Büyük bir aşk yaşıyorlarmış onlar ..
Selam kizlar,
Ben evleneli 2 ayi gecti ama hala beraber olamadik. Ilk zamanlar korkuyordum vs denemedik, balayindada denemedik, cunku cok korkuyordum oda korktugum icin onuda urkuttum oda uzerime gelmemek icin hic ustelemedi..
Simdi 2 ayi gecti, unuttuk herhalde birlikte olmayi, ne o konuyu aciyor, ne ben.. Adami iyice biktirdim herhalde. Ne zaman yanassa, simdi istemiyorum diyor. Oda artik ilk adimi atmak istemiyor.
Bunu kimse bilmiyornapicagimi sasirdim.. Benim icin olmasada olur zaten o hissi duyguyu o tadi tatmadigim icin icimde o seye karsi istek yok.. Ama peki ya onda. Nolcak boyle boyle.
Hergece kardes kardes uyuyoruz nerdeyse..
Ne zaman ilk adimi atmaya kalksam korkmama ragmen, o gece kesin kavga ediyoruz bardagi doldurmayan sebeplerden dolayi sonrada kus yatiyoruz. Aramizdaki iletisim bozuklugumu bizi birlikte olmamaya itiyor aceba?
Benim gibi evlendikten aylar sonra birlikte olan varmi peki?? Napmaliyim ben..
Kedicik eğer bu yazdıklarında samimiysen; sen yaklaşık olarak 1534567695215748 kez aldatıldın ya da eşin iktidarsız.
Durumun vahimiyeti sadece bununla da sınırlı değil. Senin yaşındaki bir bayanın "ben bunu yaşamadığım için eksikliğini hissetmiyorum" gibi bir cümle kurması nasıl bir zeka ürünüdür?
bir de kocam sapık değil gibi bişeyler saçmalamışsın. senin adına üzüldüm doğrusubenim kocam iyi ki sapıkmış, hatta ben de iyi ki sapıkmışım umarım beklediğimiz bebek de sapık olur
neyin kafasını yaşıyorsunuz siz, yada ne kullanıyorsunuz da kafanız bu kadar uzun zamandır bu derece güzel?
tabi senin erkek olman, yaşının çok küçük olması vb. ihtimalleri de göz önünde bulundurarak bunları okurken kahkahalar atıyor olma olasılığın da mevcut benim gözümde.
ister erkek ol, ister yaşın küçük olsun, istersen de anlattıklarında samimi, dürüst bir insan ol. bence hiçbir şekilde ruh sağlığın yerinde değil, bir an önce psikolojik destek almaya başlamalısın!
Sevgiler
Sapık
Arkadaslar, gecen hafta otele bile gittik belki orda daha rahat oluruz diye, romantik bir oda ayarlamis esim, ama ben yine korktum denemeden sarilip uyuduk esim bozuldu tabi baya.
O beni kivama getirmeye calisti ama onuda yarida biraktim, urktum istemedim, donup yattim hemen. Bilmiyorum nolcak. Adam o kadar caba etmis odaya yemek ismarlamis romantik seyler fln ama bende tik yok
Kedicik eğer bu yazdıklarında samimiysen; sen yaklaşık olarak 1534567695215748 kez aldatıldın ya da eşin iktidarsız.
Durumun vahimiyeti sadece bununla da sınırlı değil. Senin yaşındaki bir bayanın "ben bunu yaşamadığım için eksikliğini hissetmiyorum" gibi bir cümle kurması nasıl bir zeka ürünüdür?
bir de kocam sapık değil gibi bişeyler saçmalamışsın. senin adına üzüldüm doğrusubenim kocam iyi ki sapıkmış, hatta ben de iyi ki sapıkmışım umarım beklediğimiz bebek de sapık olur
neyin kafasını yaşıyorsunuz siz, yada ne kullanıyorsunuz da kafanız bu kadar uzun zamandır bu derece güzel?
tabi senin erkek olman, yaşının çok küçük olması vb. ihtimalleri de göz önünde bulundurarak bunları okurken kahkahalar atıyor olma olasılığın da mevcut benim gözümde.
ister erkek ol, ister yaşın küçük olsun, istersen de anlattıklarında samimi, dürüst bir insan ol. bence hiçbir şekilde ruh sağlığın yerinde değil, bir an önce psikolojik destek almaya başlamalısın!
Sevgiler
Sapık
arkadaşlar bir sorum olacak size.daha önce yapamama ragmen eşimin p.siini alıyorum içime ama bir yere geliyor takılıyor.zara sanırım tam onoktada kasıyorum galiba.daha önce p.si görünce kötü oluyordum şimdi alıyorum amma durum bu..sorum şu hayatımda hiç alkol almadım bir defalık bu noktada alsam sizce yararı olurmu ne düşünüyorsunuz...
lutfen konunun sahte oldugunu zannedenler yada benim erkek oldugumu zannedenler yorum yazmasin, neyin sacmaligi bu anlamiyorum?
Ben tum ictenligimle sorunumu doktum siz gelmis dalganizi geciyorsunuz. Sizlere sorunumu acanda kabahat, normal ictenlikle yorum yapanlar disinda kimse yorum yapmasin, yok kesin aldatiliosun yok kocanin sorunu var, cok sukur kocanimda sorunu yok ( goruyorum cunku istekli oldugunu ) ve benide aldatmayacak kadar cok seviyor, bu sorunumun hastalik oldugunu kabul ediyor, onun icin tek sorun benim doktora gitme istegimin olmamasi onun icin cok uzgun. Yasim kucuk evet 23 yasindayim ama bu konuyla alakasi yok. Ve esimle severek evlendik bikac yillik sevgiliydik uzun sure nisanlilik vs bunlarida daha once yazmistim,o zaman aramizda elektriklenme vardi evlenince gitti.
Lutfen konunun sahte oldugunu zannedenler yada benim erkek oldugumu zannedenler yorum yazmasin, neyin sacmaligi bu anlamiyorum?
Ben tum ictenligimle sorunumu doktum siz gelmis dalganizi geciyorsunuz. Sizlere sorunumu acanda kabahat, normal ictenlikle yorum yapanlar disinda kimse yorum yapmasin, yok kesin aldatiliosun yok kocanin sorunu var, cok sukur kocanimda sorunu yok ( goruyorum cunku istekli oldugunu ) ve benide aldatmayacak kadar cok seviyor, bu sorunumun hastalik oldugunu kabul ediyor, onun icin tek sorun benim doktora gitme istegimin olmamasi onun icin cok uzgun. Yasim kucuk evet 23 yasindayim ama bu konuyla alakasi yok. Ve esimle severek evlendik bikac yillik sevgiliydik uzun sure nisanlilik vs bunlarida daha once yazmistim,o zaman aramizda elektriklenme vardi evlenince gitti.
beş dakikalık olmayan işlerde de eşin pek yanında gibi görünmüyor bu mesajından..Cok buyuk bir sorun degil evet, cogu kisinin sizin kocalariniz olsa bosardi belki ama bizim icin evlilik saygi sevgi ask sadakat bunlar o bes dakikalik zevkten cok cok daha onemli.
Bende bir yil oldu evleneli bizdede durum farksiz. esim surekli spor programlarini netten takip eder surekli oyun oynar pc basinda, gel tv bakalim oturalim dedigimde yok napim der. sonra cay bahanesiyle cagiririm yanima cayini icer sonra dogru yine pc basina, su bilgisayari icat edenin ttaaaaaaaaaa
yazmışsın.Sizin gibiler yuzunden kocalarimizi goz hapsine aliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?