Hangi eş olursa olsun bozulur buna,hiç mi bir çaba göstermediniz ne bileyim azda olsa bir yakınlaşma işine girebilirdiniz..
Sarılarak nereye kadar uyunur ki...
Konunun ilk başındada yazmıştım hatta aseksüel olabilirmisin diye,anlamını bile bilmiyorum demiştin..
Hiç araştırdınmı bunu peki nedir diye....
Bizlerde öğrenip evlenmedikki eşimizle yaşayarak hissederek öğrendik bunu..
Aynısını sormuştum elocum anlamını bilmiyorum diye yazmıştı...
Google diye bir nimet var elimizin altında ablacım. Ben anlamadım bunlarınki nasıl bir iş?
hangi eş olursa olsun bozulur buna,hiç mi bir çaba göstermediniz ne bileyim azda olsa bir yakınlaşma işine girebilirdiniz..
Sarılarak nereye kadar uyunur ki...
Konunun ilk başındada yazmıştım hatta aseksüel olabilirmisin diye,anlamını bile bilmiyorum demiştin..
Hiç araştırdınmı bunu peki nedir diye....
Bizlerde öğrenip evlenmedikki eşimizle yaşayarak hissederek öğrendik bunu..
Aynısını sormuştum elocum anlamını bilmiyorum diye yazmıştı...
kaynana 3 haftadir bizde kaliyor o gitsin deniyecegiz gerci o gidene kadar ben yine aybasi olurum yine 1 ay gecmis olur blmiyorum nolcak. O kdarda takmiyoruz gecim derdi var kafaya takilacak bizim askimizida mutlulugumuzda bu bir sorun degil, esim cok anlayisli c ok sukur rabbime.
kaynana 3 haftadir bizde kaliyor o gitsin deniyecegiz gerci o gidene kadar ben yine aybasi olurum yine 1 ay gecmis olur blmiyorum nolcak. O kdarda takmiyoruz gecim derdi var kafaya takilacak bizim askimizida mutlulugumuzda bu bir sorun degil, esim cok anlayisli c ok sukur rabbime.
Madem sorun değil burdan ne bekliyosun ?
arkadaşlar ; bu konuyu sorun yapsaydı eğer gördüğüm kadarı ile bütün gün internette. Mutlaka araştırırkende aseksüel'i görürdü.mutlaka bir ibare geçerdi ve bilirdi.bilmemesinin sebebi araştırmaması, önemsememsi.artık böyle görüyorum.
Cok buyuk bir sorun degil evet, cogu kisinin sizin kocalariniz olsa bosardi belki ama bizim icin evlilik saygi sevgi ask sadakat bunlar o bes dakikalik zevkten cok cok daha onemli.
Cok buyuk bir sorun degil evet, cogu kisinin sizin kocalariniz olsa bosardi belki ama bizim icin evlilik saygi sevgi ask sadakat bunlar o bes dakikalik zevkten cok cok daha onemli.
Kedicik hala olmadimi anlamadim mumkunmu bu kadari sende istekli degilsin heralde severekmi evlendiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?