Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

canım dr. a git diyenlere tersleniyorsunda sonuçta böyle birşeyler oluyor ki bunun dr.larıda var. eğer dr. a gitmezsen daha çokkk kavga edersiniz. adam senle olmuyor diye tabiki de kavga etmez. sen ona ne kadar şey meraklısıymışsın benimle onun içinmi evlendin diyeceğini bildiği için başka konulardan kavga ediyorsunuz.
dr.un sana tavsiyelerde bulunacak şöyle yapın böyle yapın diye.sonuçta bu sadece senin başına gelen bişey değil. dr. a gidip ben eşimle beraber olamıyorum. korkuyorum vs. neyse anlatacaksın. adam alışmıştır bu tür şeylere gidipte aaa kadına bak kocasıyla beraber olamıyor mu diyecek.

Bende evlendiğim zaman beraber olamamıştım. 15 gün sonra olmuştum. Benim eşimde bana zorlama kendini diyordu ama gün geçtikçe adamın sabrı da kalmıyor doğal olarak. Arkadaşıma demiştim, oda ne kadar geciktirirsen o kadar zorlanırsın demişti. Bencede daha fazla uzatma baktın olmuyor biran önce dr. git.

O korku bilinçaltınıza işlemişken bu sorunu tek başına aşabilmeniz mümkün görünmüyor.
Cinsellik çiftler arasında çok önemli bir olaydır, ertelemeden en kısa sürede bir uzmandan yardım almalısınız.
Korkmanızı gerektirecek hiçbir şey yok aslında, birbirini seven iki insanın birbirine dokunması, birbirini hissetmesi müthiş bir duygu.
Hep olumlu yönden düşünmeye çalışın, kendinizi kötü hissettirecek şekilde yaklaşmayın cinsellik kavramına..

Son düzenleme:
Durumumun anormal olmadığnı düşünüyorum çünkü evlilik öncesi çevre kaynaklı bir sürü kötü seneryoların oluyo ve kendini buna inandırıyosun ve haliylede sorun çıkıyo ..En yakın arkadaşım 3 ay birlikte olamadı eşi ile aynı sizin sorunlardan yakınıyordu ..Doktora gitti krem vermiş önerilerde bulunmuş ve gerçekleşmiş.Çok mutlu şimdi gülerek bahsediyobana o günlerden.. üzülme doktora git gerisi gelir zaten..(kadın doğum doktoruna gitmişti bu arada)

Son düzenleme:
en acil tarafından doktora girtr ve bu işi çözmeye bak.eşin senden uzaklaşmaya başlamış bile ama hep böyle gitmez ilerde sende bulamadığını dışarda aramaya kalkarsa evliliğin mahvolur.bir an önce tedbirlerini al.

ah be güzelim bende deminden beri nişanlının çocuk isteği konusunda yorum yapıyorum diğer konunda

Hiç üzülme tatlım tatlım bende çok çektm biz 8 sene flört yaşadık evlendik şuan 15 aylık evliyim ilk 12 gün olmadı sonra eşim anlayışlıydı çok şükür ama sinirlendiği zamanlarda oluyordu çünkü erkekte zayıflık hissi uyandırıyoruz bu kez eşimizde sertleşme sorunu olabiliyor bunu biliyomusn bilmiyorum erkekte sorunlar çıkabiliyor bu nedenle eşin sana sen eşine destek olmalısın valla acıyo acıyo derdim en sonunda oldu ama 4 ay filan acıdı tam olarak 6 ay sonra düzeldi sen düşün tatlım şuan hamileyim bile :) ben önceleri kadın doğumda staj yapmıştım ve o çengele bacakları gerdirip yatırıyorlardı ya kadınları bide vajinayı görmek için kelepçe gibi bişi takarlardı önceleri ah ben bitmiştip ölüp ölüp dirilmiştim benim cinsellikte korku nedenim sanıyorum ki bundan ya germekle alaklı bir durum aslında acımıyormuş tatlım ya yaklaştırmıyordum bile eşimi oraya derken yavaş yavaş yaparken düzeldi harika bişeyden ikimizden mahrum kalıyormuşuz. oraya odaklanma ilk gece olacak diye bişi yok zamanla düzeliyo sadece kendini eksik hissteme onunla açıkça konuş 10 kadından 8 i yaşıyor bunu de birbirimize destek olacağız de üstüne diğerlerini yapın o kısma gelince hiç kasma eğer serbest bırakırsan bide belinin altına normal kalınlıkta yumuşak elyaf yastık koyarsan bacaklarınıda beline dolarsan yavaş yavaş gerisi geliyo ama sıkma kendini iyicede hazır olmasılazım oranın yani kuru olmaması lazım bu kadar açık yazdım diye kimse kusura bakmasın açılmadan yazılmıyo malesef özür diliyorum okuyacak olan herkesten dua et bide Allah yardım ediyor alkol filan alma o daha kötü yapıyor sırf sıktığımız için acıyor bak bi serbest bırak azıcık acıyo çok mutlu olacaksın büyük bir yük kalkacak üstünden Allah yar ve yardımcınınz olsun bu durumda olan herkesin...sormak istediğin bişi olursa sor...

