Evleneli 3 ay oldu her gün ailem için ağlıyorum

selvia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
114
11
33
30
Severek evlendim alışırım sandım ailem olmadan yuva kurabilirim sandım ama olmuyor. Her gün ağlıyorum bi de hamileyim 11 haftalık psikolojim hiç iyi değil. Kocam 1 hafta gunduz 1 hafta gece çalışıyor. Gecedeyken 1 hafta annemlerde kalıyorum evimi hiç aramiyorum ve cok mutluyum orada sadece kocamı özlüyorum. Pazar günü oluyo kocam gelip beni alıyor annemlerden eve geliyoruz ve başlıyorum ağlamaya annemleri özledim diye çok sorunlarım var ne olacak böyle yardım edin lütfen bunları yazarken bile ağlıyorum o hale geldim. Kardeşim geldi bugün demin gitti. Gitti diye nasıl ağladım.

kıyamam ya sen ailene düşkün birisin ve daha önce hiç ayrılmadın sanırım. ama yavaş yavaş alıştırmaya çalış kendini durumu kabullenmeye çalış

Bence evinizi sevmediğinizden kaynaklanıyor henüz benimseyememişsiniz..Bence biraz daha sabredin evladınızı kucağınıza aldığınızda aile olduğunuzu ve artık oraya ait olduğunuzu anlayacaksınızdır.

Ben evleneli 1.5 seneyi geçti ben bile ara ara ağlarım annemi özledim diye.. Ailem farklı bir şehirde.. Ama annemin yanına gidince evimi de eşimi de özlerim.. Bence bu kadar yıpratma kendini..Hem hamilesinde bu da psikolojini etkiliyordur.. Alışmaya çalışş kendini harap etme :)

Artık evlisin ve gece evinde tek kalmayı öğrenmen gerek yoksa asla evine alışamazsın.

Evet 1 gün bile ayrı kalmadim çok zoruma gidiyor ayrı kalmak.

Evliliğin olayı bu değil mi zaten kendi aileni kurmak ? Biraz kendini dene bir süre ailene gitme bu duruma alışmaya çalış..

Evliliğin ik zamanlarında normal böyle hissetmen ama biraz abartılı, hani uzak olsan görüşmesen neyse, yuva kurduğunu, kendi evinin, kendi hayatının olduğunu sık sık hatırlat kendine, zamanla alışırsın zaten.

siz evliliğe hazır olarak evlendiğinize inanıyor musunuz?

Duramıyorum tek evde kendi kendimi maf ediyorum tekken evde

Şükret ayni sehirdesiniz ya uzakta olsalardı ah ah yapma be kardeşim çocukluk evliliğin bebeginin tadini çıkar

bence biraz zaman verin kendinize.Bende ilk başlarda hep evime gitmek istiyordum ailemin yanında olmak istiyordum.Ama şimdi alıştım çok şükür evime.Siz sanırım evlendiğinizedn beri evinizden çok ailenizin yanında vakit geçirmişsiniz.O yüzden evinizi benimsememiş olablirsiniz.

Hazır hissetmisim sadece degilmisim ama

Duramıyorum tek evde kendi kendimi maf ediyorum tekken evde
Kalman gerek canım buna alışman lazım,ileride birgün bu durum eşininde hoşuna gitmeyebilir yada işler değişir 1 hafta bu seferde benim annemde kalacaksın diyebilir,demez deme sakın çünkü insanlar zamanlar değişiyor.

Alısayım diyorum yarım saat sonra yine Ağlıyorum

Biraz daha evinize az gitmelisiniz yoksa alışmak iyice zor olur, bu kadar duygusal olmanizi da hamile olusunuzun hormonal etkilerine bagladim ben. Sabredin, evde oyalanacak seyler bulun en iyisi

Biraz abartı gibi geldi bana artık hamilelikten mi bilemedim sık sık görüyorsun aileni eşinde iç güvey olamaz heralde belkide olur bilemedim

Ahh kuzum oda bişey mi 2 yıllık evliyim 6 aylik bebegim var ben hergün olmasada annemler giderken annemler den gelirken agliyorum

Yok dolu abileri var o yüzden gondermiyor annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…