Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

Hic bizim askimiz harika felan demeyin konu sahibi..
Ben evli degilim ama evlilerin birbirini istemesi birbirini arzular birbirlerine sahip olmak ister
ama sizde bu yok. Askinizin mükemmelliginden bahsetmeyin, cok büyük bir eksiginiz var.
Kendinizi kandirmayi birakin artik hatta yorumda yapmayn gülünc duruma geldiniz..

Büyük bir aşk yaşıyorlarmış onlar ..

Ozaman nasil arzulamiyolar birbirlerini.sevgiliyken bile cok sevenler tutamayip hatalar yaparken kari koca ayni yatakta nasil arkadas gibi yatar anlamiyorum benimde 15 gun sonra oldu ama 1 haftadinda regldin dier hafta korkumda olmadi ama 2 sene degil 1 hafta. Esimle kavga ediyoduk onu istemiyorum die dusunuyodu birbirimizi yanlis anliyoduk bazen benim canimi yaktigi icin devam edemiyodu.sonuc olarak esim mutsuzdu bunun icin kavga surat gerekmez erkek bu erkek yani fitrati geregi kadindan kac kat fazla nefis verilmis erkege mumkun degil bu kadar anlayis

şaka mı bu? unuttuk felan...

arkedeşler,benle sohbet etmek isteyen var mı karşılıklı birbirimizi anlayalım,sorunun çözümünde yardımcı olalım ben de muzdaribim bu dertten amam 1 haftada çok yol katettim

Son düzenleme:
Kedicik eğer bu yazdıklarında samimiysen; sen yaklaşık olarak 1534567695215748 kez aldatıldın ya da eşin iktidarsız.
Durumun vahimiyeti sadece bununla da sınırlı değil. Senin yaşındaki bir bayanın "ben bunu yaşamadığım için eksikliğini hissetmiyorum" gibi bir cümle kurması nasıl bir zeka ürünüdür?

bir de kocam sapık değil gibi bişeyler saçmalamışsın. senin adına üzüldüm doğrusu benim kocam iyi ki sapıkmış, hatta ben de iyi ki sapıkmışım umarım beklediğimiz bebek de sapık olur

neyin kafasını yaşıyorsunuz siz, yada ne kullanıyorsunuz da kafanız bu kadar uzun zamandır bu derece güzel?

tabi senin erkek olman, yaşının çok küçük olması vb. ihtimalleri de göz önünde bulundurarak bunları okurken kahkahalar atıyor olma olasılığın da mevcut benim gözümde.

ister erkek ol, ister yaşın küçük olsun, istersen de anlattıklarında samimi, dürüst bir insan ol. bence hiçbir şekilde ruh sağlığın yerinde değil, bir an önce psikolojik destek almaya başlamalısın!

Sevgiler
Sapık

süper ya sevgiler sapık çok güldüm ALLAH da seni güldürsün
bencede kedicik küçük bir erkek çocuğu olabilir cinsellik yaşayanlara sapık dedikten sonra benim hissiyatim o yöne kaymaya başladı benim 10 yaşında oğlum var oda tv de öpüşenleri , açık giyinmiş erkek ve kadınları görünce sapıklar diye kızıyor hatta bana anne sen beni nasıl yaptın midem bulanıyor siz sapıkmısınız falan diyor
kedicik canım benim neden sorularımıza cevap yazmıyorsun cevaplarını verki ona göre sana yardımcı olabilelim

Arkadaslar, gecen hafta otele bile gittik belki orda daha rahat oluruz diye, romantik bir oda ayarlamis esim, ama ben yine korktum denemeden sarilip uyuduk esim bozuldu tabi baya.

