Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

Yok ya adetliyken olmaz, adam kan man gorunce iyice igrenmesin benden simdi.. Zaten oldugum yerde kayganlastirici ve sakinlestirici haplarimda yok, onlar evimde. Adetim bitsin, tertemiz oluyum sonra artik insallah bir adim atariz. Ilk kerede prezervatif kullanilirmi? tavsiye ediyormusunuz? dahami acisiz olur

kedicik inşallah başarabilirsin..

yanı kaçmazsın bende zorlandım tabi 1 ay 2 ay gibi süre olmadı

ama beni psikolojikman çökertmişti bu durum..

kayganlaştırıcıyla denersen illaki sorun olmaz..

affedersin bende hiç birleşme olmuyordu yanı giremiyordu çok kasıyordum ama kayganlaştırıcıyla hemen oldu

o ara biraz kastım sktım kendimi sonra ağrı olmadığını farkedince gevşedim öyle durduk biraz alışana kadar..

ama denerken kasarken çok inanılmaz ağrımıştı tek sorun kasılma..

birde belinin altına yastık koy ya kusura bakma çok açık yazıyorum ama bacakları düz uzat bence

ben diğer türlü belini sıkıyordum hareket etmesin diye yani engelleyecek herşeyi ortadan kaldır..

condomsuz yapın bence ilkini hatta ben alışana kadar öyle yaptım..

sen erteledıkce taşın altına elini sokmadıkça onda ister istemez değişmler meydana gelir canım benim o yüzden çok erteleme derim. istersen bir destek de alabilirsin.

kedicik insaAllah o adimi atmayi basarirsin..

yasadigin durum ne kadar zor ben bilemem tabi ki..

bu yüzden ne diyeyim tam olarak bilemiyorum..

sadece belki bilgin yoktur diye bilgilendirmek acisindan söylüyorum adetliyken kari kocanin birlikte olmasi kefaret gerektiren bir durum kisacasi günah..

dedigim gibi sadece bilgi amacli söyledim : )

basarilar : ))

Nasıl yaaa konu açılalı 2 yıl olmuşş

gerçekten 2 yıldır hiç bir şey yapmadan doktora gitmeden öylece evde bekliyor musunuz ve eşinizde

Çok garip geldi 2 yıldır eşinizle aynı evde bilemiyorum bana çok tuhaf geldi :44: hala olmamış olabilir belli ki sorun var ama sizin doktora bile gitmeden hala beklemeniz ne bileyim konu inandırıcılığını kaybediyor gibi ,
neden doktora gitmiyorsunuz yazdıysanız da ben görmedim , 2 yıldır hiç uğraşmıyorsunuz demek ki , inşallah başarırsınız ne diyim :26:

adet olduğuna inanasım gelmedi nedense :44:

Benimde... Ilk yazdiginda bugün yapicam diye dedim kesin yarin bi bahane yazar neden olmadi diye, gerci sasirtti beni,yarin degil bugunden olmiycani yazdi...zaten adet olmasa bile baska sebepleride bulmus, sakinlestiricisi falan yok diye...sizin bu ilaclarin hicbirine ihtiyaciniz yok...su bencilliginizden ve simarikliginizdan, aman canim aciycak, vazgecin, gerisi corap sökügü gibi gelir... Ne tatli caniniz varmis...

Kedicik bu isi bosanma asamasina gelip esini kaybettigini gormeden yapmaz bence. O zaman da cok gec olur diye dusunuyorum, cunki is o raddeye geldiginde eteklerdeki butun taslar dokulur ve ortada ne sevgi, ne de saygi kalir.

ben de kedicikten bi haber var diye bakayım dedim ama adet olmuş..

adetliyken bunu yapma sakın,hem sağlık açısından sakıncalı hem de dini açıdan.zaten biliyorsundur..

ama tam karar vermişken adet olmadan çok enteresan,tam olacak günü bulmuşsun derler ya öyle..

