Kız istedikten sonra ana baba ne yapsın lale?Eeee çok normal bence.
19 yaşında kız çocuğunun evlenmesi hele ki gebe kalması ne demek?
Ayol ailen nasıl izin verdi anlayamadım.
Ufacık kızlarını nasıl gönül rızasıyla veriyorlar,bu kızlar da neyin acelesini yaşıyorlar gelinlik giymek için hiç bir zaman anlayamayacağım...
Kız istedikten sonra ana baba ne yapsın lale?
Anlamıyorum evlenirken, hamile kalırken yetişkin olan insanlar sonra nasıl çocukluğa dönüyor?
başınız sağolsun.Ben de öyle bir sabah 6 da bir telefonla uyandım. Karşıdaki ses babamın öldüğünü söyledi bana. Rüya sandım.
Ama gerçekti. Her uykuya yatışımda yaşadıklarımın hala rüya olmasını diliyorum. Ama sabah acı gerçek yine yüreğime oturuyor.
Ben severek evlendim ailem bayila bayila da vermedi beni sadece herkes yaşıyor bu durumu ben yasayinca çocuk oldum kimse ailemi elestirmesin buna izin veremem kusura bakmayın
Ben severek evlendim ailem bayila bayila da vermedi beni sadece herkes yaşıyor bu durumu ben yasayinca çocuk oldum kimse ailemi elestirmesin buna izin veremem kusura bakmayın
tabi kesinlikle öyle.İpekcim; Kızın istemesi de ailesinin yetiştirme tarzına bağlı değil mi?
Ailede normal karşılanacağı bildiği için evliliğe sıcak bakıyorlar zaten sabi sübyanken...
sağolun..........başınız sağolsun.
bir çoğumuz yaşıyor derken?? erken evlilikten mi bahsediyorsun?Bir çoğumuz yaşıyor sadece ben değilim yani eminim buna da
Çok var 19 yaşında evlenen ama bu karakterle ilgili birşey
Çok var 19 yaşında evlenen ama bu karakterle ilgili birşey
valla tatlım kusura bakma ama sen abartmışın hepimiz ailelerimizden ayrıyız herkes özler ailesini ki sen bi hafta gidip orda kalıyon ben haftada anca 2-3 gün görüyorum gurbette olanlar napsın bence çok abartmışın evli bi kadınsın sen neticede artık sende bi ailesin kocan ve sen allah nasip ederse bebeğin olursada 3nüz.Severek evlendim alışırım sandım ailem olmadan yuva kurabilirim sandım ama olmuyor. Her gün ağlıyorum bi de hamileyim 11 haftalık psikolojim hiç iyi değil. Kocam 1 hafta gunduz 1 hafta gece çalışıyor. Gecedeyken 1 hafta annemlerde kalıyorum evimi hiç aramiyorum ve cok mutluyum orada sadece kocamı özlüyorum. Pazar günü oluyo kocam gelip beni alıyor annemlerden eve geliyoruz ve başlıyorum ağlamaya annemleri özledim diye çok sorunlarım var ne olacak böyle yardım edin lütfen bunları yazarken bile ağlıyorum o hale geldim. Kardeşim geldi bugün demin gitti. Gitti diye nasıl ağladım.
Hayır aile özlemini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?