Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

canım bu konunun ustune gıtmezsen bu boyle kalır söyleyeyım. bır yakınım evlenelı 5 sene oldu. herkes bebek soruyor halıyle. ama gecenlerde annesinden duydum daha bırlıkte olamamışlar düşün. şok oldum . ben boyle bı durumda erkekte sorun olduğunu duşunurum. onca zaman duramaz bı erkek durmamalı yanı. senınde 1 yıl olmuş eşinde sorun olduğunu düşünüyorum ve tedavıye gıtmezse bu boyle gıder yazık olur evlılığınıze

sorun esimde degil sorun bende adama kalsa her an olucak ama ben kendimi geri cekiyorum her defasinda,

istemiyorum kesinlikle, oda alisti herhalde buna sarilip yatmak su anda yetiyor ona ama sabir tasida catlar bir gun, bilmiyorum cok korkuyorum kimse bilmiyor cevremde napcam?

canım bendede aynı sorun vardı hemde ıkı yıl boşuna gectı ama suan hamileyım ve ınankı korkulacak hıç bırsey yok kendını rahat hısset bu cok normal bı olay acı olsa allah uygun görurmuydu yada onca ınsan bunu zevkle yaparmıydı hıç

kesın psikolojık bır sorunlardan kaynaklanıyor bunlar

ben eşimle tanıstım sevgılı olduk 10 ay kadar ılk el ele tutusmalar sonra yanaktan öpüşmelr sırnaşmalar fırsat kollamalar sarılmak ıçın öpüşmek için insanıniçi durmuyorkı istıyor arzuluyor sonra bı evlensek dıye bekledık aynı yataga gırebılmek ıcın

anlamdıgım bır insanı sevınce arkads bebek anne farketmez alıp sarılasın gelır ıçıne sokasın gelır dillendiriizde bun senı içime alasım gelır dıye aşıksan hele bu deyım gercekleşir onu alıp içine sokasın gelıyor yanı sarılamk istersın ha birleşme olmuyorsa bıle neden hayatı zından edıyorsunz kı öpüşün sevişin o kendılıgınden gerceklesecektır iş gibi görmeyın bence . başlayın öpüşmeye sonra dokunmaya sonra sonra gelecektır. ınsan olarak doyumsuzuz hep ilerisini isterız . haytaı tatsızlaaştımryın yıpratmayın gezın dolasın sınemaya gıdın evde film izleyın ... sonrası gelır iş gibi görmeyınn

Doktora gitme konusunu ciddiye alın, bu tek başınıza çözebileceğiniz bir şey değil.

Bununla ilgili forumları okumak ve tavsiye almak tabi ki güzel bir şey ama her birey farklı yapıya sahiptir ve size uygun olanı doktorunuz seçebilir.

Eşiniz duruma sabır gösteriyor ama nereye kadar gösterecek, erkekler bu konuda hassas malum. Sizi seviyor, size sabır gösteriyor ama sizden de bir gayret görmesi lazım. Bir müddet sonra duygusal olarak incinmesine sebep olabilirsiniz. Kendisini istemediğinizi düşünebilir, sonuçta onlar kadın gibi hissedemez, bilemez senin yaşadığın sıkıntıyı. Ama birlikte doktora giderseniz, hem iletişiminiz artar hem de eşinizin duyguları sarsılmaz diye düşünüyorum.

Nasıl ki bronşit evde tedavi olmuyorsa, cinsel problemler de olmuyor, önce bunu kabullenin. Umarım en kısa zamanda çözersiniz.

eşin sesini çıkarmıyor diye sende rahatsın galiba...
kocan bir zaman sonra patlar sana söyleyim...
biran önce doktora git çaresine bak
birde bu işi görevmiş gibi yapma sen kendini hazırla
önce beyin olarak kendini hazırlarsan vücut kendi kendine gevşer zaten
ama sanmıyorum 1 sene geçmiş doktora gitmek dışında bu iş çözülmez
evliliğin dahi tehlikeye girer
erkek bir yere kadar sabreder unutma

canım jinokoloji bölümüne gir orada vajinismusu yenme yolları diye bir bölüm var oradaki kızlar sana yardımcı olur. onlar vajinismus seni anlarlar ve inşallah sana çok faydaları olur.hemen o foruma bak.sela1 çok yardımcı oluyor.başka kızlarda var aklıma şimdi o geldi.

