Selam kizlar,
Ben evleneli 2 ayi gecti ama hala beraber olamadik. Ilk zamanlar korkuyordum vs denemedik, balayindada denemedik, cunku cok korkuyordum oda korktugum icin onuda urkuttum oda uzerime gelmemek icin hic ustelemedi..
Simdi 2 ayi gecti, unuttuk herhalde birlikte olmayi, ne o konuyu aciyor, ne ben.. Adami iyice biktirdim herhalde. Ne zaman yanassa, simdi istemiyorum diyor. Oda artik ilk adimi atmak istemiyor.
Bunu kimse bilmiyornapicagimi sasirdim.. Benim icin olmasada olur zaten o hissi duyguyu o tadi tatmadigim icin icimde o seye karsi istek yok.. Ama peki ya onda. Nolcak boyle boyle.
Hergece kardes kardes uyuyoruz nerdeyse..
Ne zaman ilk adimi atmaya kalksam korkmama ragmen, o gece kesin kavga ediyoruz bardagi doldurmayan sebeplerden dolayi sonrada kus yatiyoruz. Aramizdaki iletisim bozuklugumu bizi birlikte olmamaya itiyor aceba?
Benim gibi evlendikten aylar sonra birlikte olan varmi peki?? Napmaliyim ben..
adet olduğuna inanasım gelmedi nedense :44:
Benimde... Ilk yazdiginda bugün yapicam diye dedim kesin yarin bi bahane yazar neden olmadi diye, gerci sasirtti beni,yarin degil bugunden olmiycani yazdi...zaten adet olmasa bile baska sebepleride bulmus, sakinlestiricisi falan yok diye...sizin bu ilaclarin hicbirine ihtiyaciniz yok...su bencilliginizden ve simarikliginizdan, aman canim aciycak, vazgecin, gerisi corap sökügü gibi gelir... Ne tatli caniniz varmis...
Tullipin durumu hepsinden icler acisimillet bu konularda seferber ediyor kendini, kızlara yardımcı olucaz diye. niyeyse kızlarda tık yok. buraya yazdırmak hoşlarına mı gidiyor diye düşünmeye başladım artık. sayfalarca okudum okudum üyeler konu sahiplerinden daha hevesli. ben bişey anlamadım bu işten.
tullip öyle kedicikk oyle bi kız daha vardı nickini unuttum o da öyle.
Tullipin durumu hepsinden icler acisi
Yok ya adetliyken olmaz, adam kan man gorunce iyice igrenmesin benden simdi.. Zaten oldugum yerde kayganlastirici ve sakinlestirici haplarimda yok, onlar evimde. Adetim bitsin, tertemiz oluyum sonra artik insallah bir adim atariz. Ilk kerede prezervatif kullanilirmi? tavsiye ediyormusunuz? dahami acisiz olur
çaba göstermiyosa çeksin yani ne diyelim, kimseye açmıyo kocasına ağlamaktan başka bişey yapmıyo boşanmıyo da. herkes memnun.
valla bız ocak ayında ev tasıdık hatta esım bır cok esyayı sırtında tasıdı yatak odasının tum parcalarını yuruyerek sırtında bır arkadasıyla getırdı bende sureklı evde ınsaat pıslıgı temızlıyordum dusun o 3 gun ıcınde
bız hep beraber olduk
ne işi ne yorgunlugu inanamıyorum karşınızdaki insanlar cok sessiz kaldıgı için bu iş bu kadarda uzuyor dıye dusunuyorum
kedicikte eşi, tullipte tullip cok yeterli adımlar atamadı bana göre
gerekirse bunun acıklamasını yaparım ama suanda yazmayı dusunmuyorum
Cok pardon ama,nerdeyse yasadiklarini hakediyor artik diyeceksininiz .Bu nasil bir yorumdur anlayamadim dogrusu.Siz benim aile yapimi,ya da anneme anlatinca verecegi tepkiyi ve de esimin duyarsa nasil davranacgini nerden biliyorsunuz ki,hayir biliyorsaniz söyliyin de ben de rahatliyim.Öyle oturdugunuz yerden tabiri caizse kocasina aglamaktan baska bisey yapmior bosanmior demekle olmuyor Sayin diazemetkisi!Benim ne Kadar cabaladigimi bence siz haric diger bütün üyeler gayet iyi biliyor,bilmiyorsaniz konuma da dönebilirsiniz.Demek herkes memnun halinden öyle mi,evli misiniz,bekar misiniz bilmiyorum.Ama Allah benim yasadiklarimi ne size ne de baskasina asla yasatmasin !!!
