Evleneli 3 ay oldu her gün ailem için ağlıyorum

Kız istedikten sonra ana baba ne yapsın lale?
Anlamıyorum evlenirken, hamile kalırken yetişkin olan insanlar sonra nasıl çocukluğa dönüyor?

20 yasindayim sizden 1 yaş büyüğüm evli olmaniz şaşırttı bence hamilelikten dolayi bu kadar tepki vermeniz ve yukarida ki yorumlardada denilmis kendi evinizde vakit gecirmeye calisin 1 haftada baba evinde kalmaniz sizi sogutacaktir evinizden Allah yardimciniz olsun

Ben severek evlendim ailem bayila bayila da vermedi beni sadece herkes yaşıyor bu durumu ben yasayinca çocuk oldum kimse ailemi elestirmesin buna izin veremem kusura bakmayın

Kız istedikten sonra ana baba ne yapsın lale?
Anlamıyorum evlenirken, hamile kalırken yetişkin olan insanlar sonra nasıl çocukluğa dönüyor?

İpekcim; Kızın istemesi de ailesinin yetiştirme tarzına bağlı değil mi?
Ailede normal karşılanacağı bildiği için evliliğe sıcak bakıyorlar zaten sabi sübyanken...

başınız sağolsun.

Ben severek evlendim ailem bayila bayila da vermedi beni sadece herkes yaşıyor bu durumu ben yasayinca çocuk oldum kimse ailemi elestirmesin buna izin veremem kusura bakmayın

Aileni neden eleştireyim ki...
Olanı,senin anlattığını söylüyorum işte.
Ailen bayıla bayıla vermese de vermiş işte.
Sana eğitiminin,mesleğinin önemli olduğunu aşılayacakları yerde düğüne razı gelmişler işte.

herkes yaşamıyor ben 26 yaşında evlendim 3 gün sonra batmana geldik sıkıntı yaşamadım çünkü evlilik böyle bişey biliyodum

Okumak istemeyen ben oldum çok konuştular benle ama dinlemedim diyorum ya seviyordum alisirim sandım 2 yıl çıktık sonra da evlendik.

İpekcim; Kızın istemesi de ailesinin yetiştirme tarzına bağlı değil mi?
Ailede normal karşılanacağı bildiği için evliliğe sıcak bakıyorlar zaten sabi sübyanken...
tabi kesinlikle öyle.
ne ekersen onu biçersin.
biz o yaşta evlilik yaşı ağzımıza alamazdık. babamdan utanırdım ki aklımda bile yoktu.

Bir çoğumuz yaşıyor sadece ben değilim yani eminim buna da

Ne yazık ki ailelerimize bağlı değil bağımlı bir toplumuz.. doğal olarak çoğu kişi yaşıyor bu bunalımı.. sizin yaptığınız yanlış 1 hafta ailenizde kalmak.. artık kendi eviniz, aileniz var ona odaklanın.. 1 yıl sonra düzeninizi oturtursunuz..

Çok var 19 yaşında evlenen ama bu karakterle ilgili birşey

Hayır aile özlemini

valla tatlım kusura bakma ama sen abartmışın hepimiz ailelerimizden ayrıyız herkes özler ailesini ki sen bi hafta gidip orda kalıyon ben haftada anca 2-3 gün görüyorum gurbette olanlar napsın bence çok abartmışın evli bi kadınsın sen neticede artık sende bi ailesin kocan ve sen allah nasip ederse bebeğin olursada 3nüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…