Konu açıldığından beri hala aynı sorunu yaşıyorsunuz yazdığınıza göre.
Bunun için şuana kadar ne yaptınız bu sorunu çözmek için ?
Bir uzman desteğine başvurdunuz mu ?

eğer tedavi için "gerçek" bir adım atmıyorsan, sorun bende eşimde değil diyorsan, eşin sorun çıkarmadan sarılıp yatmayı kabulleniyorsa bence sorun ikinizde de var.

bir eş, bakın bir erkek demiyorum, bir eş cinsellik yaşanmayan bir evliliği problemsiz grüyorsa onda sorun vardır. eşimi çok seviyorum, cinselliğe çok düşkün de değilim şu an ama değil 1 sene 2 ay eşimden kaynaklı bir sebeple birlikte olamıyorsak, eşim tedaviye gidene kadar problem yaratırım. tedavi olup da olmuyorsa başka... başka yollarla rahatlamaya çalışırız ikimiz de. kısacası eşimin elinden gelenin en iyisiyle çaba göstermesini beklerim. göstermiyorsa da sarılmayı bırak aynı yatakta bile yatmam onunla kusura bakmasın. masturbasyon da yaparım ona inat!

arkadaslar cok tskler msjlariniz icin bana destek oluyor, en azindan beni anliyorsunuz.

Ama bu sorunu asmak icin cozum yollarina basvurmadik, esim yanastimi, hastayim canim diyorum oda insan hepmi hasta olur diyor beni kandiriyorsun hep diyor kusup yatiyor arkasini donuk. Aklina seytan baska seyler sokmaz insallah, 1 sene oldu napicam, doktorada gidesim yok yurtdisinda yasiyorum burda bu isi pek anlamazlar napicagimi sasirdim, bide yataga bilerek oyle suslu cekici girmiyorum, kedi pyjamam sacim tepede giriyorumki esime cekici gelmiyiyim diye ama o halde bile bana yanasmak istiyor dusunun artik. ama artik bu korkumu yenmem lazim, cok korkuttular zamaninda beni yok etraf kan golu olcak, yok icine dozer girmis gibi olcak, yuruyemiyeceksin, normal hayatini surduremiyeceksin bunlarla zamaninda kafami doldurdular.

yok artık cidden boylemi soylediler dozer girmis gibimi bunu diyen insan saka yapmıs olmalı yada sizi bilerek korkutmak istemisler psikolojik yonden kendinizi telkin edin en basiti cok acılı birsey olsa cinsellik cinsel hayat diye birsey kalmaz..birseyi merak ettim ilişkiye giremiyorsunuz tamam peki esinizle cinsel anlamda bir yakınlasma hicmi yasamadınız 1 senede

Bana gerçekçi gelmedi nedense. 2 ay oldu evleneli demişsiniz sonra 1 yıl oldu nerdeyse demişsiniz sevgili olduğunuz zamanları da mı katıyorsunuz işin içine anlamadım. Ve korkma sebepleriniz gülünç içine dozer gircek filan nedir bu...

Son düzenleme:

Doktora gidince nolucak ne demek?Köyde yaşamıyorsun heralde?
Senin gibi bir sürü insan var ve hepsi mutlu olmak için kendileri olayı çözemediğinde doktora gidiyor belkide senin göremediğin bilinçaltında başka bir sorun var.Herkes cinselliği yaşıyor acımaktan ziyade bundan haz alıyor seninkinin bizden farkı yok canım bence kocanı başka yerlerden toplamaya çalıştığın gün şuan oturup beklediğine yanarsın ve üstüne unutamadığın acılar biriktirirsin.O adam 2 aydır kuzu kuzu hiçbirşey yapmıyor mu sanıyorsun o istemesede vücudu istiyor, bu gerçeğin farkındasındır umarım.

2 sene sevgili 1 sene nisanlilik donemi 1 senedir evliyim. toplam 4 yildir beraberim yani, yok nisanliyken cinsellik olmasada yakinlasma oluyordu simdi oda olmuyor ben istemiyorum.

Tarihe iyi bakarsaniz evleneli iki ay olduyu ocakta yazmistim :) eski bir mesaj, o zaman iki ay olmustu simdi 1 yil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…