Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

kedicik ilerlemeler var yanlız önceden olmasada olur benim kocam sorun etmez böyle şeyleri derdin

artık sorun olduğunun farkındasın buda bi gelişmee

olcak olcakkk

Hey bazi bayanlar neyin kafasini yasiyorsunuz? Ne olur ne iciyorsaniz bize de verin.
Bazi yorumlari okuyunca insan sok dalgalari arasinda buluyor kendini. Ya arkadasim en basinda bu bir rahatsizlik en hafif tabiriyle. Sen atlatmissin demek ki sende biraz daha hafif seyretmis filan. Nerden biliyorsun sana cozumun cok calismanla geldigini? Dusun kadin dogum uzmani olup da bu sorunu yasayan var. Atlatsa o senden daha iyi atlatirdi.

Yok denemiyorlarmis bizi burada konusturuyorlarmis, konusma, yorma kendini seni kimse burada zorla tutmuyor. Baska biri de yok ev tasidik, kocam soyle yoruldu ben soyle yoruldum ama masallah libidomuz super yerinde, soyle performans koyduk filan. Sen simdi ozel hayatini ne faas ediyorsun burada, kime ne senin sevisme frekansindan? Siz zaten boyle yardim ediyorsaniz hic etmeyin anacim.

Siz neyin kafasini yasiyorsunuz aceba? Kendinizi niye yorum yazmaya mecbur hissediyorsunuz? Isinize gelmeyen konu ise, okumayin yorum yazmayin, mecbur degilsinizki. Anlamiyorum sizin gibileri vallahi. Sacma sapan buldugu konulari sonuna kadar okuyorlar takipcisi oluyorlar sonra abuk subuk seyler yaziyorsunuz. Bu sekildemi tatmin oluyorsunuz aceba?

yaoyao sizi savunmuş aslında :)

Yani arkadas savunmus sizi yanlis mi anladiniz acaba : )

Ben tek ilk cumleyi okuyarak cevap yazmistim, o sinirle devam edemedim okumaya. Soylediklerimi geri aliyorum ozaman, hepsini okumadan cevap yazmisim size. Ozur dilerim.

kedicik kendimi eksik hiss ediyorum yazmissin..

insaAllah o eksikligi bi an once giderirsin..

kadinligini her konuda yasayabilmen umidi ile..

Ben tek ilk cumleyi okuyarak cevap yazmistim, o sinirle devam edemedim okumaya. Soylediklerimi geri aliyorum ozaman, hepsini okumadan cevap yazmisim size. Ozur dilerim.

hihihi : ))

aslinda haksiz sayilmazsiniz o kadar cok yargisiz infaz ediliyor ki konularda insan savunma mekanizmasi olusturuyor ister istemez..

pardon bişiy sorucam size çok zamanım olmadığı için detay okuyamadım

siz konuyu 2012 de açmışsınız 1 yıldır eşinizle hiç bişey olmadımı yani ??

2 yil dolmak uzere ve hala olmadi evet, malesef

kusurab bakmayım yenı gordum topıgu tum sayfalarıda okuyamadım. ama evlilikte cinsellik önemli. 2 senedir yaşamadınız diyorsunuz kı olabılır. bellıkı psikolojik nedeni var. psikoloğa gittinizmi hiç? biraz korkularınızın üstüne gidin boyle bır korku yasamadım tam olarak sizi anlayamam ama gercekten korkulacak bırseyı yok. bıraz da türk örf ve adetlerinden kızlarımız bu sorunu yaşıyor cunku nedense bebekliden başlayarak cinsellikten korkutuyor ailelerimiz baskı olusturuyor sonucta sizin gibi cinsellikten korkan kısıler olusuyor malesef. eşiniz bu 2 sene içinde cinsel ihtiyacını nasıl gideriyor biliyormusunuz. ? hadi 2 sene başka biriyle olmadan dayandı dıyelım sizi sevdiği için ama bir nokta kırılma noktası olacak emın olun cunku oda bir insan.

onsuz olur mu? o zaman evlilik neden olsun ki? insanlar meşru şekilde ilişki yaşayıp aile olmak için evlenir, cinsellik yok ise ne diye evlenir ki . ha senin dediğin şöyle olabilir 20 yıl evlisindir kocan veya sen hasta olursunuz cinsellik yaşayamazsınız cinsellik olmadan evlilik o zaman olabilir o bile kesin değil. ama bence sen gayret göster yoksa sonuçları senin için çok üzücü olabilir?

o arkadas bana yazmıs sagolsun ıltıfatları ıcın tesekkur ederım hamılelıgımdekı seyrıde yazabılırım hanı agrılı acılı kısmına ornek

ben onları arkadasa bu ısın ısle bedensel yorgunlukla alakası olmaması gerekgını anlatmaya calıstıgım ıcın yazdım ama senın gıbı anlayanlarda olur sorun yok benım acımdan

