Evleneli 3 ay oldu her gün ailem için ağlıyorum

İç guveyi olmak istemiyo zaten

Bana biraz çocukça geldi hareketlerin.. nerdeyse iki senedir ailemden uzağım, onlar avrupa da. Zaten 1 hafta boyunca kalıyorsun orda, yine de ağlıyorsun.. anlayamadım ben.. evliliğe alisamassin belli ki bir de hamile kalmışsın. . Bebeğin doğmadan normale dönmeni diliyorum.

Allah rahmet eylesin üzüldüm. 19 yaşındayım çocuk değilim ama alışmak zor bunun cocuklukla ne alakası var ki. He ev kalabalık diye ailesine gondermiyo.

Ahhhh canım bende 3 aylık evliyim evimde çok mutlu huzurluyum bi sıkıntım yok senin gibi bazı geceler 3 de kalkıp ağladığımı bilirim annemle her hafta görüşürüz vedalaşırken zor ayrılırım anneme gittiğim de şuana kadar hiç eşimle yatmadım annemle yatağımızda yatarız o yatakdaki rahatlığı kendi evimde bulamıyorum seni çok iyi anlıyorum sanırım biraz fazla aileciyiz ama eşine yansıtma ben öyle yapıyorum yanlış anlayabilirler bizi

Teklif etmedim ama kocam lafları arasinda sen bunu istersin ama bende erkeğim asla yapmam dedi iç guveysi ne demek olmaz zaten dio bende istemem zaten

Bence kendinizi alistirmalisinz.. korkunun ecele faydasi yok...

çok sorunların dediğin neler?
sana bir kaç sorun yazayım baba tarafından..
Düşün her şey normal bir güne başlıyorsun. Akşam inanılmaz bir baş ağrısı tutuyor. Geçmiyor, acile gidiyorsun yarın gel bir şey yapamayız diyor. Sabah gidiyorsun ve kafanda koca bir tümör olduğunu öğreniyorsun. Ne yaparsın?
düşün sabah uyanıyorsun güne başlıyorsun. Bir telefon annene araba çarptı ve öldü. Ne yaparsın?
Devam etmek istemiyorum milyon örnek var, sağlıklı olduğun için şükret ve hayat rutinlerini dert etme. Madem annenden ayrılamıyorsun evlenmeseydin.

neden ağlıyorsun? zorla mı evlendirdiler? yoo.. öyle bişi de dememişsin. Tamamen hamilelikten diye düşünüyorum. Bir psikolojik destek al istersen.

Canim benim ya bebde yasadim ayni seyleri 6 ay zorlandim geceleri babamin yanina kac kere goturdu esim ama alistim zamanla sen simdi hamileligin bunalimindanda ole olabilirsin bide benden sana tavsiye ailenin evinde kaldikca kendi evine alisamazsin biraz evinde vakit gecir annenler sana gelsin kardesin gelsin ama evinde vakit gecirdikce alisacaksin allah yardimcin olsunnn yuvalarimizdan huzuru eksik etmesinn

Ben batmanda öleyim o zaman üstelik babamı yeni kaybettim
Ben de öyle bir sabah 6 da bir telefonla uyandım. Karşıdaki ses babamın öldüğünü söyledi bana. Rüya sandım.
Ama gerçekti. Her uykuya yatışımda yaşadıklarımın hala rüya olmasını diliyorum. Ama sabah acı gerçek yine yüreğime oturuyor.

Eeee çok normal bence.
19 yaşında kız çocuğunun evlenmesi hele ki gebe kalması ne demek?
Ayol ailen nasıl izin verdi anlayamadım.
Ufacık kızlarını nasıl gönül rızasıyla veriyorlar,bu kızlar da neyin acelesini yaşıyorlar gelinlik giymek için hiç bir zaman anlayamayacağım...

Muyat ne güzel beni anlıyorsun sen bana çocuk deyip ne demeye getiriyorsunuz konuyu anlamiyorum 19 yaş çocuk yaşıda bunu tek ben mi bilmiyorum hamileyim hamileliktende olabilir doğrudur ama ailemi gercekten ozledigim için böyle oldu.

Bende senin gibiyim sukret gidiyosun kaliyosun ben napiyim gurbette ellerin kahrini cekiyoz ah anacigim babacigim bekarligim (((

Tatlım bende uzağa evlendim ama kına gecemde bıle ağlamadım.. güle oynaya evlendim.. neden kastın kı bu kadar ? a bir yerde sorun var demektır. yasın kac ? belkide yasında etkılıdır bununla alakalı... alısırsın dua et bolbol fazla dusunme
sağlıklı oldguklarına dua et telefonla hergun konusursun arada bulusursn ama bu kadar üzme kendnı eğer üzülüyosan bı yerde bısey vardır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…