O beni kivama getirmeye calisti ama onuda yarida biraktim, urktum istemedim, donup yattim hemen. Bilmiyorum nolcak. Adam o kadar caba etmis odaya yemek ismarlamis romantik seyler fln ama bende tik yok

yazik üzüldüm adamcagiza
zerre caba göstermiyorsun, gercekten nasil bir tipsin anliyamadim

Harikasin tubik =)

konu sahibi önemsemiyodur belki ama ben üzülüyorum olmuyo diye daha öncede demiştim bende korku yok diye bi denemizde başı girdi açılma oldu biraz ama o zaman ben biraz kasıldım bacaklarım falan titredi eşimde korktu bıraktı..o günden beri hergün deniyoruz ama ilerleyemiyoruz malesef artık öğrendiğim için aynı yere geldiğinde yine kasıyorum kendimi acıcak diye benim korku sonradan oluştu 10 gün oldu

geçinme derdi eşler arası münasebeti engelliyor olsaydı şu laf hayatımızda olmazdı (affınıza sığınarak söylüyorum);

zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış :))

geç yani bu bahaneleri...

arkadaşlar bir sorum olacak size.daha önce yapamama ragmen eşimin p.siini alıyorum içime ama bir yere geliyor takılıyor.zara sanırım tam onoktada kasıyorum galiba.daha önce p.si görünce kötü oluyordum şimdi alıyorum amma durum bu..sorum şu hayatımda hiç alkol almadım bir defalık bu noktada alsam sizce yararı olurmu ne düşünüyorsunuz...

bir seferlik rahatlatacağına inanıyorsan içebilirsin ama bence ilk önce kafanda acımıyacağına kendini inandır , arkadaşım inanki gerçektende acımıyor aksine haz alıyorsun ayıp oluyor ama yazıyorum acı olsaydı milyarlarca yıldır milyarlarca kadın bunu yaşayamazdı değilmi kendine şans ver şimdiden başarılar

Lutfen konunun sahte oldugunu zannedenler yada benim erkek oldugumu zannedenler yorum yazmasin, neyin sacmaligi bu anlamiyorum?
Ben tum ictenligimle sorunumu doktum siz gelmis dalganizi geciyorsunuz. Sizlere sorunumu acanda kabahat, normal ictenlikle yorum yapanlar disinda kimse yorum yapmasin, yok kesin aldatiliosun yok kocanin sorunu var, cok sukur kocanimda sorunu yok ( goruyorum cunku istekli oldugunu ) ve benide aldatmayacak kadar cok seviyor, bu sorunumun hastalik oldugunu kabul ediyor, onun icin tek sorun benim doktora gitme istegimin olmamasi onun icin cok uzgun. Yasim kucuk evet 23 yasindayim ama bu konuyla alakasi yok. Ve esimle severek evlendik bikac yillik sevgiliydik uzun sure nisanlilik vs bunlarida daha once yazmistim,o zaman aramizda elektriklenme vardi evlenince gitti.

urada kimin yorum yapacağına sen nasıl karar verebilirsinki...

Sen burada yardım beklerken ve isterken hepimiz sana yardımcı olmaya çalıştık.biz seni tanımıyoruzki,yaptığımız bütün yorumlar insan olduğumuz ve seninde yardıma ihtiyacın olduğunu görmemizden kaynaklandı.olumlu veya olumsuz hepsi senin içindi.sadece senin için..olumsuzlardanda birşeyler çıkarmanı ve daha güçlü olmanı istedik.fakat sen bu yorumlarıda yanlış anlayıp,başka yelere getirdin.takiii eşlerimize sapık bile diyebildin..ama bu durumda bile sana karşı sakin olmaya çalıştık.sen öyle yorumlar yaptınki artık sana inancımız kalmadı ve bizi kendinle beraber farklı yerlere sürükledin.bir müddet sonra sana yapacak yorumumuz kalmadı.çünkü hepsinde kendini ve eşini savundun birşekilde.oysaki problemin hala farkına varamamışsın..madem aranızdaki tek sorun senin doktora gitmemen ve eşin doktora gitmediğin için üzgün neden onu mutlu etme çaban yok.her yazdığın yorumun altından başka birşey çıktı.ayrıca bir dipnot ekleyeyim; eşim beni çok seviyor aldatmaz demişsinya, emin ol aldatan eşlerin çoğu eşlerini seven erkekler ama aradıklarını eşlerinde bulamayanlardan oluşuyor maalesef...yaşının yirmiüç olması yazdıkların, üslubun ve senin daha çocuk fikirli ve saf düşüncelere sahip olduğunun farkındayım.yazdığımız yorumlara tepki vereceğine otur bi düşün bu kadar insan boşunamı konuşuyor.veya neden bunları söylüyor..bizim sana ne kinimiz olabilirki...

