- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
Bir sorun varsa normal insanlar gibi çözüm arar çiftler. Siz bu konuda ne yapacağınızı bilmiyorsanız eşinizde mi bilmiyor ?
evet akillarinda TEK cinsellik varsa sapiklik bana gore,
Ve hala beraber olmadik nerdeyse bir yil oldu
terapiyede gitmedik, denemedikte iyice sogudum o iste nolcak?
Ben senin ne demek istediğini anladım Kedicikkk, yani kocanın o sapık ruhlu adamlardan olmadığını söylemek istemişsin, hani eve gelir gelmez karısının üzerine atlayan, istemeyen kadına neredeyse bir eş olarak tecavüz eden, kadın istemeyince döven, işten çıkınca başka kadınlarla birlikte olduktan sonra eve gelen, yani bu cinselliğe bağımlı, her dakika cinsellik düşünen hatta çalışırken bile, başka kadınlarla internet üzerinden sanal cinsel muhabbet yapan erkeklerden bahsediyorsun...
Umarım doğru anlamışımdır
Korkuyormusun ıstekmı yok ben anlamadım ... senın gıbı yuzlerce kısı vr burada bende onlardan bırıydım 8 ay sonra esımle bırlıkte olabıldım
Ikiside hem korkuyorum hem isteksizlikk, alistik boyle olmaya, daha once o duyguyu yasamadigim icin ihtiyac duymuyorum acikcasi.
Selam kizlar,
Ben evleneli 2 ayi gecti ama hala beraber olamadik. Ilk zamanlar korkuyordum vs denemedik, balayindada denemedik, cunku cok korkuyordum oda korktugum icin onuda urkuttum oda uzerime gelmemek icin hic ustelemedi..
Simdi 2 ayi gecti, unuttuk herhalde birlikte olmayi, ne o konuyu aciyor, ne ben.. Adami iyice biktirdim herhalde. Ne zaman yanassa, simdi istemiyorum diyor. Oda artik ilk adimi atmak istemiyor.
Bunu kimse bilmiyornapicagimi sasirdim.. Benim icin olmasada olur zaten o hissi duyguyu o tadi tatmadigim icin icimde o seye karsi istek yok.. Ama peki ya onda. Nolcak boyle boyle.
Hergece kardes kardes uyuyoruz nerdeyse..
Ne zaman ilk adimi atmaya kalksam korkmama ragmen, o gece kesin kavga ediyoruz bardagi doldurmayan sebeplerden dolayi sonrada kus yatiyoruz. Aramizdaki iletisim bozuklugumu bizi birlikte olmamaya itiyor aceba?
Benim gibi evlendikten aylar sonra birlikte olan varmi peki?? Napmaliyim ben..
Kedicikkk psikoloğa gitmeyi denesen, çünkü seninki geçmişten kalan yanlış bilgilerin yer etmesi sonucu oluşmuş. Korkuların yüzünden eşinle birlikte olmuyorsun olamıyorsun. Bu korkuları tek başına yenemezsen, yardımla yenmelisin.
Mesela şey demişsin çok güldüm, saçımı tepeden toplayıp pijama ile giriyorum yatağa ki yanaşmasın.
Peki eşini yakışıklı buluyor musun?
Sence çekici yanları var mı?
Bir de en merak ettiğim tamam onu denemiyorsunuz ama o noktaya gelmeden sevişmiyor musunuz peki?
Bence illa o noktayı belli bir süre yapmak zorunda değilsiniz, çiftler sevişme yoluyla da sevgilerini güçlendirebilirler bence, sonra yavaş yavaş denemeler yaparsınız...
Cinsellik evliliğin önemli bir parçası gerçekten, eşinin de çok cinsellik düşkünü bir adam olmaması, senin rahatlamanı sağlamış, fakat bir çözüm bulman gerekiyor.
Onu da üzmemelisin, eminim bir eş olarak seni çok sevdiği için yeri geliyor sinirleniyor yeri geliyor tamam diyor ama ona haksızlık etmemeliyim diye düşün, milyonlarca kadın bunu başarıyorsa, sen de yapabilirsin.
Dedim ya önce birbirinizi tensel anlamda sevmeyi öğrenin,
Sonra yavaş yavaş denersiniz
Emin ol ikiniz de daha mutlu olacaksınız, üstelik birlikte bunu aşmış olmanın da mutluluğu eklenecek
kedicik evliliğinin selameti için bu konuya çözüm bulman çaba göstermen lazım psikoloğa git eşin ne durumda duyguları ne?ne düşünüyor merak ettim açıkcası
Ikiside hem korkuyorum hem isteksizlikk, alistik boyle olmaya, daha once o duyguyu yasamadigim icin ihtiyac duymuyorum acikcasi.
ne art niyetli insanlar var ya,
ne aldatmasi ? esim hastalik oldugunu biliyor korktugumu biliyor, ve anlayisli davraniyor bunun uzerinde konusmamizi istiyor konusarak hallederiz diyor,
Hemen bir aldatma yok bilmemneye bakiyor atiyorsunuz insanin icine fitne fesat sokmak icin.
Esim agir bir isde calisiyor eve geldiginde yemegini zor yiyor yorgunluktan yani aklinda tek cinsellik yok bazi sapik erkekler gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?