evlenemedim , neden kısmet gelmez

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi efendim ben de bu dertten muzdaribim, şöyle ki çok istediğim halde olmuyor, nedir sıkıntı bakıyorum kendime, standart bir insanım nihayetinde, malum her ay adet de görüyorum, sıkıntım yok inşallah doğurabilirim, çeyizim tam, iyi yemek yaparım, birazcık aklım da mevcut, nedir eksik bulamadım gitti..
: (( ne yapalım olduğu kadar olmadığı kader...

aynen.. etraftan bulan tanıştıran çok oluyo ama mutlaka bi pürüz çıkıyo.. olumsuz bişey oluyo

evlilik kısmet işi demişsiniz de beklemekle de kısmet gelmez bence :))
benim şu an sevgilim yok. neden? çünkü aramıyorum. aranmadığım için de kimse yok hayatımda.
bizim eve bi gün kuzenim gelmişti. internete girdik. bi chat sitesine girip 2 dk da 5-6 kişiye telefon nurmarasını verdi bu kişinin de uzun süreli ilişkileri oluyo genelde. hem de çok güzel bi kız değil.
evlenmeyi bile düşünüyo sanırım bu aralar. 18 yaşında kendisi :)

böyle tanıdığım ve erken evlenen bi sürü kız var ve ortak özellikleri aranmak aramadan kısmet gelmez bu devirde, 80 lerde yaşamıyoruz ki görücü usuluyle evlenelim :/
evlenmeyi çok istiyosanız istekli olun bence biraz. hata yapmaktan korkmayın. 2. olmazsa 3. olur. 3. olmazsa 4. olur. herkes ilk sevgiliyse evlencek diye bişey yok.

Aranmaktan kastınız chat sitelerine girip olur olmaz tanımadığımız kişilere numara vermek mi.?

Aranmaktan kastınız chat sitelerine girip olur olmaz tanımadığımız kişilere numara vermek mi.?

hayır onu örnek olarak verdim. yani internetten bile bulabiliyolar diyorum. bu kuzenlerim dışarda da aynı şekilde bi çok erkekle rahat rahat konuşuyolar. bunların sonucunu da alıyolar.
evlenemeyen kızların ortak özellikleri ise, erkeklere yaklaşamamak, asosyal olmak ve biriyle tanıştırılmayı beklemek :)

kızlarr hoşunuza giden bir erkeğe bakmaktan çekinmeyin yeter gerisi gelir zatenn.
O dediğiniz belli bir yaştan sonra o kadar zor ki,insan her hareketini denetlemek zorunda kalıyor, aman yanlış anlaşılmasın, aman basit bir kız olduğumu düşünmesinler, aman "zaten evde kalmış koca arıyor" demesinler diye o kişiye olan tüm güzel saf duygularınızı saklamak, her hareketinizi denetlemek zorunda kalıyorsunuz, hele karşınızdaki karakter sahibi, ciddi duruşlu, oturaklı bir erkekse..

kızlar bende 30 yaşında evlendim 2,5 yıllık evliyim. eşimle internetten tanıştık. evlilik merkezi.com . mutluyum allaha şükür. allah bütün genç kızları iyilerle karşılaştırsın siteyi tavsiye ederim ama

sen ne diyosun bende aynı dertten müzdaribim. 25 yaşındayım 2 yıl önce ayrıldm erkek arkadaşımdan ama aklım hala onda. kimseyi ama kimseyi sevemiyorum. zaten çok zor seven biriyim buda tuz biiber oldu. üstelik derdim bu kadarda değil. işsizim onca eğitim aldım master doktora ama işim yok. yaşım 25 ama ne eşim ne de işim var. hayatta tutunacak hiç bir dalım yok. ona bakıyorum bana çektirdiklerine rağmen o kadar mutluki hayat hep öylelerine gülüyor ya isyan ediyorum. ne olacak halim bilmiyorum ama allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

ben de 28 yaşında bekarım, şimdiye kadar hep karşılıksız veya imkansız aşklarım oldu. Benim de işim var, geriye sadece evlilik kaldı, ancak olmuyor işte, ben de kafama çok takıyorum bazen...

bende 28im bekarım hayatımda kimse yok bazen çok bunalıyorum ama böle iyi gibiyim sanki yada hayatımda kimse olmadığı için böyleyim bilemedim ben

vakti ve zamanı geldiğinde herşeyin sırayla olacağına inanıyorum..vakit saat dolmadan kendinide yırtsan olmuyor sabretmek ve dua etmek çok önemli.Allah hepimizin karşına bizleri MUTLU edecek insanlar çıkarsın:) Her anlamda MUTLU edecekse olur,etmeyecekse uzak!!

internetten tanışıp evlenip mutlu olanda varmış demek ki.. hiç duymamıştım. genelikle ordakiler menfaatçi gibi gelirdi bana

internetten tanışıp evlenip mutlu olanda varmış demek ki.. hiç duymamıştım. genelikle ordakiler menfaatçi gibi gelirdi bana

benım kuzenım evlendı ınternetten tanıstıgı biriyle, ama ınternet sadece arac olmuştu, gercek hayatta aynı ilde görüştü tanıdı, gayet mutlular. bir arkadasım da aynı sekılde aynı şehırden biriyle ınternet aracılıgıyla tanıştı. gayet mutlular ve bu yaza evlenıyorlar.

Benim halam 42 yaşında evlendi şu an o kadar mutlu ki
Doğru zamanı bekle doğru insan çıkacaktır karşına :)

25 yaşındayım yakında 26 olacağım.güzel bir işim var,oldukça güzel olduğum söylenir,huyuma bayılırlar filan ama...birileri tanıştırıyor,hep bir pürüz var...hep bir sıkıntı...ne olur artık bir olsun,pir olsun...hayatımın erkeği olsun,çoluk çocuğa karışayım,akşamaları cilvelenileceksüslenilecek,sofra donatılacak biri olsun,gözüne bakınca içim erisin,hayırlı da olsun...bu kadar...ay rahatladım...

yanlış anlama ben de aynı istekler içerisindeyim ama belki çok şey mi istiyoruz. Yüzüne bakınca içim erisin falan. Kaç kişi eşine boyle aşık. Evlilerin çok büyük bir kısmı aşık olmadan evlendiğini söylüyor. Biz o yüzden evlenemiyoruz herhalde.

benim gördüğüm kızlar fazla seçicilikten evlenemiyor. yok orası öyle yok burası böyle diye diye kimseyi beğenmiyorlar sonra yaş 28-29'a gelince bu sefer erkekler onları beğenmemeye başlıyor daha genç kızları tercih ediyorlar önünüze çıkanla evlenmeyin ama karşınıza çıkanların hepsimi kötü anlamıyorum mesela birisi yazmış ilgilenen birisi var ama istemiyorum diye ee nereye kadar istemeyeceksin arkadaşım menepoza girene kadarmı?
biraz şans vermekle alakalı bu iş. uygun erkeklere şans verirseniz hayatınıza düzene girer bence..

Aşık olarak evlenmek biraz uç noktalar. Daha karşındakine fırsat vermeden tipine bakıp yok yok elektrik alamadım deyip yol veriyoruz. Belki konuşmasıyla etkileyecek belki oturmasıyla kalkmasıyla, başkalarına verdiği değerle saygıyla daha çok gözümüze girecek. Tanıdıkça aşık olmak bence en güzeli. E tabi onun içinde diğer kriterlere uygun olması ve ehhh deneyelim madem diyebilmemiz gerek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…