Tarihe iyi bakarsaniz evleneli iki ay olduyu ocakta yazmistim :) eski bir mesaj, o zaman iki ay olmustu simdi 1 yil.
Tarihe iyi bakarsaniz evleneli iki ay olduyu ocakta yazmistim :) eski bir mesaj, o zaman iki ay olmustu simdi 1 yil.
arkadaslar cok tskler msjlariniz icin bana destek oluyor, en azindan beni anliyorsunuz.
Ama bu sorunu asmak icin cozum yollarina basvurmadik, esim yanastimi, hastayim canim diyorum oda insan hepmi hasta olur diyor beni kandiriyorsun hep diyor kusup yatiyor arkasini donuk. Aklina seytan baska seyler sokmaz insallah, 1 sene oldu napicam, doktorada gidesim yok yurtdisinda yasiyorum burda bu isi pek anlamazlar napicagimi sasirdim, bide yataga bilerek oyle suslu cekici girmiyorum, kedi pyjamam sacim tepede giriyorumki esime cekici gelmiyiyim diye ama o halde bile bana yanasmak istiyor dusunun artik. ama artik bu korkumu yenmem lazim, cok korkuttular zamaninda beni yok etraf kan golu olcak, yok icine dozer girmis gibi olcak, yuruyemiyeceksin, normal hayatini surduremiyeceksin bunlarla zamaninda kafami doldurdular.
söyledikleriniz bana hiçte doğru gelmedi başlangıçta doğruluk payı olsa bile şuanda sorunun devam ediyo gibi söylemleriniz inandrıcı değil kanaatimce.
insan 1yıldır birlikte yattığı kocasıyla ilişkiye girmiyo olması garip yani kusura bakmayın ama bukadar duyguszluk isteksizlik çok saçam kimse de olmazzz...
bi çaba da göstermek adına dr.a da gitmek istemiyorsunuz kocanıza yazık keşke evlenmeseymişsiniz ozaman...
2 sene sevgili 1 sene nisanlilik donemi 1 senedir evliyim. toplam 4 yildir beraberim yani, yok nisanliyken cinsellik olmasada yakinlasma oluyordu simdi oda olmuyor ben istemiyorum.
senelerce ilişkiye giremeyenler var yok değil
ama eninde sonunda çaresine bakıp doktora gitmişlerdir
arkadaş halinden memnun kardeş kardeş yatmak hoşuna gitmiş belliki
ama kocasının sabrı bir gün taşacak farkında değil
Arkadaslar,
Burda tum ictenligimle sizlere icimi doktum icimdeki skntiyi paylastim, inanmak istemiyorsaniz inanmassiniz burdada bisey yazmassiniz,
Sizi kandirmakla ne gecicek elime? Bunun ciddi bir hastalik oldugunu bende biliyorum, inanmayanlar yorumda yazmasin lutfen.
senelerce ilişkiye giremeyenler var yok değil
ama eninde sonunda çaresine bakıp doktora gitmişlerdir
arkadaş halinden memnun kardeş kardeş yatmak hoşuna gitmiş belliki
ama kocasının sabrı bir gün taşacak farkında değil
Selam kizlar,
Ben evleneli 2 ayi gecti ama hala beraber olamadik. Ilk zamanlar korkuyordum vs denemedik, balayindada denemedik, cunku cok korkuyordum oda korktugum icin onuda urkuttum oda uzerime gelmemek icin hic ustelemedi..
Simdi 2 ayi gecti, unuttuk herhalde birlikte olmayi, ne o konuyu aciyor, ne ben.. Adami iyice biktirdim herhalde. Ne zaman yanassa, simdi istemiyorum diyor. Oda artik ilk adimi atmak istemiyor.
Bunu kimse bilmiyornapicagimi sasirdim.. Benim icin olmasada olur zaten o hissi duyguyu o tadi tatmadigim icin icimde o seye karsi istek yok.. Ama peki ya onda. Nolcak boyle boyle.
Hergece kardes kardes uyuyoruz nerdeyse..
Ne zaman ilk adimi atmaya kalksam korkmama ragmen, o gece kesin kavga ediyoruz bardagi doldurmayan sebeplerden dolayi sonrada kus yatiyoruz. Aramizdaki iletisim bozuklugumu bizi birlikte olmamaya itiyor aceba?
Benim gibi evlendikten aylar sonra birlikte olan varmi peki?? Napmaliyim ben..
Balayimiz cok guzel gecti, guzel gezdik eglendik, odamiz balayi odasiydi, jaccuzili vs vs. Ama bastan anlasmistik ben hazir olana kadar ona bana yanasmamasini istedim, ve opusmeden ileri gitmedik.
kusura bakmayin almanyada yasiyorum turkcem o kadar iyi degil. Derdimi kisaca anlatmaya calistim..
Doktora gidip ne olacak peki, sorunun bende oldugu belli..
Sorun sende olsaydı eşiniz şimdiye kadar çoktan birini bulmuştu.
Seni çoktan aldatırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?