korkunu anlıyorum. normal ama gereksiz. bende aylar sonra birlikte oldum. canım ne çyle çok canın yanacak, nede dünya değişecek. abartılacak hiçbir yanı yok. hayatın evliliğin normal bir getirisi o kadar. ben herşeyi denemiştim açıkcası. içki kullanmama ma rağmen sırf bunun için içki bile içtim.Peki size soruyorum abartilcak biseymi bu kadar, yani bu korku olmasi normalmi?
Bi psikoloğa gidin bence..benim de çok yakın bi arkadaşım evlendikten sonra birlikte olamadıklarını söylüyordu bu süre 8 aya çıkmıştı ve daha sonra doktora gitmişler..sorun çözülmüşşş...ertelemeyin daha fazla...
adam iyi dayanmış :))
Evet bende uzattim sonrada korktugumu soyledim oyle oyle uzadi zaten, simdide o konu artik acilmiyor, oda uzuluyor halime. Doktora git diyor, ne diyecegim doktora.. Ne diyecek doktor sanki, kendini kasma, rahat ol bilindik tavsiyelerde bulunacak onun icin gidesim yok..
Onceden bu kadar korkmuyordum evlendikten sonra basladi bu korku..
Onuda uzmek istemiyorum cunku cok anlayisli cok iyi yaklasiyor bana bu konuda, zorlamiyor..
Sadece kiziyor korktugum icin kafanin icine kurmussun aciyacak, bilmemne olcak diye kendine zarar veriyorsun diyor. Hakli adam.
Peki size soruyorum abartilcak biseymi bu kadar, yani bu korku olmasi normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?