ah canım ya haklı adamcağız birbirinizi seviyorsanız biraz çaba göster önceki sayfaların hepsini okuyamadım ama bi yerde şey yazmışsın biri sana etraf heryer kan olcak yürüyemeyeceksin falan gibi saçma salak bişey söylemiş BÖYLE Bİ SAÇMALIK YOK birbirimizi doğramıyoruz sonuç da ne kanı ne acısı ben de ilk gece korktum o gün tam birleşme olmadı çok da yorgundum 2. gece gözlerimi kapadım ve kendimi kasmadım baktım ki korkulacak kasacak bişey yokmuş 1 sene olmuş kendi kendi telkin et biraz birazda erotik içerikli filmler izle belki bira daha iyi hissedersinred edilmekten biktigi icin bisey dusunmuyor, yani bu konu acilinca kavga ediyoruz onun icin fazla konusmamaya artik gayret ediyoruz ama onunda gururu kirildi hissediyorum bunu.
Gecen dedi: bizim niye normal ciftler gibi evlilik hayatimiz yok, sorun ne , niye boylesin, cocugumuzdami olmiyacak dedi. bisey diyemedim tabi.
red edilmekten biktigi icin bisey dusunmuyor, yani bu konu acilinca kavga ediyoruz onun icin fazla konusmamaya artik gayret ediyoruz ama onunda gururu kirildi hissediyorum bunu.
Gecen dedi: bizim niye normal ciftler gibi evlilik hayatimiz yok, sorun ne , niye boylesin, cocugumuzdami olmiyacak dedi. bisey diyemedim tabi.
red edilmekten biktigi icin bisey dusunmuyor, yani bu konu acilinca kavga ediyoruz onun icin fazla konusmamaya artik gayret ediyoruz ama onunda gururu kirildi hissediyorum bunu.
tamam uzmandan destek alma, önsevişme de yapma, öpüşme bile,
bence bir kuma bul, o eşinle geceleri ilgilensin sen de gündüzleri, çocuk da yapsın bir tane. vardır belki böyle kabul edecek bir kadın. mutlu mesut yaşarsınız. o zaman. senin de cinsellik düşünmene, eşinin de yarım bir erkek gibi yaşamasına gerek kalmaz.
umarım çözümümü beğenmişsindir.
Konu 2010 da Açılmış 2012 nin Sonundayız Kedicikk Bence Abartı yada yalan senaryolar çeviriyor gibi geldi 2013 e giricez Bence Konu Kitlenmeli
Ben niye 16. sf göremiyorum.
17 açılıyorrr
1nci soru: evet buluyorum tabiki yoksa o kadar yil nasil beraber olurdum.
2nci soru: cekici derken? evet seviyorum ama onu gorunce boyle bazilari der ya dokundugunda titriyorum icim bir hos oluyor, oyle birsey yok. Seviyorum ama oyle elektrik akimina ugramiyorum bana dokununca.
3ncu soru: tek balayinda oldu sonra onlarida biraktik, ben istemedim, korktugumu belli ettim oda canimi acitmamak icin birdaha yanasmadi.
Evet cok uzuluyorum ama korkumuda yenemiyorum, millet benden bebek haberi beklerken ben hala ilk gecemi yasayamadim ne kadar vahim.
Doktorada gitmeye cekiniyorum. Bilmiyorum napcam.
kesin istiyodur düzelmesini:)valla üzüldümTamam onu yakışıklı buluyorsun demek ki bir sorun yok
ama gercekten merak ediyorum neden denemiyorsun doktoru o zaman. cekinebilirsin bu cok normal ama evliliğin icin birseyler yapman gerektiğinin farkındasındır umarım
bence eşin de seninle birlikte gelir sen istedikten sonra, eminim ki o senden cok düzelsin istiyordur
bu arada yaş kac
Ocak 2012 de açılmış konu. Sanırım kişinin kayıt tarihiylekarıştırdınız.
Ikiside hem korkuyorum hem isteksizlikk, alistik boyle olmaya, daha once o duyguyu yasamadigim icin ihtiyac duymuyorum acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?