Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

Bir sorun varsa normal insanlar gibi çözüm arar çiftler. Siz bu konuda ne yapacağınızı bilmiyorsanız eşinizde mi bilmiyor ?

ne yapacağınız bilmiyorsanız diye bişey yok 1Sen, yaklaşık 1 yıldır onlarca insan vakit ayırmış, neler yapabileceğini bildikleri kadar anlatmışlar,fikir beyanetmişler ama arkadaş hala sallamamakta kararlı.
Almanyada ki doktorların vajinismustan anlamayacağını düşünüyor,
Birlikte olmak isteyen erkeğe sapık gözüyle bakıyor falan..

Bence çokta parmak yormaya, klavye aşındırmaya gerek yok bu konu için.
Allah eşine sabır versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkuyormusun ıstekmı yok ben anlamadım ... senın gıbı yuzlerce kısı vr burada bende onlardan bırıydım 8 ay sonra esımle bırlıkte olabıldım

evet akillarinda TEK cinsellik varsa sapiklik bana gore,

Ben senin ne demek istediğini anladım Kedicikkk, yani kocanın o sapık ruhlu adamlardan olmadığını söylemek istemişsin, hani eve gelir gelmez karısının üzerine atlayan, istemeyen kadına neredeyse bir eş olarak tecavüz eden, kadın istemeyince döven, işten çıkınca başka kadınlarla birlikte olduktan sonra eve gelen, yani bu cinselliğe bağımlı, her dakika cinsellik düşünen hatta çalışırken bile, başka kadınlarla internet üzerinden sanal cinsel muhabbet yapan erkeklerden bahsediyorsun...

Umarım doğru anlamışımdır

Ve hala beraber olmadik nerdeyse bir yil oldu

terapiyede gitmedik, denemedikte iyice sogudum o iste nolcak?

valla bence siz ayrılın, beraberliğiniz vakit kaybı
şimdi arkadaşlar bana kızacak ama 1 yıldır insanın hiç bi çabası olmazmı
doktora gitme, deneme... sonra nolcak de
mucize mi bekliyosunuz anlamadım ki

Son düzenleme:

Tsk ederim. Cok sukur anlayan bir akil cikti :)

Korkuyormusun ıstekmı yok ben anlamadım ... senın gıbı yuzlerce kısı vr burada bende onlardan bırıydım 8 ay sonra esımle bırlıkte olabıldım

Ikiside hem korkuyorum hem isteksizlikk, alistik boyle olmaya, daha once o duyguyu yasamadigim icin ihtiyac duymuyorum acikcasi.

Canım bi Kadın Doğumcu ya Gözüke bilirsin bende de Aynı Problemler oldu Kadındoğumcuya gittim Kurtuldum Sende bi gitsen fena olmaz aslında....

Kedicikkk psikoloğa gitmeyi denesen, çünkü seninki geçmişten kalan yanlış bilgilerin yer etmesi sonucu oluşmuş. Korkuların yüzünden eşinle birlikte olmuyorsun olamıyorsun. Bu korkuları tek başına yenemezsen, yardımla yenmelisin.
Mesela şey demişsin çok güldüm, saçımı tepeden toplayıp pijama ile giriyorum yatağa ki yanaşmasın.

Peki eşini yakışıklı buluyor musun?
Sence çekici yanları var mı?
Bir de en merak ettiğim tamam onu denemiyorsunuz ama o noktaya gelmeden sevişmiyor musunuz peki?

Bence illa o noktayı belli bir süre yapmak zorunda değilsiniz, çiftler sevişme yoluyla da sevgilerini güçlendirebilirler bence, sonra yavaş yavaş denemeler yaparsınız...

Cinsellik evliliğin önemli bir parçası gerçekten, eşinin de çok cinsellik düşkünü bir adam olmaması, senin rahatlamanı sağlamış, fakat bir çözüm bulman gerekiyor.

Onu da üzmemelisin, eminim bir eş olarak seni çok sevdiği için yeri geliyor sinirleniyor yeri geliyor tamam diyor ama ona haksızlık etmemeliyim diye düşün, milyonlarca kadın bunu başarıyorsa, sen de yapabilirsin.