Kimse kocanizin size olan sevgisinden bahsetmiyor her erkeginde oldugu gibi istek arzusu vardir bunuda gidermesi lazim, aldatiyor diyemeyiz ama aldatmiyorda diyemeyiz Cünkü ihtiyacini gidermesi lazim cirkin bir tabirde olsa.. cünkü hicbir erkek buzamana kadar bekleyemez tahammülü olamaz cünkü evlilikte sevginin anlasmanin oldugu gibi cinsel iliskide olmasi lazim evliligin saglikli olmasi icin.. siz doktora gitmek istemiyorsunuz diye neden esinizi üzüyorsunuzki? Ilkte doktor icin yurtdisinda bu durumlarda yardim edilemiyor dediniz ama simdi kendi agzinizla gitmek istemediginizi itiraf ettiniz...

O size katlaniyor ama siz onun icin birseye IGLESMEYE katlanmiyorsunuz.. sonrada sikayetci oluyorsunuz yorumlardan.. elektriklenme evlenince gitmedi evlenince dahada korktugunuz icin artik kardes kardes e yasamaya baslamissiniz buna alismissiniz bir süre artik ugrassaniz bile belki iliskiye giremiceksiniz psikolojikmen..
Kabahatta sizde evet burdaki önerileri yardimlari ciddiye almadiginiza ragmen konu acmissiniz.. ilkte ictenlikle konusup yardim etmeye calistik ama sizde ictenlikle direnip kendinizi hakli cikartmaya basladiginiz icin böyle yorumlarin gelmesine sasmamaniz lazim.. Esinizinde hergün küserek üzgünc durumada gelmesine vijdaniniz dayanmamasi lazim..

burada herkes sizin için yazıyor size göre dert değil sanırım diycemde o zaman buraya yazmazdınız ne diyim o zaman dert etmeyin olursa olur olmazsa çay demlersiniz...

Cok buyuk bir sorun degil evet, cogu kisinin sizin kocalariniz olsa bosardi belki ama bizim icin evlilik saygi sevgi ask sadakat bunlar o bes dakikalik zevkten cok cok daha onemli.
beş dakikalık olmayan işlerde de eşin pek yanında gibi görünmüyor bu mesajından..

ayrıca kocam beni asla aldatmaz diyorsun birinin konusuna
Sizin gibiler yuzunden kocalarimizi goz hapsine aliyoruz.
yazmışsın.

ve kocanla aranızda o kadar saygı, sevgi, sadakat olmasına rağmen, senin sözüne değil kızlık zarının kanamasına mı itimad ediyor?

bırak bu işleri kedicik, kendini kandırmaya çalışma daha fazla. gelip gidip aynı şeyleri yazıyorsun, kocan seni aldattığında ya da terkettiğinde farklı nick almak zorunda kalacaksın buraya yazarken.

ben bu konuda yazılabilecek herşeyin yazıldığına inanıyorum, aldatma ihtimalini sanırım ilk ortaya atan bendim, halada aklıma geliyo, erkekler ille aşkı bittiğinde aldatmıyo ne yazık ki, seni sever ama sırf ihtiyaçtan gider başkasıyla olur, one night style diyolar hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…