Slm
Bende senin gibi ayni sorunu yasadim bende cok korkuyordum korkumun yuzunden istek filan kalmamisti tam tamina iki ay, esimden kactim hergun kavga kuslukle geciodu,evlendikten iki hafta sonra bir pisikiyatriyle gorustuk bana ilac falan verdi tavsiyelerde bulundu her NYSE oyle boyle iki ay doldu ( tabi arada bir deneme yapiduk)en sonun da yine bir denemede birden oluverdi nasl sevindim ve olduktan sonra korku ne hic kalmadi bumuymus diyosun

şimdi vajinismus topiciğini uzunca bi süredir takip etmiş biri olarak yazayım dedim duyarsız kalamadım
bence ilk olarak olayı kabullenerek başlaman lazım
ilk evlendiğimde hayır ben asla vajinismus falan degilim dedim durdum kendi kendime
uzunca bi süre hiç bişi yapmadan kendiliginden düzelmesini bekledim emin ol hersey oldugundan daha kötüye giderek devam ediyor
sonra çaresizce kabulleniyorsun durumu ve bi şekilde halletme yollarına gidiyorsun herkes dr a git demiş evet dr a gitmek gerekiyor ama çoğu kadında oldugu gibi jinekologa gitme korkusu olabiliyor bu da neyle karşılaşacagımızı bilmedigimiz için oluyor dr unu iyi secersen ve ilk muayenen oldugunu söylersen cok hassas davranıyorlar bu birincisi ikincisi eger hiç bir sekilde dr a gitmek istemiyorum diyorsan kendin tespit etmelisin kasılma tipik belirtisidir bu rahatsızlıgın senin tariflerin sonucunda bu cıkıyor arkadaslar defalarca topicigin linkini vermişler tıkladınmı bilmiyorum tüm sayfaları okuyamadım tıklayınca hayatını tamamen değiştireceğine emin ol orda seninle aynı sorunu yaşayan ve sorunu halleden bir sürü insan var hatta halledip bebeklerini koklayanlar var eger topiğe ayıracak vaktin yoksa ordan kendine yakın gelen birini secip özelden yardımcı olmasını isteyebilirsin bi sürü kişi gönüllü olur bende dahil e artık insallah bu şeçeneklerden biri sana uygundur bir an önce atlatmanı diliyorum huzurlu günler arkadaşım ...

Arkadaslar 3 ay oldu nerdeyse, hala denemedik ve olmadi.. Kardes kardese yatiyoruz yasiyoruz resmen :)

CANIM
biz evlenelide 5.aya girdik.bizde beraber olamadık.
aynı sebeplerden.
yine bu sitede konuyla ilgili sayfa var.oraya bi göz at bence.ben ordaki egzersizlere başladım bile..umarım en kısa zamanda olacak..sende başka sonra problem olmaya başlıyor.

üzülme canım araştırmalara göre her on kadından 1 i yapamıyor, bende 6 aylık evliyken yapabildim. nedeni kendimizi çok korumamaız ve duygusal insanlar olmamız. cinsellik evlilkte olmazsa olmaz bir şey. oluncada daha da mutlu eden bir şey . ve bu yapamamak erteleme hastalığıdır. çok araştırdım çözümü psikolağa gitmek, sarhoş olmak, hap yutmak hiç bir şey değil çözümü sadece egzersiz.bunuda bu sitede vajinusmus deneyimlerimizi paylaşalım başlığından yararlanarak buldum bence orayı baştan sona kadar oku oraya hergün yaz ve egzersiz yaz soruların varsa ben de yardımcı olmak isterim, çünkü bu illeti ve mutsuzluğu çok iyi biliyorum

canım korkan kadınların olması çok yaygın. ama eşleri bu kadar erken pes etmez genelde. buna hemen bir çözüm bulmalısınız. yazık ama size. bak yaşayan arkadaşlar var. muhakkak onlarla dertleş. çok aşan var. sen de aş.

Başına gelmeyen bilemez gercekten cok zor bi durum ve bende bu durumu yasıyorum terapiye gidiyorum egzersizler yapıyorum biraz biraz olmaya baslıyo ama öyle bi an geliyoki tas kesiliyo insan off offf bi kurtulsak bu durumdan hayırlısıyla:26:

Ve hala beraber olmadik nerdeyse bir yil oldu

terapiyede gitmedik, denemedikte iyice sogudum o iste nolcak?

ömrünüzün sonuna kadadr böyle gitmeyecek herhalde değilmi neden bunun ihityacını duyup bir çözüm aramıyosunuz ki. insan o iş olmadımı gergin ve sinirli oluyor ve karşısındakinden soğuyor. sizin ilişkiniz yıpranmadımı :26:

1 YIL geçmiş hiç bir adım atmamışsınız.Peki eşiniz ne diyor? Aranızdaki aşk bile insanı birbirine çeker duygusal anlamdada bir şeyler yaşamıyoruzsunuz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…