koskoca 1 yıl nasıl istemezsin ihityac duymazsın. cumartesi günü evleniyorum kısmetse bende o duyguyu hiç yaşamadım ama o gün gelsin diye dört gözle bekliyoruz ikimizde
oooo dugun var demekki hayirli olsunn canimmm..omur boyu mutluluklarr.korkunun ecele faydasi yok .en sonunda olacak birsey kendinizi SIKMAYIN rahat olun ve o anki heyecani yasayin inanin korku yok olur o anda..ALLAH yardimciniz olsunnnnn
koskoca 1 yıl nasıl istemezsin ihityac duymazsın. cumartesi günü evleniyorum kısmetse bende o duyguyu hiç yaşamadım ama o gün gelsin diye dört gözle bekliyoruz ikimizde
:) korku varsa iki sevişince geçiyor zaten:)amin inşallah sağolkorku yok zaten çok şükür
:) korku varsa iki sevişince geçiyor zaten:)
bazen o da oluyor valla:) utanmazlaştım yine eşimde bugün ağır tempo içinde ama kandırırım onuAyyy kizlarr cok fenasinizz.dogru vallla hemen geciyo oluncada esiniz hep yorgunum diyi siz istiyo oluyosunuz
geçiyor ama yalan mı kızlar arkadaşımızda okur bunları işallah biraz rahat bırakır kendini zor durumları umarım çözeralemsiniz kızlar ya..
bazen o da oluyor valla:) utanmazlaştım yine eşimde bugün ağır tempo içinde ama kandırırım onu
:)kandırmaya devam konu sahibi arkadaşımız da artık girişimlerde bulunsun sonuç kötü bile olsa evliliği kurtarmak için denemeye değerBenim esimde hep yogun calisiyo bende kandiriyorum hep.sabah ise uyanamiyo bu sefer basliyo soylenmeye hahahaaa
Benim esimde hep yogun calisiyo bende kandiriyorum hep.sabah ise uyanamiyo bu sefer basliyo soylenmeye hahahaaa
:)kandırmaya devam konu sahibi arkadaşımız da artık girişimlerde bulunsun sonuç kötü bile olsa evliliği kurtarmak için denemeye değer
haklısın da lafı gelmişken söylemeden edemedik:)hanımlar dikkatli olun valla cezalandırılabilirsiniz. Ben aldım biliyorum
Kotu bisey demedikki:))
doğrudur diye düşünüyorum ama arkadaşımız çaba sarfetmiyor sanırım alıştık gibi cümleler kuruyor ama ileride sonuçları kötü olabilir aldatılmak vs....Ewet canimmm ayneenn ne evlilikler bitiyo bu yuzdennn halletmelii tabi dogruysa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?