Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

ah canım ya haklı adamcağız birbirinizi seviyorsanız biraz çaba göster önceki sayfaların hepsini okuyamadım ama bi yerde şey yazmışsın biri sana etraf heryer kan olcak yürüyemeyeceksin falan gibi saçma salak bişey söylemiş BÖYLE Bİ SAÇMALIK YOK birbirimizi doğramıyoruz sonuç da ne kanı ne acısı ben de ilk gece korktum o gün tam birleşme olmadı çok da yorgundum 2. gece gözlerimi kapadım ve kendimi kasmadım baktım ki korkulacak kasacak bişey yokmuş 1 sene olmuş kendi kendi telkin et biraz birazda erotik içerikli filmler izle belki bira daha iyi hissedersin

bence bu olay cinsel ilişkiden korkma boyutunuda asmıs isteksizlik var tensel bir uyumsuzluk soz konusu sanırım neticede cinsel ilişkiyi bilmedigim icin ihtiyac duymuyorum demissiniz ama sevismeyi bir erkegin dokunusu biliyorsunuz buna da istek duymuyorsunuz :26: bence kesinlikle bir psikologa gorunun basite indirgencek bir sorun degil bu boyle boyle nereye kdr gider esiniz yarın oburgun ayrılma kararı aldıgında hersey icin gec kalınmıs olabilir

Eşiniz bunu söylyorsa varın gerisini siz düşünün artık..

Sizdeki korku değil tamamen isteksizlik işinize mi geliyor yoksa cinsellik yaşamamak ..

Hani ön sevişmesi filan ardından ilişki sonra banyosu filan..

Angarya belkide size göre bunlar..

Doktora gitmeye çekiniyorum diyen bir insan hala var mı ? Evlisiniz, üstelik tam bir yıldır.
Hastalıksa hastalık, korkuysa korku hepsinin çözümü var çok şükür bu konuda.
Biraz çaba harcamak gerekiyor, sorunların üstüne gitmek gerekiyor.
İşinize gelene cvp. veriyorsunuz, diğer msj.ları es geçiyorsunuz.

Eğer gerçekten bu konuda muzdarip olsaydınız çözüm arardınız, sunulan çözümleri istişare ederdiniz kendi içinizde.

Konunuzdaki yorumlara baktımda kısa kısa yazmışsınız, neredeyse sorulara hiç cvp. vermemişsiniz.
Sadece gündeme getirmişsiniz konunuzu o kadar.

Ayrıcada sapık düşüncesindeki o erkekler için yazdığınız cevabın karşılığı Lambrusco arkadaşımızın yorumundaki gibi değildi.
Bu arkadaşımızın anlattığı çok başka, sizin orada anlatmak istediğiniz çok başkaydı.

ayrıca cinsel birleşme bi yana sanırım sevişmiyosunuz da en azından sevişin hem o hazza alışırsın hem de tam birleşme olmasa da eşini başka yollarla tatmin edersin(inan buna ihtiyacaı vardır)

İşte bakın, eşinizde demek ki çok üzülüyor bu konu için. Öyle sizin dediğiniz gibi kabullenmemiş.
Öyle bir tablo çizdiniz ki sanki iki tarafta mutlu mesut, bu konuyu dert etmiyor, sarılıp yatıyor.

Demek istediğim buydu, eksik birşeyler anlatıyorsunuz.
Eşiniz ve mutluluğunuz için bu konuya çözüm bulmanız gerekiyor.
Aylardır herkes bir uzmandan destek alın diye yazıp durmuş.
Psikolojik terapiyle çabucak çözülebilecek bir durum belkide.
Uzattıkça hem yara alacak evliliğiniz hem siz adapte olamayacaksınız artık.

Yarın sizin miladınız olsun.

Son düzenleme:
Bu Konu 2010 da Açılmış Arkadaşlar Tarihe bakarsanız sevinirim

Yaşınızı bilmiyorum çok genç olduğunuzu tahmin ediyorum..

Bu kadar yorum üzerine bu gece biraz cesaret gösterip ilk adımı siz atın yarına yeni bir kedicikk olarak güne başlayın derim...

Birazcık güvenin kendinze size bir abla tavsiyesi sadece

tamam uzmandan destek alma, önsevişme de yapma, öpüşme bile,

bence bir kuma bul, o eşinle geceleri ilgilensin sen de gündüzleri, çocuk da yapsın bir tane. vardır belki böyle kabul edecek bir kadın. mutlu mesut yaşarsınız. o zaman. senin de cinsellik düşünmene, eşinin de yarım bir erkek gibi yaşamasına gerek kalmaz.

umarım çözümümü beğenmişsindir.

bende evlenmeden önce nişanlımla bu konular hakkında konuşurdum ve hep korktuğumu söylerdim ona.o bana korkmana gerek yok deyip beni hep rahatlatırdı.sonra evlendik ilk gece kendimi çok kastım olmadı çok ağrı çektim kastığım için.ve bir kaç gün böyle devam etti.şua an 5 yıllık evliyim hala kasıyorum kendimio arkadaşa da tavsiyem şu sakın ama sakın böyle yapma.eşini seviyormusun?onun başkasıyla beraber olmasını kabullenirmisin arkadaşım hemde seninle evliyken?sen böyle yaptıkça onun gözü dışarıda olacaktır bunu unutma.allah kadına 9 nefis vermiş 9 a sahip çıkmış,erkeğe 1 nefis verdi ona bile sahip çıkamadı.kendini rahat bırak kocana bırak kendini sonra bu gecen 2 ay ına çok üzüleceksin :)

Doğru Söylüyorsun

Son düzenleme:
Konu 2010 da Açılmış 2012 nin Sonundayız Kedicikk Bence Abartı yada yalan senaryolar çeviriyor gibi geldi 2013 e giricez Bence Konu Kitlenmeli

Ocak 2012 de açılmış konu. Sanırım kişinin kayıt tarihiylekarıştırdınız.

Cinsel ilişki yaşamayı istemek için bu durumu bilmeye gerek yok ki.
Bu içten gelen bir şeydir. İnsan sevdiğini arzular genelde ve harekete geçer bir şekilde.
Sizin durum boyut değiştirmiş artık. Fena.

2010da acildiysa bu konu bu kiz 2 seneden fazla evli ve halada olmamissa ya bu kiz gercekten yalan yada uzgunum ama canimm kocann kesin baska birinin coktan oldu.hicbi erkek idare etmez 2 yili birak 2 ay etmez

Tamam onu yakışıklı buluyorsun demek ki bir sorun yok
ama gercekten merak ediyorum neden denemiyorsun doktoru o zaman. cekinebilirsin bu cok normal ama evliliğin icin birseyler yapman gerektiğinin farkındasındır umarım

bence eşin de seninle birlikte gelir sen istedikten sonra, eminim ki o senden cok düzelsin istiyordur

bu arada yaş kac

kesin istiyodur düzelmesini:)valla üzüldüm

Ikiside hem korkuyorum hem isteksizlikk, alistik boyle olmaya, daha once o duyguyu yasamadigim icin ihtiyac duymuyorum acikcasi.

koskoca 1 yıl nasıl istemezsin ihityac duymazsın. cumartesi günü evleniyorum kısmetse bende o duyguyu hiç yaşamadım ama o gün gelsin diye dört gözle bekliyoruz ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…