istiyorum dediğinde , eksik kaldığını yüzüne vurduğunda bu geçirdiğin zamana isyan ediceksin..

Cok buyuk bir sorun degil evet, cogu kisinin sizin kocalariniz olsa bosardi belki ama bizim icin evlilik saygi sevgi ask sadakat bunlar o bes dakikalik zevkten cok cok daha onemli.

Valla benim kocam 8 ay boyunca boşamadı.Bi 8 ay daha beklerdi olmasaydı ama neden bundan mahrum bırakıyım ki ben kocamı.
Onu çok sevdiğim için onu düşündüğüm için çabaladım hep ve sonunda başardım.
Sağlıklı 2 insan için çok doğal birşey bu.
siz beraber evlilik terapisine gidin bence.

5 dakikalık zevk değil o bir ömür boyu eşe duyulan sevginin bir parçasıdır bu...

Bütünlüktür onu hissetmektir

Büyük konuşma, gün gelir de kocan o 5 dakikalık zevk için o başta saydığın büyük aşkı, sevgiyi, saygıyı hiçe sayarsa o zaman görürsün. Biz burada ne örnekler görüyoruz, insanlar cinsellik yaşadıkları halde çok sevdikleri partnerlerini aldatıyorlar, sırf değişiklik olsun, yeni heyecan olsun diye. Kimseyi sizin kocanız sizi boşardı diye hakir görme, gün gelir yine burada kendin aldatıldığın için konu açmak zorunda kalırsın...

senin esinin seni aldatmadıgı veya bosamayacagı garantisini nasıl verebiliyorsun peki cok buyuk laflar ediyorsun bence

Sekse 5dklık zevk gözüyle bakıyorsanız bizim size verebileceğimiz hicbir sey olamaz zaten. Ten uyumu, yakınlaşma bunlardan da bihabersiniz tabi :S

aaa inanmıyorum yaa, birisi bana dur artık yazma desin lütfen.hem yardım bekliyor hemde yaptığı yorouma bakarmısınız.hala 5 dakikalık zevk diyo.
dedimya umarım pişman olmazsın bu yazdıklarına, umarım burada birgün başka bir konuyla karşımıza çıkmazsın, bilmem a nlatabildimmi.sorun sizin evliliğe bakış açınızda.bence hiç evlenmeyip beraber yaşasaydınız.bu sözlerinle evlilik müessesesi ni bile çirkinleştiriyosun.geçim derdiymiş, şu internete verdiğin parayla git tedavi ol ozaman...

Kedicik hala olmadimi anlamadim mumkunmu bu kadari sende istekli degilsin heralde severekmi evlendiniz??

Geçim derdi demiş ama herkes yaşıyor bunu,yinede cinsel hayatlarına devam ediyorlar yoksa kabahatmi işliyorlar acaba bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…