Okumadan yorum yaptığın gibi kendi özel hayatında da araştırmadan ve umursamadan devam ettiğin için bu problemi çözemiyor olabilirsin. Şimdi kesin bana da kızarsın ama direk düşündüğümü söylüyorum lafı dolandırmadan

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yil dolmak uzere ve hala olmadi evet, malesef

anladığım kadarıyla düşüncelerinde değişiklikler olmuş olumlu yönde.bu güzel bir gelişme.çünkü cinsellik olmadan da evlilik yürür filan yazıyordun bi ara.özel sebep ve durumlar dışında normal olmayan bir durum bu.bunu kabul etmen iyiye işaret.
yeterince zaman da kaybettiniz.artık çabalaman şarttı kedicik.evlilikte eşlerin birbirlerine karşı her konuda sorumluluğu vardır.
bi ömür biri diğerini taşıyacak diye bişey yok.sen de elinden gelen çabayı göstermelisin eşine hürmeten.yapmaman direk seni suçlu kılar bunu bilmelisin.
dr. a gitmiyosun halen anladığım kadarıyla.madem bulduğun metodlarla çalışmalara devam et."ben aaa neden yapamıyosun acımaz ki" diye düşünenlerden değilim.senin durumun bir rahatsızlık bu bir gerçek.buradan oo acımaz korkma dememizle şipşak çözülecek bir durum değil.ancak sen uzun zaman sana iyi niyetle uyarıda bulunanlara da kulak tıkadın.eline ne geçti.koca bir hiççççççç.ne kaybettin.evliliğinin ilk 2 yılını kaybettin.neyse zararın neresinden dönersen kardır.bundan sonrasında gayretli ol.sorununla başedebilmek için çabala.eşin ne kadar daha sabredebilir sence.

Kimse arkadasin durumunu anlamiyor degil...herkesin korkulari vardir ilk geceyle alakali,kimilerinin daha cok, kimilerinin daha az... Burdaki arkadaslarinda örnekler vermesi, ki artik iki sene gecmis kimse nispet olsun diye degil, yardimci olmak icin,korkulcak bisey olmadigini anlatmak icindir...arkadasa gelen sert tepkilerde onun daha önceki yorumlarinda pek bi caba göstermedigini,bu durumu normal buldugunu, hatta düzenli cinsel iliski olan kisileri anlamadigini hatta cinsellikten daha yasamdigi halde hoslanmyiyomus gibi olan yorumlari...simdi kendisinde bi caba görülüyor, en azindan sorunun farkinda, böyle gitmiycenin farkinda...hem herkes ayni düsünmek zorundada degil, bu tür yorumlari kaldiramiycaksa kimse konu acmiycak...konu sahibide bizleri anlamiyor yani daha dogrusu günde 2-3 kez cinsel iliskisi olanlari...önemli olan orta yolu bulmak,farkli görüs acilari almak...millet burda yarimci olmaga calisiyor, evet belkide artik gaza getirmeye...sonucta iki yildir bu konu düzenli sekilde sürüyor...

Valla bana çok tuhaf geldi...

yani 2 sene ya dile kolayy aynıe vin içinde ateş barut...pes...

benmi çok garibim yoksa

Valla bana çok tuhaf geldi...

yani 2 sene ya dile kolayy aynıe vin içinde ateş barut...pes...

benmi çok garibim yoksa

bence de öyle, aynı evi geç aynı yatakta yani sevdiğin insanla -hele ki bu kişi kocan- aranda öyle inanılmaz bi çekim oluyo ki hani ileri gidemedin diyelim öyle olsa bile mutlaka bişeyler hissediyosun yapıyosun yani hadi afedersiniz giremiyo da bunun binbir türlü çeşidi var yani.

bilmiyorum ben mi sapığım yoksa

kedicikk in hem vajinusmus u var hem cinsel isteksizliği yani istek olsa bence çoktan yapardı bişeyler.

tensel temasimiz oluyor, hergun dakikalarca masumca sarilip opusebiliyoruz ama bu orda kaliyor daha ileri gitmiyor. Nisanliyken sarildigimizda yani ikimizede bir haller oluyordu simdi aliskanlikmi olurdu bilmemki. bazen dusunuyorum ev arkadasindan farksisiz, beraber yiyip icip egleniyoruz, sonra yatakta popomuzu donerek yatiyoruz, yani bilmiyorum aramizdaki heyecan felanmi eksildi bilemiyorum

Durum vahim ama soyle dusununce.

cinsellik tabii ki onemli ama adetliyken gozunu karartacak kadar degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…