neyse 1 hafta sonra denersin günler torbaya girmedi 2 yl bekledin bi kaç günün lafı olmaz bile

millet bu konularda seferber ediyor kendini, kızlara yardımcı olucaz diye. niyeyse kızlarda tık yok. buraya yazdırmak hoşlarına mı gidiyor diye düşünmeye başladım artık. sayfalarca okudum okudum üyeler konu sahiplerinden daha hevesli. ben bişey anlamadım bu işten.

tullip öyle kedicikk oyle bi kız daha vardı nickini unuttum o da öyle.

ben kocası yerinde olsam beni tatmin etmedi diye değil ama böyle kılını kıpırdatmadığı için gerçekten boşardım bu kızı. e
vliliğinde ne kadar önemli olduğunun farkında değil henüz. pek umrunda gibi de gözükmüyor. yapıcam bu iş biticek deseydi ilk akşamdan bile yapardı. 2 yıl yani 730 gün eşle kardeş kardeş. yok çekilir dert değil.

Tullipin durumu hepsinden icler acisi

Boşver beaaaa bunca zaman sıkmışın dişini yapma bence bundan sonra..

ne uğraşcan..

çaba göstermiyosa çeksin yani ne diyelim, kimseye açmıyo kocasına ağlamaktan başka bişey yapmıyo boşanmıyo da. herkes memnun.

Cok pardon ama,nerdeyse yasadiklarini hakediyor artik diyeceksininiz .Bu nasil bir yorumdur anlayamadim dogrusu.Siz benim aile yapimi,ya da anneme anlatinca verecegi tepkiyi ve de esimin duyarsa nasil davranacgini nerden biliyorsunuz ki,hayir biliyorsaniz söyliyin de ben de rahatliyim.Öyle oturdugunuz yerden tabiri caizse kocasina aglamaktan baska bisey yapmior bosanmior demekle olmuyor Sayin diazemetkisi!Benim ne Kadar cabaladigimi bence siz haric diger bütün üyeler gayet iyi biliyor,bilmiyorsaniz konuma da dönebilirsiniz.Demek herkes memnun halinden öyle mi,evli misiniz,bekar misiniz bilmiyorum.Ama Allah benim yasadiklarimi ne size ne de baskasina asla yasatmasin !!!

cutemom,bunlari baska bir üye yazsaydi belki bu Kadar sasirmayacaktim,ama sen de benim yasadikalrimi yasamis ve 2.evliligini yapmis birisin.Yeterli adimlardan kastin nedir dogrusu ben anlamdim,anlatirsan bilmek isterim.Bazi arkadslrin dedigi gibi sadece bu yorumunla ilgli degil özellikle cinsellik,sevisme vs gibi konularda kendin artik cok mutlu oldugun icin geride kalanlara bence biraz acimasiz davraniyorsun gibi geldi,oysaki en iyi senin anlaman lazimdi.Buklelikediyi de biliorsun,ona ilk mesajimi yazdigimda hic unutmam canim siz doktora gidin bi cabalayin ,belki senin evliligin benimki gibi olmaz belki sizde cözülür demisti.Hani ben hep diorum ya Allah bunu kimseye yasatmasin diye,oysaki sen zaten yasamissin,bence yapacak baska yorum da kalmiyor bana.Ama cidden tüm samimiyetimle soruyorum,tullipin atamadigi yeterli adimlar neler,kedicikte anlarim cünkü o da bunu farkinda ama o da beynindeki korkuya yenilmis,kendi de farkinda cabalamadiginin.Peki ben daha napayim,bu adama tecavüz mü edeyim,kayinvalideme,anneme ne var ne yok anlatip,buyur bakalim simdi nolacak mi diyeyim ????

canım yanlış anlıyosun beni, amacım seni kırmak değil ama ben yeterince çabalamadığını düşünüyorum. biz seni düşünüyoruz senin için konuşuyoruz yoksa çabalasan ne çabalamasan ne benim için bi çıkarım var mı yok, bi üzüntüm var mı yok. 10 ay çok uzun bi süre giden senin hayatından gidiyo.