Dedim ya önce birbirinizi tensel anlamda sevmeyi öğrenin,
Sonra yavaş yavaş denersiniz
Emin ol ikiniz de daha mutlu olacaksınız, üstelik birlikte bunu aşmış olmanın da mutluluğu eklenecek

kedicik evliliğinin selameti için bu konuya çözüm bulman çaba göstermen lazım psikoloğa git eşin ne durumda duyguları ne?ne düşünüyor merak ettim açıkcası

1nci soru: evet buluyorum tabiki yoksa o kadar yil nasil beraber olurdum.
2nci soru: cekici derken? evet seviyorum ama onu gorunce boyle bazilari der ya dokundugunda titriyorum icim bir hos oluyor, oyle birsey yok. Seviyorum ama oyle elektrik akimina ugramiyorum bana dokununca.
3ncu soru: tek balayinda oldu sonra onlarida biraktik, ben istemedim, korktugumu belli ettim oda canimi acitmamak icin birdaha yanasmadi.

Evet cok uzuluyorum ama korkumuda yenemiyorum, millet benden bebek haberi beklerken ben hala ilk gecemi yasayamadim ne kadar vahim.
Doktorada gitmeye cekiniyorum. Bilmiyorum napcam.

kedicik evliliğinin selameti için bu konuya çözüm bulman çaba göstermen lazım psikoloğa git eşin ne durumda duyguları ne?ne düşünüyor merak ettim açıkcası

red edilmekten biktigi icin bisey dusunmuyor, yani bu konu acilinca kavga ediyoruz onun icin fazla konusmamaya artik gayret ediyoruz ama onunda gururu kirildi hissediyorum bunu.
Gecen dedi: bizim niye normal ciftler gibi evlilik hayatimiz yok, sorun ne , niye boylesin, cocugumuzdami olmiyacak dedi. bisey diyemedim tabi.

Kedicikk Doktor dan neden Çekiniyorsun ki Sonuçta kendin için bişiler yapıyorsun Eşini Düşün seni sevmese inan zorlardı seni incitirdi tecavüz e uğrardın Dua et anlayışlı eşin var seni incitmiyor... Bence Doktora git rahatlayacaksın Böyle Sürerse mutsuz olursun ve türlü olaylarla karşılaşırsın çünkü her insanın bir sabır sınırı var anlaya bildinmi. Bencil davranma

Ikiside hem korkuyorum hem isteksizlikk, alistik boyle olmaya, daha once o duyguyu yasamadigim icin ihtiyac duymuyorum acikcasi.

Bu kelimeyi daha öncede yazmışsınız şimdide..

Kimse bu duyguları bilerek doğmuyor annesinin karnından.Bizde deli gibi istek duyarak evlenmedik.Evlenince evliliği yaşamaya başladıkca öğrendik bu konuyu.

İnsanın karnı açsa yemek yer,kıyafeti kirliyse değiştirir değil mi?Bunlar hayatın içinde olması gerekenlerdir.Cinsellikte evlilikte yaşanması gereken birşeydir bana göre.

Ve bir sorun olduğunu görmenize rağmen gözlerinizi kapatmanız çok anlamsız.

Varsa bir derdiniz,çözümünü aramalısınız.

Tamam senın dedıgın gıbı olsun ok.
pekı bu adam cınsel ıhtıyaclarını nasıl gıderıyor soylermısın?
1 seneden bahsedıyoruz

Esim agir bir isde calisiyor eve geldiginde yemegini zor yiyor yorgunluktan yani aklinda tek cinsellik yok bazi sapik erkekler gibi.

Bir erkek nekadar agır şartlarda çalışırsa calıssın eger kı eşini arzuluyorsa veya cınsel arzuları tavan yapmışsa,
yorgunluktan gebersede hayır demez. uyku uyuyamaz adam yaaa. cok toz pembe dunyanız var....

Gülüyorum artık Kedicikk Yaşın kaç senin Güzelimya Hangi alemde yaşıyorsun sen Ya Bu Yazdıkların Yalan Yada sen Yalansın Neyin Kafasını yaşıyorsun?... Doğruysa bunlar Eşininde Sabırı var Sabırı Taştıktan Sonra olacaklara üzülme derim ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…