Severek evlendim alışırım sandım ailem olmadan yuva kurabilirim ssandım ama olmuyor. Her gün ağlıyorum bi de hamileyim 11 haftalık psikolojim hiç iyi değil. Kocam 1 hafta gunduz 1 hafta gece çalışıyor. Gecedeyken 1 hafta annemlerde kalıyorum evimi hiç aramiyorum ve cok mutluyum orada sadece kocamı özlüyorum. PPazar günü oluyo kocam gelip beni alıyor annemlerden eve geliyoruz ve başlıyorum ağlamaya annemleri özledim diye çok sorunlarım var ne olacak böyle yardım esin lütfen bunları yazarken bile ağlıyorum o hale geldim. Kardeşim geldi bugün demin gitti. Gitti diye nasıl ağladım.
Artık evlisin ve gece evinde tek kalmayı öğrenmen gerek yoksa asla evine alışamazsın.Severek evlendim alışırım sandım ailem olmadan yuva kurabilirim sandım ama olmuyor. Her gün ağlıyorum bi de hamileyim 11 haftalık psikolojim hiç iyi değil. Kocam 1 hafta gunduz 1 hafta gece çalışıyor. Gecedeyken 1 hafta annemlerde kalıyorum evimi hiç aramiyorum ve cok mutluyum orada sadece kocamı özlüyorum. Pazar günü oluyo kocam gelip beni alıyor annemlerden eve geliyoruz ve başlıyorum ağlamaya annemleri özledim diye çok sorunlarım var ne olacak böyle yardım edin lütfen bunları yazarken bile ağlıyorum o hale geldim. Kardeşim geldi bugün demin gitti. Gitti diye nasıl ağladım.
Severek evlendim alışırım sandım ailem olmadan yuva kurabilirim sandım ama olmuyor. Her gün ağlıyorum bi de hamileyim 11 haftalık psikolojim hiç iyi değil. Kocam 1 hafta gunduz 1 hafta gece çalışıyor. Gecedeyken 1 hafta annemlerde kalıyorum evimi hiç aramiyorum ve cok mutluyum orada sadece kocamı özlüyorum. Pazar günü oluyo kocam gelip beni alıyor annemlerden eve geliyoruz ve başlıyorum ağlamaya annemleri özledim diye çok sorunlarım var ne olacak böyle yardım edin lütfen bunları yazarken bile ağlıyorum o hale geldim. Kardeşim geldi bugün demin gitti. Gitti diye nasıl ağladım.
Kalman gerek canım buna alışman lazım,ileride birgün bu durum eşininde hoşuna gitmeyebilir yada işler değişir 1 hafta bu seferde benim annemde kalacaksın diyebilir,demez deme sakın çünkü insanlar zamanlar değişiyor.Duramıyorum tek evde kendi kendimi maf ediyorum tekken evde
Ahh kuzum oda bişey mi 2 yıllık evliyim 6 aylik bebegim var ben hergün olmasada annemler giderken annemler den gelirken agliyorumSeverek evlendim alışırım sandım ailem olmadan yuva kurabilirim sandım ama olmuyor. Her gün ağlıyorum bi de hamileyim 11 haftalık psikolojim hiç iyi değil. Kocam 1 hafta gunduz 1 hafta gece çalışıyor. Gecedeyken 1 hafta annemlerde kalıyorum evimi hiç aramiyorum ve cok mutluyum orada sadece kocamı özlüyorum. Pazar günü oluyo kocam gelip beni alıyor annemlerden eve geliyoruz ve başlıyorum ağlamaya annemleri özledim diye çok sorunlarım var ne olacak böyle yardım edin lütfen bunları yazarken bile ağlıyorum o hale geldim. Kardeşim geldi bugün demin gitti. Gitti diye nasıl ağladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?