ben kocanın haberı olsun demıyorumkı bu yasadıgın durumdan ,
bırıncısı su elbette yasadım ben kocamla doktora gıtmedım ama durumu paylastıgımız bırı gıttı yanında doktora yanı bundan emındım test sonuclarınıda hep kendım gordum bu sekılde rahat bıraktıgını dusunuyorum belkı bır nevı uzerıne dusmedın bılemıyorum yada bunaltmak ıstemedın eşini cünkü ben doktora gittiğine inanmıyorum ki sonradan zaten gitmesi gereken yere gitmediğinide itiraf etmiş sanırım

benım yaptıgım en buyuk hata eger ben bunu bırıne ailemden büyük birine söyleyip(başta abimin eşine söylemiş 1 ay sonrada oldu demiştim ama en başta) bana yol gösterirlerdi diye düşünüyorum çünkü sende farkındasın belli bir zaman gecince sanki olagan birşeymiş gibi hissediyor insan

mesela esin sana agır depresyon gecırıyorum dıyor sende buna ınanıyorsun ama her gece ona sırtını donup aglıyorsun bu yorumu sana baska bırı yazmıstı ve cok yerındeydı

ben senın yerınde olsaydım suandakı aklımla evet buyuk bırıne danısır bunu kocamdan saklar , sanırım maddı olanaklarda cok yerınde degıl maddı yardım alıp kendım bızzat cınsel bozukluk doktorlarına gıderdım ( ben 3 ay boyunca gıttım ancak dedıgım gıbı bır aıle buyugum bılmedıgı ıcın ben ısın ıcınden cıkamadım - sen suanda kocan gaymı isteksizmi iktidarsızmı senimi istemiyor bilmiyorsun ama doktorlar biliyor) tamam konu actın cabalıyorsun ısteklısın ama gordugun gıbı yapman gerekenler bunlar degıl
al kocanı gıt bakalım aıle terapistinede ben dünyada herseyın basarılacagına inanıyorum eger ugrasırsak ama bunun tek basına senlede olmayacagının farkındayım ama kocana bunu yaptırabılırsın
ben cok uzerıne dusemedım cunku bız baska bır sorundan oturu acılen kendımızı tup bebek tedavısınde bulmuş 3. denemede ben eskı kocamla cınsel bırlıktelık yasayamadan ıcocuk dogurdum :26:
Bana kızman için söyledim yazdıgımı buarada

Bende cok kasiyorum kendimi, ve bir denememizde bacaklarimla onu itmistim onunda cani yanmisti, dedigine kulak asacagim canim, bacaklarim duz olcak birde bu sekilde deneyelim :)

Yok canim gayet bilgiliyim bu konuda, zaten aklimin ucundan gecmiyordu o sekilde denemek, hem hijyen hem dini acidan uygun degil.

Doktora gittim 1 defa, ama oda kayganlastirici ve kas gevsetici haplardan verdi. Yurtdisinda yasiyorum ve burda cok tanindik bilindik bir olay degil onun icin pek ciddiye alinmadim herhalde.

Keske bencillik ve simarikliktan ibaret olsaydi bu durum, o zaman coktan cozulmustu. Ama bende gercekten hala korku ve kasilma var, ve bunu yenmem lazim.

Yok canim asla yapmam adetliyken,adam birde o sekilde benden sogur sonra ben isterim ilerde o yanasmaz, neme lazim. Hem hijyen hem dini acidan uygun degil zaten.

Kizlar ben gercekten bu buyuk sorunumu yenmeyi cok istiyorum cunku kendimi eksik hissediyorum hem kadin olarak hem esime karsi kendimi ezik hissediyorum. Adam her yanasmasinda hayal kirikligi yasiyor, ve artik bahane bulma 2 yil oldu diyor, en guzel aylarimiz yillarimiz birliktelik yasamadan gecti diyor, nisanliyken istekliydin diyor, adam hakli. Gariplik bende ama insallah kurtulacagim, sadece ilk denemede en agrisiz en kolay pozisyonlari arastiriyorum sizinde tecrubelerinize dayanarak insallah olacak

Yaaa allah askina hicmi elinizi kesmediniz,yada yemek yaparken elinizi yakmadiniz??? Öyle bisey iste bi anlik bisey belkide acimiycak bile sizde... Zaten acida degilki offff... Icin sarhos olun öyle yapin artik,yoksa olmiycak vallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…