sorun esimde degil sorun bende adama kalsa her an olucak ama ben kendimi geri cekiyorum her defasinda,
istemiyorum kesinlikle, oda alisti herhalde buna sarilip yatmak su anda yetiyor ona ama sabir tasida catlar bir gun, bilmiyorum cok korkuyorum kimse bilmiyor cevremde napcam?
Ve hala beraber olmadik nerdeyse bir yil oldu
terapiyede gitmedik, denemedikte iyice sogudum o iste nolcak?
arkadaslar cok tskler msjlariniz icin bana destek oluyor, en azindan beni anliyorsunuz.
Ama bu sorunu asmak icin cozum yollarina basvurmadik, esim yanastimi, hastayim canim diyorum oda insan hepmi hasta olur diyor beni kandiriyorsun hep diyor kusup yatiyor arkasini donuk. Aklina seytan baska seyler sokmaz insallah, 1 sene oldu napicam, doktorada gidesim yok yurtdisinda yasiyorum burda bu isi pek anlamazlar napicagimi sasirdim, bide yataga bilerek oyle suslu cekici girmiyorum, kedi pyjamam sacim tepede giriyorumki esime cekici gelmiyiyim diye ama o halde bile bana yanasmak istiyor dusunun artik. ama artik bu korkumu yenmem lazim, cok korkuttular zamaninda beni yok etraf kan golu olcak, yok icine dozer girmis gibi olcak, yuruyemiyeceksin, normal hayatini surduremiyeceksin bunlarla zamaninda kafami doldurdular.
Evet bende uzattim sonrada korktugumu soyledim oyle oyle uzadi zaten, simdide o konu artik acilmiyor, oda uzuluyor halime. Doktora git diyor, ne diyecegim doktora.. Ne diyecek doktor sanki, kendini kasma, rahat ol bilindik tavsiyelerde bulunacak onun icin gidesim yok..
Onceden bu kadar korkmuyordum evlendikten sonra basladi bu korku..
Onuda uzmek istemiyorum cunku cok anlayisli cok iyi yaklasiyor bana bu konuda, zorlamiyor..
Sadece kiziyor korktugum icin kafanin icine kurmussun aciyacak, bilmemne olcak diye kendine zarar veriyorsun diyor. Hakli adam.
iyi de evleneli 2 ay oldu demişsiniz şimdi 1 yıllık evliyim diyorsunuz bir tutarsızlık var bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?