şimdi efendim ben de bu dertten muzdaribim, şöyle ki çok istediğim halde olmuyor, nedir sıkıntı bakıyorum kendime, standart bir insanım nihayetinde, malum her ay adet de görüyorum, sıkıntım yok inşallah doğurabilirim, çeyizim tam, iyi yemek yaparım, birazcık aklım da mevcut, nedir eksik bulamadım gitti..
: (( ne yapalım olduğu kadar olmadığı kader...
evlilik kısmet işi demişsiniz de beklemekle de kısmet gelmez bence :))
benim şu an sevgilim yok. neden? çünkü aramıyorum. aranmadığım için de kimse yok hayatımda.
bizim eve bi gün kuzenim gelmişti. internete girdik. bi chat sitesine girip 2 dk da 5-6 kişiye telefon nurmarasını verdibu kişinin de uzun süreli ilişkileri oluyo genelde. hem de çok güzel bi kız değil.
evlenmeyi bile düşünüyo sanırım bu aralar. 18 yaşında kendisi :)
böyle tanıdığım ve erken evlenen bi sürü kız var ve ortak özellikleri aranmakaramadan kısmet gelmez bu devirde, 80 lerde yaşamıyoruz ki görücü usuluyle evlenelim :/
evlenmeyi çok istiyosanız istekli olun bence biraz. hata yapmaktan korkmayın. 2. olmazsa 3. olur. 3. olmazsa 4. olur. herkes ilk sevgiliyse evlencek diye bişey yok.
Aranmaktan kastınız chat sitelerine girip olur olmaz tanımadığımız kişilere numara vermek mi.?
O dediğiniz belli bir yaştan sonra o kadar zor ki,insan her hareketini denetlemek zorunda kalıyor, aman yanlış anlaşılmasın, aman basit bir kız olduğumu düşünmesinler, aman "zaten evde kalmış koca arıyor" demesinler diye o kişiye olan tüm güzel saf duygularınızı saklamak, her hareketinizi denetlemek zorunda kalıyorsunuz, hele karşınızdaki karakter sahibi, ciddi duruşlu, oturaklı bir erkekse..kızlarr hoşunuza giden bir erkeğe bakmaktan çekinmeyin yeter gerisi gelir zatenn.
kızlar bende 30 yaşında evlendim 2,5 yıllık evliyim. eşimle internetten tanıştık. evlilik merkezi.com . mutluyum allaha şükür. allah bütün genç kızları iyilerle karşılaştırsın siteyi tavsiye ederim ama
internetten tanışıp evlenip mutlu olanda varmış demek ki.. hiç duymamıştım. genelikle ordakiler menfaatçi gibi gelirdi bana
25 yaşındayım yakında 26 olacağım.güzel bir işim var,oldukça güzel olduğum söylenir,huyuma bayılırlar filan ama...birileri tanıştırıyor,hep bir pürüz var...hep bir sıkıntı...ne olur artık bir olsun,pir olsun...hayatımın erkeği olsun,çoluk çocuğa karışayım,akşamaları cilvelenileceksüslenilecek,sofra donatılacak biri olsun,gözüne bakınca içim erisin,hayırlı da olsun...bu kadar... ay rahatladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?