- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
Allahım herkes kendinde olmayanı istiyor.İnanın mathap bişey değil ama yalnızlıkta zor biliyorum..Bu kadar beklemişsiniz sık eleyip sık dokuyun size en ufak saygısızlık yapan ama seviyorum diyenlere lütfen inanmayın...İnşallah kalbinize göre biri çıkar karşınıza hayırlısyla...Merhabalar. Ben 34 yaşında ailemle yaşayan biriyim. Belli bir yaştan sonra aile ile yaşamak zor oluyor. Ailem öyle zor insanlar değiller ama ben kendi evim olsun kendi ailem olsun isterdim. Anne olayım isterdim. Aslında hala istiyorum ama bir yandan d içimde umut da kalmadı. Küçük bir yerde yaşıyorum. Burada tanışabileceğim kimse de yok. Evden işe, işten eve. Mutsuzum. Sevgiye çok ihtiyacım var. Dertleşmek istedim. Teşekkürler.
Tamam ama evliliğin cicim güzel yönlerini de doruğuna kadar tadıyorsun. Konu sahibinin de bunu yaşamaya tatmaya hakkı var. Kendinde evlenmeseydin madem20 yasinsa evlenmis biri olarak ; bu kulturdu evliligin butun sorumlulugu kadindaylen evlenemek en guzeli. Ailenizi sevin. Bi evcil hayvan edinin ona bakin. Mesala ben suan iste calisiyorum evde temizlik yemek ve ders calisiyorum. Ve henuz 23 yasinsayim
Internet evlendirme sitelerine neden üye olmuyorsunuz ben öyle evlendimMerhabalar. Ben 34 yaşında ailemle yaşayan biriyim. Belli bir yaştan sonra aile ile yaşamak zor oluyor. Ailem öyle zor insanlar değiller ama ben kendi evim olsun kendi ailem olsun isterdim. Anne olayım isterdim. Aslında hala istiyorum ama bir yandan d içimde umut da kalmadı. Küçük bir yerde yaşıyorum. Burada tanışabileceğim kimse de yok. Evden işe, işten eve. Mutsuzum. Sevgiye çok ihtiyacım var. Dertleşmek istedim. Teşekkürler.
Çevre ile ilgili bu iş bence. Benim çevrem belli. Tabi nasip kısmet.deme öyle ben de36 yaşındayım nasıl umudun yok? Bak Demet Akalın doğurdu 41'de.
Çevre ile ilgili bu iş bence. Benim çevrem belli. Tabi nasip kısmet.
Zorla mı evlendirildiniz acaba?20 yasinsa evlenmis biri olarak ; bu kulturdu evliligin butun sorumlulugu kadindaylen evlenemek en guzeli. Ailenizi sevin. Bi evcil hayvan edinin ona bakin. Mesala ben suan iste calisiyorum evde temizlik yemek ve ders calisiyorum. Ve henuz 23 yasinsayim
Teşekkür ederim. Rabbim sizin de karşınıza çıkarsın tez vakitte inşallah.istanbulda yaşıyorum, dünya kdr çevrem var, sürekli seyahatlerdeyim, toplantılardayım. Ama olmayınca olmuyor, kısmet-yazı-zaman. Bekliyorum. Kötü düşünme ltf.
Yazdiklarinizi kendim yazmis gibi okudum.Ben de 35 yaşındayım. Hiç evlenmedim. Ben o kadar kafama takmıyorum. Çalışıyorum, kendim yaşıyorum. Ailemle aram iyi. Ama ayrı yaşıyorum. Türkiye yi ve yurt dışını geziyorum. Benim en büyük sorunum ilişkilerde eşitliği savunmam ve haksızlığa uğradığımda sessiz kalmamam. Klasik Türk geleneklerine bağlı değilim bu yüzden ilişkilerim yürümüyor.örneğin, erkek herzaman bir adım önde olmalıdır yada evde temizlik kadına aittir gibi düşünceler yok bende.kurallar iki taraf içinde geçerlidir bana göre. Bu yüzden olmuyor yürümüyor.Bir de şunu farketttim, 30 lu yaşlardan sonra çok nadir kendi yaşınıza yakın insan çıkıyor karşınıza, örneğin 40 lı yaşlardaki erkekler 20 li yaşlarda ki kızlara aşık oluyor 25,26 vs. 50 küsur yaşında erkekler 30 lu yaşlardakini kendine münasip görüyor. Elbette sevgi saygı olunca önemi yok yaşın ama, erkeklerde ki bu egoyu sevmiyorum ben. İnşallah demek istediğimi anlamışsınızdır. Yani kendi hayatınızı yaşayın herşeyin hayırlısı olsun. Allah herkesin kalbine göre versin.
Konu sahibi hangi sehirdesiniz siz50 yaşında biri ile evlenmek istemem. Çünkü ben kendi yaşıma göre bile daha hareketli, aktif ve eğlenceli biriyim. Bu yaşta biri ile denklik sağlayabileceğini sanmıyorum. Ama 30 küsür yaşındaki erkekler de evet 20 yaşlarında bir bayan istiyor. Hayat sanırım kadınlara daha acımasız.
Merhabalar. Ben 34 yaşında ailemle yaşayan biriyim. Belli bir yaştan sonra aile ile yaşamak zor oluyor. Ailem öyle zor insanlar değiller ama ben kendi evim olsun kendi ailem olsun isterdim. Anne olayım isterdim. Aslında hala istiyorum ama bir yandan d içimde umut da kalmadı. Küçük bir yerde yaşıyorum. Burada tanışabileceğim kimse de yok. Evden işe, işten eve. Mutsuzum. Sevgiye çok ihtiyacım var. Dertleşmek istedim. Teşekkürler.
takma kafana ..evlensende mutsuz olacaktın..bekarken derdin 1 ise evlendikten sonra 1000 olacaktıMerhabalar. Ben 34 yaşında ailemle yaşayan biriyim. Belli bir yaştan sonra aile ile yaşamak zor oluyor. Ailem öyle zor insanlar değiller ama ben kendi evim olsun kendi ailem olsun isterdim. Anne olayım isterdim. Aslında hala istiyorum ama bir yandan d içimde umut da kalmadı. Küçük bir yerde yaşıyorum. Burada tanışabileceğim kimse de yok. Evden işe, işten eve. Mutsuzum. Sevgiye çok ihtiyacım var. Dertleşmek istedim. Teşekkürler.
Ya öyle düşünmeyin, 30'umda evlendim.benden 3 buçuk yaş küçük eşim. 26'ydi biz evlenirken50 yaşında biri ile evlenmek istemem. Çünkü ben kendi yaşıma göre bile daha hareketli, aktif ve eğlenceli biriyim. Bu yaşta biri ile denklik sağlayabileceğini sanmıyorum. Ama 30 küsür yaşındaki erkekler de evet 20 yaşlarında bir bayan istiyor. Hayat sanırım kadınlara daha acımasız.
Ne alakası var?Bekarlık sultanlık sözüne inanmıyorum. İyi bir evliliğe ve ruh eşine ihtiyacı vardır herkesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?