- 20 Mart 2008
- 141.934
- 213.861
- 1.423
- 60
Esim agir bir isde calisiyor eve geldiginde yemegini zor yiyor yorgunluktan yani aklinda tek cinsellik yok bazi sapik erkekler gibi.
Esim agir bir isde calisiyor eve geldiginde yemegini zor yiyor yorgunluktan yani aklinda tek cinsellik yok bazi sapik erkekler gibi.
Konu açıldığından beri hala aynı sorunu yaşıyorsunuz yazdığınıza göre.
Bunun için şuana kadar ne yaptınız bu sorunu çözmek için ?
Bir uzman desteğine başvurdunuz mu ?
evet akillarinda TEK cinsellik varsa sapiklik bana gore,
Ne zaman ilk adimi atmaya kalksam korkmama ragmen, o gece kesin kavga ediyoruz bardagi doldurmayan sebeplerden dolayi sonrada kus yatiyoruz. Aramizdaki iletisim bozuklugumu bizi birlikte olmamaya itiyor aceba?
ama 1 senedir beraber olmayan bir erkegin aklında sadece cinsellik olmalı bence normali bu olmaması normal degil aslında
bak işte o zaman sapık damgasını vurur eşine adam belli edemiyordur belkide bu düşüncelerini bildiği için...
hergun bir erkegin esini arzulaması istemesi sapıklık olmazki sapıklık denilen sey etrafdaki kadına kıza sulanır falanda tamam..esi bircok seyi kendi icinde yasıyor belli ama bunca zamandır sesini cıkarmıyorsa o adam cidden ya cok seviyor ve onu bekliyor ki baya sabırlıymıs derim yani yada umudu kesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?