cutemom,bunlari baska bir üye yazsaydi belki bu Kadar sasirmayacaktim,ama sen de benim yasadikalrimi yasamis ve 2.evliligini yapmis birisin.Yeterli adimlardan kastin nedir dogrusu ben anlamdim,anlatirsan bilmek isterim.Bazi arkadslrin dedigi gibi sadece bu yorumunla ilgli degil özellikle cinsellik,sevisme vs gibi konularda kendin artik cok mutlu oldugun icin geride kalanlara bence biraz acimasiz davraniyorsun gibi geldi,oysaki en iyi senin anlaman lazimdi.Buklelikediyi de biliorsun,ona ilk mesajimi yazdigimda hic unutmam canim siz doktora gidin bi cabalayin ,belki senin evliligin benimki gibi olmaz belki sizde cözülür demisti.Hani ben hep diorum ya Allah bunu kimseye yasatmasin diye,oysaki sen zaten yasamissin,bence yapacak baska yorum da kalmiyor bana.Ama cidden tüm samimiyetimle soruyorum,tullipin atamadigi yeterli adimlar neler,kedicikte anlarim cünkü o da bunu farkinda ama o da beynindeki korkuya yenilmis,kendi de farkinda cabalamadiginin.Peki ben daha napayim,bu adama tecavüz mü edeyim,kayinvalideme,anneme ne var ne yok anlatip,buyur bakalim simdi nolacak mi diyeyim ????
kedicik inşallah başarabilirsin..
yanı kaçmazsın bende zorlandım tabi 1 ay 2 ay gibi süre olmadı
ama beni psikolojikman çökertmişti bu durum..
kayganlaştırıcıyla denersen illaki sorun olmaz..
affedersin bende hiç birleşme olmuyordu yanı giremiyordu çok kasıyordum ama kayganlaştırıcıyla hemen oldu
o ara biraz kastım sktım kendimi sonra ağrı olmadığını farkedince gevşedim öyle durduk biraz alışana kadar..
ama denerken kasarken çok inanılmaz ağrımıştı tek sorun kasılma..
birde belinin altına yastık koy ya kusura bakma çok açık yazıyorum ama bacakları düz uzat bence
ben diğer türlü belini sıkıyordum hareket etmesin diye yani engelleyecek herşeyi ortadan kaldır..
condomsuz yapın bence ilkini hatta ben alışana kadar öyle yaptım..
Yok canim gayet bilgiliyim bu konuda, zaten aklimin ucundan gecmiyordu o sekilde denemek, hem hijyen hem dini acidan uygun degil.kedicik insaAllah o adimi atmayi basarirsin..
yasadigin durum ne kadar zor ben bilemem tabi ki..
bu yüzden ne diyeyim tam olarak bilemiyorum..
sadece belki bilgin yoktur diye bilgilendirmek acisindan söylüyorum adetliyken kari kocanin birlikte olmasi kefaret gerektiren bir durum kisacasi günah..
dedigim gibi sadece bilgi amacli söyledim : )
basarilar : ))
Doktora gittim 1 defa, ama oda kayganlastirici ve kas gevsetici haplardan verdi. Yurtdisinda yasiyorum ve burda cok tanindik bilindik bir olay degil onun icin pek ciddiye alinmadim herhalde.Nasıl yaaa konu açılalı 2 yıl olmuşş
gerçekten 2 yıldır hiç bir şey yapmadan doktora gitmeden öylece evde bekliyor musunuz ve eşinizde
Çok garip geldi 2 yıldır eşinizle aynı evde bilemiyorum bana çok tuhaf geldi :44: hala olmamış olabilir belli ki sorun var ama sizin doktora bile gitmeden hala beklemeniz ne bileyim konu inandırıcılığını kaybediyor gibi ,
neden doktora gitmiyorsunuz yazdıysanız da ben görmedim , 2 yıldır hiç uğraşmıyorsunuz demek ki , inşallah başarırsınız ne diyim :26:
Keske bencillik ve simarikliktan ibaret olsaydi bu durum, o zaman coktan cozulmustu. Ama bende gercekten hala korku ve kasilma var, ve bunu yenmem lazim.Benimde... Ilk yazdiginda bugün yapicam diye dedim kesin yarin bi bahane yazar neden olmadi diye, gerci sasirtti beni,yarin degil bugunden olmiycani yazdi...zaten adet olmasa bile baska sebepleride bulmus, sakinlestiricisi falan yok diye...sizin bu ilaclarin hicbirine ihtiyaciniz yok...su bencilliginizden ve simarikliginizdan, aman canim aciycak, vazgecin, gerisi corap sökügü gibi gelir... Ne tatli caniniz varmis...
ben de kedicikten bi haber var diye bakayım dedim ama adet olmuş..
adetliyken bunu yapma sakın,hem sağlık açısından sakıncalı hem de dini açıdan.zaten biliyorsundur..
ama tam karar vermişken adet olmadan çok enteresan,tam olacak günü bulmuşsun derler ya öyle..
neyse 1 hafta sonra denersin günler torbaya girmedi 2 yl bekledin bi kaç günün lafı olmaz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?